plenom'metatopsarem? wrote:υπομονή φίλε "σορκό"!!!
ημερήσιο...δεν του έχω πολύ εμπιστοσύνη για σορκούς φίλε, αν και υπάρχουν και οι εξαιρέσεις! Πήγαμε νύχτα από 11 μέχρι το πρωί.
η συμπεριφορά τους? άρπαζαν το δόλωμα και δεν κινούνταν, η΄χωρίς να δείξουν ένδειξη τσιμπιάς...βράχωναν...
ήταν γενικά πολύ δύσκολοι στο ψάρεμά τους και αργήσαμε να καταλάβουμε πως συμπεριφέρονταν!!!
E ναι, δεν είχαμεν πάει συγκεκριμένα για σορκους αλλα whatever λαλώ, να πάμε τον γύρων μας και ότι νάνε. Έτσι για να θκιανεφτει και λίγων ο father.
Όσο για την συμπεριφορά τους, έτυχε μου και εμενα πολλές φορες να πάει πάνω το μαϊμουδάκι τόσο λίγο όσο 10cm και άφηνα το λίγο να δω τι θα γίνει και όταν πήγαινα μετά που κανένα 5-10λεπτο να το τσιακκαρω είχεν σορκο πάνω. Aν και με συρόμενο βαρίδιο karfonnuntai μονοι τους τες παραπάνω φορες.
Άλλες φορες πριν να αρχίσω να χρισιμοποιοω μαϊμουδάκια η μύτη του καλαμιού έκαμνεν τόσο μικρή και soft κίνηση που αν του φισουσες θα κουνιόταν παραπάνω, και να έχει πάνω μέχρι και 700ari σορκο.
Είναι ύπουλοι, γιαυτο στο ψάρεμα τους πρέπει να είσαι και εσύ ύπουλος.
Κάτι άλλο που παρατήρησα είναι ότι όταν έπιανα τον πρώτο σορκο, εντός μισής με μιας ώρας έπιανα και τον δεύτερο, και μετά ΤΙΠΟΤΕ.[/quote]
πολύ συνηθισμένο για σορκούς φίλε αν και όχι πάντα ο κανένας να κτυπούν κοντά ο ένας στον άλλο!
Όπως και αυτή η συμπεριφορά τους, ενώ άλλες φορές τραβούν να πάρουν και τον τρίποδα μέσα!

[/quote]
ρε φιλε εμενα ετυχε μου 2 σορκους που επιασα σε διαστημα λιγων ημερων ο ενας 800αρης και ο αλλος 960γρ. κανενας που τους δυο εν μου εταραξε ουτε την μυτη του καλαμιου ουτε το μαιμουδακι καθολου. καθολου ομως.
μια αλλη φορα ετυχε μου να φερνω φυτζια μια ματσα εξω και μεσα στα φυτζια να εχει και ενα σορκο μαζι. ωραια εκπληξη ειναι σαννα και ανιεις δωρο εκεινη την ωρα
απ οτι ξερω ετυχε του και του Κωνσταντινου παρομοια φαση με τα φυτζια