Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

christos nic

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by christos nic »

ε παιθκια μα εν παει κανενας πλεον για καστινγκ???????
απογοητευτηκετε ολοι?

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

ενταξει κοπελια αφου επιμενετε :lol: :lol: :lol: αποτελεσματα 2 νυχτων 3 μουρμουροι μισοκιλοι :lol: :lol: τζε καμποσα κουρατζιματα :roll: :roll:

christos nic

Post by christos nic »

nikolasarkaka wrote:ενταξει κοπελια αφου επιμενετε :lol: :lol: :lol: αποτελεσματα 2 νυχτων 3 μουρμουροι μισοκιλοι :lol: :lol: τζε καμποσα κουρατζιματα :roll: :roll:
:) χωρις φοτο φιλε Νικολα δεν πορωνουμαστε..την αλλη φορα τραβα τους καμια φωτογραφια να βλεπουμε πως μοιαζουν τουτοι μουρμουροι :lol:

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

την αλλη φορα γιατι τωρα εν αργα πλεον :) :)

mikrosa
Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου

Post by mikrosa »

christos nic wrote:ε παιθκια μα εν παει κανενας πλεον για καστινγκ???????
απογοητευτηκετε ολοι?
τι εν το casting :?: :lol: :lol: :lol: εχει κανεναν μηνα + να παω :oops: ρε παιθκια εχει κανενα καλο τοπο για μουρμουρους και μυλοκοπια? εν και ρωτο σας αν θελετε να μου πειτε :!: εν αναγγαστικο :lol: :!:

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

mikrosa wrote:
απογοητευτηκετε ολοι?
τι εν το casting :?: :lol: :lol: :lol: εχει κανεναν μηνα + να παω :oops: ρε παιθκια εχει κανενα καλο τοπο για μουρμουρους και μυλοκοπια? εν και ρωτο σας αν θελετε να μου πειτε :!: εν αναγγαστικο :lol: :!:
εσιη πολλους τοπους παρα πολλους :D

christos nic

Post by christos nic »

mikrosa wrote:
απογοητευτηκετε ολοι?
Που θα φαεις την ζωη σου φιλε να εβρεις τοπους τελικα με αρκετους μουρμουρους και μιλοκοποια με τοσες αποτυχιες εξοδα ανεμοδερματα απογοητευσεις και πολλα αλλα :) να μπεις στο θεμα αυτο και να μας πεις ολους τους τοπους ακριβως που τα βρηκες τα ψαρια να τα περιποιηθουμε καλα.. :) μεν με παρεξηγησης απλα αστειεψες αστειεψα σε και εγω..

mikrosa
Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου

Post by mikrosa »

αμαν ειχε στους τοπους που εψαρεφκα εν θα ερωτουν οσοι επιεναν τσιαμε εκαθαρισαν τες κιας ηταν 2 εκατοστα (βανδαλοι)
παντος ευχαριστο που εν μου λαλειτε αυριον εν να ερτω με φοτο με 10 μουρμουρους και αμαν θελετε να μαθετε οι μουρμουροι ηταν πιασμενοι σε ενα τοπο πριν 6 χρονια
τωρα οι καλυτεροι μου μουρμουροτοποι εν εχουν τιποτε :cry:

Nikolas

Post by Nikolas »

:dance:
μια η λυση.λιμνουα μες την αυλη μας γεματη ψαρκα!

christos nic

Post by christos nic »

mikrosa wrote:αμαν ειχε στους τοπους που εψαρεφκα εν θα ερωτουν οσοι επιεναν τσιαμε εκαθαρισαν τες κιας ηταν 2 εκατοστα (βανδαλοι)
παντος ευχαριστο που εν μου λαλειτε αυριον εν να ερτω με φοτο με 10 μουρμουρους και αμαν θελετε να μαθετε οι μουρμουροι ηταν πιασμενοι σε ενα τοπο πριν 6 χρονια
τωρα οι καλυτεροι μου μουρμουροτοποι εν εχουν τιποτε :cry:
Ακριβως για αυτους τους λογους που αναφερες φιλε δεν ειναι σωστο να λεμε τοπους που βρηκαμε λιγα ψαρια γιατι μονο ζημια θα κανουμε..για να αποφυγουμε τουτους τους βανδαλους που λες που εκτος του οτι περνουν τα ψαρια των 2 εκατοστων καμνουν και εκκαθαριση ενος τοπου..οσπου εχει ψαρι εκει που τα βρηκαν τα φκαλουν ωσπου να μεν μεινη τιποτε!και μετα ακουεις τους πολλες φορες αυτους που περνουν τα ψαρια των 2 εκατοστων και παραπονιουνται οτι λιγοστεψαν τα ψαρια..δυστυχως ειναι παρα πολλοι με τουτη την νοοτροποια και συνεχιζουν ακαθεκτοι το εργο τους δηλ την καταστροφη..που μαζι με τη καταστροφη που καμνουν και οι επαγγελματιες εχουμε τα αποτελεσματα που βλεπουμε σημερα.

