Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- chrysanthos9
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
σημερα απο η ωρα 11 εως τις 2 το μεσημερι 8 κουρκουνες και οι διπλανοι μου που μια σικλα κουρκουνες εφανηκαν πολλες αλλα θελει τοπο στους παραδοσιακους ψαροτοπους ουτε λεπι θελει ρηχες παραλιες τωρα που φκενουν για να γεννησους μολις γεννησουν τσιμπουν σαν πελλες οσες επιασα σημερα εφενετουν οτι εγενισαν γιατι ηταν παστες παστες σημαδι οτι εφκαλαν τα αυγα
Rememper always someone waiting for you at home
Άκουσα ότι έκαμαν κάποιες κυρίες παραπόνα που έχουν εξοχικά στον Κάππαρη, αλλά εν άκουσα για πρόστιμα.elcos wrote:και εγω το ιδιο ειπα αλλα επεμενε οτι ειναι για ολους επειδη ειναι περιοχη λουομενων.marios pafitis wrote:Φιλε δεν νομίζω να έννοα για τους ψαράδες της παραλίας αλλα για τις βάρκες επειδή όταν μπου σημαδούρες απογορεύεται το ψάρεμα από την ακτή μέχρι τες σημαδούρες με βάρκαelcos wrote:χρονια πολλα και χριστος ανεστη σε ολους.πηρα μια πληροφορια την δευτερα στον πρωταρα που αν ισχυει θα εχουμε πολλα προβληματα το καλοκαιρι με τους κυριους τις λιμενικης αστυνομιας.ενας φιλος που ψαρευμαμε μαζι απο τον πρωταρα μου ειπε οτι την περασμενη βδομαδα ηρθε η λιμενικη αστυνομια εκει που ψαρευουμε και του ειπε οτι μολις βαλουν τις σημαδουρες για περιοχη λουομενων θα απαγορευετε το ψαρεμα απο τις σημαδουρες και εξω.καταλαβενετε τι εχει να γινει αν ισχυει τουτο το πραμα θα ειμαστε ο ευκολος στοχος τις λιμενικης για προστιμα αντι να κυνηγουν εκεινους ποθ πρεπει.........................
Αποψινο casting ή μαλλον περιπου συνθηκες surf
δολωμα γαριδα(σταθερο δολωμα) αποτελεσματα ενα ομορφο μυλοκοπι και ενας μουρμουρος
επιαστηκε και μια μικρη βιολα που εγινηκε c&r 

ωραια φιλε !
πόσα γραμμάρια το μυλοκοπι?
The only source of knowledge is experience
ευχαριστω ρε φιλεandrea5 wrote:ωραια φιλε !

συνολο και τα 2 ψαρκα ηταν 1.300 γρ το μυλοκοπι ηταν γυρο στα 700 γρapsavvas wrote:πόσα γραμμάρια το μυλοκοπι?

-
ωραια η φκιολα φιλε Νικολα!!!!ετραβαν καμποσο?το μυλοκοπι ομως φιλε μου εν μιτσι γΙνουντε αρκετα μεγαλα νομιζω ως 10 κιλα!!εν κριμα τα μιτσια μυλοκοπια.. αφηνετε τα πισω τα μιτσια να μεγαλωνουν να προλαμβαινουν να γεννησουν και αρχισε ο καιρος της αναπαραγωγης τους τωρα!
thank you ρε φιλε,εν ετραβαν παρα πολλα η φκιολα τζε επαραξενεψε με τουτο ..αλοπως εν επειδη ηταν μωρουι ακομα(επιασα μιαν πριν κανενα μηνα περιπου γυρω στο κιλοchristos nic wrote:ωραια η φκιολα φιλε Νικολα!!!!ετραβαν καμποσο?το μυλοκοπι ομως φιλε μου εν μιτσι γΙνουντε αρκετα μεγαλα νομιζω ως 10 κιλα!!εν κριμα τα μιτσια μυλοκοπια.. αφηνετε τα πισω τα μιτσια να μεγαλωνουν να προλαμβαινουν να γεννησουν και αρχισε ο καιρος της αναπαραγωγης τους τωρα!

-
nikolasarkaka wrote: thank you ρε φιλε,εν ετραβαν παρα πολλα η φκιολα τζε επαραξενεψε με τουτο ..αλοπως εν επειδη ηταν μωρουι ακομα(επιασα μιαν πριν κανενα μηνα περιπου γυρω στο κιλοεν ερκετουν εξω
) επομενη φορα αν πιασω ξανα μυλοκοπι τζε εν μιτσι οπως λαλεις εννα το αφησω να το πιασω σε 2-3 χρονια που εννα βαλει τα κιλα του
![]()
![]()

...επετυχα την φωτογραφιαchristos nic wrote:nikolasarkaka wrote: thank you ρε φιλε,εν ετραβαν παρα πολλα η φκιολα τζε επαραξενεψε με τουτο ..αλοπως εν επειδη ηταν μωρουι ακομα(επιασα μιαν πριν κανενα μηνα περιπου γυρω στο κιλοεν ερκετουν εξω
) επομενη φορα αν πιασω ξανα μυλοκοπι τζε εν μιτσι οπως λαλεις εννα το αφησω να το πιασω σε 2-3 χρονια που εννα βαλει τα κιλα του
![]()
![]()
και τα κιλα του θα τα βαλει και απογονους θα αποκτηση να εχουμε να χαιρομαστε ψαρεμα και του χρονου!!! ρε φιλε μα η φκιολα εν μιτσια?στην φωτογραφια που εβαλες φαινετε μου πας τα 4 κιλα?

Last edited by Nikolas Nklou on Fri Apr 29, 2011 9:13 pm, edited 2 times in total.
-

χαχαχαχα να το δοκιμασωchristos nic wrote:φωτογραφισε και κανενα ιγκουανα φιλε Νικολα να νομισει και κανενας οτι επιστρεψαν οι δεινοσαυροι

-
nikolasarkaka wrote:χαχαχαχα να το δοκιμασωchristos nic wrote:φωτογραφισε και κανενα ιγκουανα φιλε Νικολα να νομισει και κανενας οτι επιστρεψαν οι δεινοσαυροι
![]()
![]()
ενα μας φκαλουν στις ειδησεις
![]()
![]()

- chrysanthos9
μπραβο Νικολα ωραια ψαρια 

Rememper always someone waiting for you at home