Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

konstantinos kalogir

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by konstantinos kalogir »

Αν είχε βράχους εκεί κοντά μπορεί να ήταν σμύρνες...

AggelosLRK

Re: Έχετε φαντάσματα στην Λεμεσό!!!

Post by AggelosLRK »

Sorkomanis wrote:Ευχαριστώ κοπελια. Μόλις τους efaamen στα κάρβουνα Jamie Oliver style :dance:

Eπιαμεν και εψές τον γύρο μας. Προσωπικά το πρώτο μου ψάρεμα ever σε λεμεσιανί θάλασσα. Μετά που το εψεσινο αρκεψα να πιστευκω στα θαλασσινά φαντάσματα :o :o :o

Μετά που 3 ώρες περνώ την πρώτη τσιμπιά, το μαϊμουδάκι πάει πάνω με ένα αργό αλλα σταθερό ρυθμό, κάνει μια στάση και μετά ξανά πάνω ως στον οδηγό. Περνώ το καλάμι και κάμνω ένα ελαφρύ κάρφωμα, νιώθω ότι κάτι έχει καρφωθεί αλλα στο δευτερόλεπτο ελαφραίνει και φέρνω το έξω με τίποτα πάνω :angry-banghead:
Εγύρισεν μου γιατί να ξεψαρίσει, που να ξέρω όμως ο καημένος ότι ήταν να μου ξανασυμβεί για ακόμα 3 φορες, και οι 4 περιπτώσει ίδιες και απαράλλαχτες :angry-screaming: :angry-screaming: :angry-screaming:
Την πρώτη φορα πάνω σε αμερικανο, το παράμαλλο κομμένο και εμφανή τα σημάδια δοντιών, το στόπερ του που βάζω για τα floater δεν ήταν πάνω που σημαίνει ότι ήταν καλά μέσα στο στόμα του. Και οι επόμενες 3 περιπτώσεις φραντζόλα πάνω σε πολυάγκιστρο.

Μπορεί κανένας να μου πει τι μπορεί να είναι ρε paidkia γιατί έσπασα το νου μου και δεν μπορώ να φανταστώ.

99% καβουρια

christos nic

Re: Έχετε φαντάσματα στην Λεμεσό!!!

Post by christos nic »

Sorkomanis wrote:
Εγύρισεν μου γιατί να ξεψαρίσει, που να ξέρω όμως ο καημένος ότι ήταν να μου ξανασυμβεί για ακόμα 3 φορες, και οι 4 περιπτώσει ίδιες και απαράλλαχτες :angry-screaming: :angry-screaming: :angry-screaming:
Την πρώτη φορα πάνω σε αμερικανο, το παράμαλλο κομμένο και εμφανή τα σημάδια δοντιών, το στόπερ του που βάζω για τα floater δεν ήταν πάνω που σημαίνει ότι ήταν καλά μέσα στο στόμα του. Και οι επόμενες 3 περιπτώσεις φραντζόλα πάνω σε πολυάγκιστρο.
φιλε τουτο ακριβως ετυχε μου και μενα σεπτεβρη αν θυμαμε καλα και απο οτι θυμουμε ηταν πανσεληνος η σχεδον πανσεληνος που εχει πολλη φως η νυχτα πραγμα που υπηρχε και ψες που πηγες:evil:
3 κοψιματα παραμαλλου οσα υπηρχαν δηλαδη στην θαλασσα σε πολλα λιγο χρονο με μεγαλες αποστασεις των παραμαλλων μεταξυ τους!το τι ηταν εν καταλαβω εν και μπορεις να ξερεις σιγουρα και εγω σκευτομουν για σμιρνες αλλα αφου σμιρνες ξαναπιασαμε και δεν μας τα εκοβαν ετσι ευκολα.
τι ωρα περιπου εγινε μετα τις 21΄00?
εγω ειχα δωλομα ακροβατη στα 2 και ενα πειραματικο δολωμα στο αλλο :) .
φιλε κεφαλους στοχευες και ειχες φρανζολα-πολυαγγιστρο?

christos nic

Post by christos nic »

γιατι καβουρια??
στις πρωτες περιπτωσεις του φιλου και οπως σε μενα ειχαν φλοατερ τα δωλοματα μου ηταν μισο μετρο+ πανω απο τον βυθο..
δεν ηταν καβουρια μαλλον..