mourmouros

Post by mourmouros »

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΛΙΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ... :?
κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

mourmouros wrote:ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΣ ΨΑΡΕΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΛΙΟ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ... :?
ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αν γίνονταν τέτοιο πράμα, υπόσχεση... οι πετονιες στεγνές! ....και τα νήματα! (για να μεν μου πονηρεύονται μερικοί μερικοί!)!!!!

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

DSC00142.JPG
εψεσινο ψαρεμα με την τεχνικη του beach ledgering στην περιοχη του Πυρκου ...ειδου τα αποτελεσματα :D :D :D εδοκιμασαμε τζε ποψε την τυχη μας αλλα εν εκαμαμε τιποτε :( :( υπερβολικα πολλες τσιμπιες αλλα ...αστα να πανε ,αλλαξαμε παραμαλλο ,αλλαξαμε βαριδιο αλλαξαμε τζε αγγιστρι .....

christos nic

Post by christos nic »

Ωραια φιλε Νικολα!Αν και το συνηθισμενο μεγεθος των μουρμουρων ειναι 15-30 εκατοστα,με μεγιστο τα 50 εκατοστα το επιτρεπομενο μεγεθος ειναι τα 20 εκατοστα..οι δικοι σας πρεπει να ειναι στο οριο..τα πολλα τσιμπηματα που λες αν ηταν μικρα και οχι δυνατα πιθανον να ηταν μικρα ψαρια(γυλοι,σπαροι,) που συνηθιζουν να κινουνται μαζι με τους μουρμουρους γιατι ο μουρμουρος τρεφεται κυριος ξεθαβοντας μικροργανισμους και τα μικροψαρα προσπαθουν να επωφεληθουν απο την εσκαφη στον αμμο..
Ειχατε ακινητη την αρματωσια στην θαλασσα η ψαρευατε με το καλαμι στο χερι τραβοντας αργα το βαρυδι προς το μερος σας?

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

christos nic wrote:Ωραια φιλε Νικολα!Αν και το συνηθισμενο μεγεθος των μουρμουρων ειναι 15-30 εκατοστα,με μεγιστο τα 50 εκατοστα το επιτρεπομενο μεγεθος ειναι τα 20 εκατοστα..οι δικοι σας πρεπει να ειναι στο οριο..τα πολλα τσιμπηματα που λες αν ηταν μικρα και οχι δυνατα πιθανον να ηταν μικρα ψαρια(γυλοι,σπαροι,) που συνηθιζουν να κινουνται μαζι με τους μουρμουρους γιατι ο μουρμουρος τρεφεται κυριος ξεθαβοντας μικροργανισμους και τα μικροψαρα προσπαθουν να επωφεληθουν απο την εσκαφη στον αμμο..
Ειχατε ακινητη την αρματωσια στην θαλασσα η ψαρευατε με το καλαμι στο χερι τραβοντας αργα το βαρυδι προς το μερος σας?
η αρματωσια φιλε Χριστο ηταν ακινητη ....η περιοχη τζε γυλους να κρατα εν μπορει ο γυλος να καμει ετσι δυνατο τσιμπιμα :? :? το επιτρεπομενο μεγεθος για τους μουρμουρους ξερω οτι ειναι 20 cm αλλα αρκεφκουν να αναπαραφονται που τα 15 εκατοστα ......οι δικοι μου ηταν ο πιο μεγαλος 26 cm τζε οι αλλοι 2 γυρω στα 22-23 cm :D (εν νακκον μεγαλη η κουπα που τους εβαλα :D :D )

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”