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

Φιλε κωνσταντίνο, ο βυθός ήταν αποκλειστικά πέτρες, και όσο για σμύρνες επέρασεν μου που τον νου, αλλα εξαναπιασαμε πολλές φορες και εν πιστευκω να ήταν τόσο δύσκολο. τουλάχιστον πάνω στο πολυάγκιστρο θα γιελιετουν έστω μια να την φέρουμε έξω πιστευκω.

Όσο για τα καβούρια που λέει ο Aγγελος νομίζω πιο πιθανό, επειδή η αρματωσιά μου ήταν συρόμενη με sissy, και βασικά i pitta που τον Ζορπά :D επέπλεε το πολύ 50 πόντους που το βυθό. Φυσικά δεν μου έτυχε ποτε έτσι περίπτωση, η να πιάσω καβούρα, γιαυτον δεν λέω με σιγουριά ότι ήταν έτσι. απλά ένα πιο πιθανό σενάριο.

Χριστo το πολυάγκιστρο έβαλα το στην πολλήν την ώρα που δεν είχα τίποτα τσιμπήματα και ότι κάτσει λαλώ. Τουλάχιστο το ένα το καλάμι να ψαρεύει μονο του για ώρα και να μεν "αλλασσω" συνεχεια σκουλήκια. Eτιλιξα το με κάμποσο ελαστικό νήμα για να αντέξει κάμποσn ώρα, μετά το πολιαγγιστpο, και ξανά νήμα πoυπάνω που τι μισίνα, και μετά vouttima σε gema να τραβισει καλά να μαλαγρώσει τον τόπο. Ξεκίνησε τούτη όλη φάση κατά τες 10. Είχα υπόψιν μου και τους κέφαλους, αλλα ξέρω ότι είναι δύσκολοι και θέλουν συγκεκριμένο ψάρεμα(?).
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

Sorkomanis wrote:Φιλε κωνσταντίνο, ο βυθός ήταν αποκλειστικά πέτρες, και όσο για σμύρνες επέρασεν μου που τον νου, αλλα εξαναπιασαμε πολλές φορες και εν πιστευκω να ήταν τόσο δύσκολο. τουλάχιστον πάνω στο πολυάγκιστρο θα γιελιετουν έστω μια να την φέρουμε έξω πιστευκω.

Όσο για τα καβούρια που λέει ο Aγγελος νομίζω πιο πιθανό, επειδή η αρματωσιά μου ήταν συρόμενη με sissy, και βασικά i pitta που τον Ζορπά :D επέπλεε το πολύ 50 πόντους που το βυθό. Φυσικά δεν μου έτυχε ποτε έτσι περίπτωση, η να πιάσω καβούρα, γιαυτον δεν λέω με σιγουριά ότι ήταν έτσι. απλά ένα πιο πιθανό σενάριο.

Χριστo το πολυάγκιστρο έβαλα το στην πολλήν την ώρα που δεν είχα τίποτα τσιμπήματα και ότι κάτσει λαλώ. Τουλάχιστο το ένα το καλάμι να ψαρεύει μονο του για ώρα και να μεν "αλλασσω" συνεχεια σκουλήκια. Eτιλιξα το με κάμποσο ελαστικό νήμα για να αντέξει κάμποσn ώρα, μετά το πολιαγγιστpο, και ξανά νήμα πoυπάνω που τι μισίνα, και μετά vouttima σε gema να τραβισει καλά να μαλαγρώσει τον τόπο. Ξεκίνησε τούτη όλη φάση κατά τες 10. Είχα υπόψιν μου και τους κέφαλους, αλλα ξέρω ότι είναι δύσκολοι και θέλουν συγκεκριμένο ψάρεμα(?).
Φίλε sorko, εγώ θα υποστηρίξω τη άποψη του Άγγελου και από προσωπικές μου εμπειρίες! Και δεν είναι φυσικά ανάγκη να φτάνει το δόλωμα, ούτε και ο κάβουρας θα πηδήξει, αλλά πολλές φορές και άνετα μαζεύει την πετονιά και πιάνει το δόλωμα! Εύκολα μπορεί κάποιος να το διαπιστώσει αν το κάνει δίπλα στα βράχια με ένα κάβουρα το πρωί που θα βλέπει κιόλας!
Μάλιστα έχω (μικρός) πιάσει κάβουρα ο οποίος είχε μαζέψει αρκετές φορες την πετονιά γύρω από τη δαγκάνα του! Άρα είναι μία από τις πιθανές εξηγήσεις και μάλιστα αρκετά πιθανή! :)

maratheftis

Post by maratheftis »

επαθα κατι παρομοιο με τη κυριακη το πρωι στη περιοχη δεκελιας....

με εγγλεζικο..πατωτο...σε λιμανι..αρα αμμος+πετρες+φυκιαδες..... εχασα 6 παραμαλλα 13.5 και 14.5 mm το προβλημα ηταν οτι δεν ειδα το παραμικρο τσιμπημα στο φελλο μου....απλος μετα που 1 2 λεπτα εβγαζα το εξω με το παραμαλλο κομμενο clean through....με αγγιστρι με τιποτε..δολωμα μπικατινι και ακροβατης,,,

φανταζουμαι..κουνελλακια?
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

maratheftis wrote:επαθα κατι παρομοιο με τη κυριακη το πρωι στη περιοχη δεκελιας....

με εγγλεζικο..πατωτο...σε λιμανι..αρα αμμος+πετρες+φυκιαδες..... εχασα 6 παραμαλλα 13.5 και 14.5 mm το προβλημα ηταν οτι δεν ειδα το παραμικρο τσιμπημα στο φελλο μου....απλος μετα που 1 2 λεπτα εβγαζα το εξω με το παραμαλλο κομμενο clean through....με αγγιστρι με τιποτε..δολωμα μπικατινι και ακροβατης,,,

φανταζουμαι..κουνελλακια?
έχει και φεγγάρι φίλε...ζέστανε και λιγο ο καιρός...καλώς τους διαόλους φαντάζομαι :( :( :(

christos nic

Post by christos nic »

Ατε ρε παιδια βαλτε καμια φωτογραφια με τα ψαρια που πιασατε χθες και σημερα και μεν τις κρυβετε και θα παμε κανα καλαμοψαρεμα αυριο να ανεβει το ηθικο μας λιγο :P !
να μεν πιασω το ψαροτουφεκο και να δοκω μεσα και αναθεμα και την κριαδα :D !

γίωργος κυρίακου

Post by γίωργος κυρίακου »

φίλε εγώ επία την πέμπτη που επέρασε αλλά τίποτε το αξιόλογο :?
έπιασα ένα μουγκρι γύρω στα 250 γρ. το έπιασα πάνω σε ακροβάτι
τώρα περι τσιμπίες είχαμε λίγες καλές(2-3) :)
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

christos nic wrote:Ατε ρε παιδια βαλτε καμια φωτογραφια με τα ψαρια που πιασατε χθες και σημερα και μεν τις κρυβετε και θα παμε κανα καλαμοψαρεμα αυριο να ανεβει το ηθικο μας λιγο :P !
Πόψε θα δώσουμε τον γύρων μας και αν πιαμε τίποτε :pray: να βάλω και τες αναμνηστικές φωτογραφίες και να γράψω και μιαν ιστοριούλα :D :lol: :lol:

christos nic

Post by christos nic »

Ατε να δουμε τι εν να καμουμε :)
εχω καλο προαισθημα για ποψε που θα παω!!!!!!!!!!!!!!
μην μου ευχηθητε ομως.. ξερετε ειναι κακαουστια 8-) !!

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

Sorkomanis wrote:
christos nic wrote:Ατε ρε παιδια βαλτε καμια φωτογραφια με τα ψαρια που πιασατε χθες και σημερα και μεν τις κρυβετε και θα παμε κανα καλαμοψαρεμα αυριο να ανεβει το ηθικο μας λιγο :P !
Πόψε θα δώσουμε τον γύρων μας και αν πιαμε τίποτε :pray: να βάλω και τες αναμνηστικές φωτογραφίες και να γράψω και μιαν ιστοριούλα :D :lol: :lol:
3 άτομα, 2-3 καλά τσιμπήματα και 5-6 φορες κομμένα παράμαλλα (κούνελοι :?: :?: ). Το μονο που ήρθεν έξω ήταν ένα μισοκιλο οχταπόδι :shock: πάνω σε μοναγγιστρο το οποιο επέστρεψε πίσω :naughty:

arkantos

Post by arkantos »

kounelia re kopelias en pezoun?>

Nikolas Nklou

Post by Nikolas Nklou »

εψεσινα αποτελεσματα απο casting μια μελανα και ενας μουρμουρος και παρα πολλες τσιμπιες δυνατες ..... :D :D

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”