Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

LEONIDAS

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by LEONIDAS »

γίωργος κυρίακου wrote:ωραίοι μούρμουροι mourmouros :D
ενα πάμε και εμείς κανένα γυρό τούτες τις μέρες αλλόπως :think:
φίλε μούρμουρε σε ποιό δόλωμα ετσιμπίσαν???
Λέω σου εγώ που τα τωρά φίλε ότι είναι σε γαρίδα!!!
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

mourmouros

Post by mourmouros »

LEONIDAS wrote:
γίωργος κυρίακου wrote:ωραίοι μούρμουροι mourmouros :D
ενα πάμε και εμείς κανένα γυρό τούτες τις μέρες αλλόπως :think:
φίλε μούρμουρε σε ποιό δόλωμα ετσιμπίσαν???
Λέω σου εγώ που τα τωρά φίλε ότι είναι σε γαρίδα!!!
Γαρίδα! :character-oldtimer:
κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!

mourmouros

Post by mourmouros »

plenom'metatopsarem? wrote:και καθαρισμένες ,έτοιμες βλέπω!!!!! μια χαρά!
απλά να αφαιρείς άλλη φορά (από όλα τα ψάρια γενικά) τη μαύρη μεμβράνη γιατί πικρίζει!
καλοφάγωτα!!!!!!!!!!!!!!!!με ουζάκι!
Φοίβος υπήρχε τέτοια απραξία στην αντένα :shifty: που έπιασα να κάνω λίγο spinning με ότι εργαλεία είχα στη κασούα μου να περάσει η ώρα. Φυσικά δεν έπιασα τίποτε αλλά μπορώ να πω ότι μου άρεσε....Θα σου τηλ καμιά μέρα για κατευθηντήριες γραμμές... :think:

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

mourmouros wrote:
απλά να αφαιρείς άλλη φορά (από όλα τα ψάρια γενικά) τη μαύρη μεμβράνη γιατί πικρίζει!
Φοίβος υπήρχε τέτοια απραξία στην αντένα :shifty: που έπιασα να κάνω λίγο spinning με ότι εργαλεία είχα στη κασούα μου να περάσει η ώρα. Φυσικά δεν έπιασα τίποτε αλλά μπορώ να πω ότι μου άρεσε....Θα σου τηλ καμιά μέρα για κατευθηντήριες γραμμές... :think:
όποτε θέλεις :)
τα σπίννινγκ εργαλεία είναι έτοιμα, συγυρισμένα ,τακτοποιημένα, πανέτοιμα 24 ώρες το 24ωρο :)

εντωμεταξύ...φυσικά γαρίδα! Σιγά μεν βάλει κοντα΄τα χέρια του ο μούρμουρος σε σκουλήκια! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: είμαι σωστός?!
αν δεν είναι ο Leonidas κοντά να βάλει κανένα δόλωμα της προκοπής... :lol: :lol: :lol:

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

Μετά που σχεδόν μηνα αποχης που το ψάρεμα, εν μέρη λόγο και τις γκαντεμιά του φεβράρη, είπα vα δοκιμάσω την τύχη μου εψές. Στον δρόμο είχεν μου κολλήσει ο τίτλος τις ταινίας "There will be blood" :lol: :lol: :lol: :lol: Great success!! :dance: The fish are back in town!!!
2 sorkoi, ένας μισό κιλό και ένας ελάχιστα πιο μικρός.
Κατά τες 8 "εσιραμεν" μέσα, ως τες 9:30 ήταν και οι 2 μες την παγωνιέρα. μετά και ως τες 12:30 τίποτα, ούτε τσίμπημα.

Σημείωση: κατά την διάρκεια όλου του ψαρέματος η θάλασσα ήταν τζή που την λάντα. Μόλις φτάσαμε και το είδα δεν με έριξε καθόλου, για τον λόγο ότι, στο συγκεκριμένο σημείο με έτσι συνθήκες έπιασα p.x 5 φορες παραπάνω ψαρια παρα με καιρό.

:?: :?: :?: :?: Πριν τες δώδεκα είχεν αλλάξει η κατεύθυνση του ανέμου, Από βορειοανατολικός έγινεν σχεδόν νότιος. Τι σημαίνει γενικά στην διάρκεια ενός ψαρέματος όταν αλλάζει η κατεύθυνση του ανέμου :?: :?:
Ξέρει κανένας να μας διαφωτίσει και εμάς τους αρχαριους?? :pray: :pray:
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)

mourmouros

Post by mourmouros »

plenom'metatopsarem? wrote: όποτε θέλεις :)
τα σπίννινγκ εργαλεία είναι έτοιμα, συγυρισμένα ,τακτοποιημένα, πανέτοιμα 24 ώρες το 24ωρο :)

εντωμεταξύ...φυσικά γαρίδα! Σιγά μεν βάλει κοντα΄τα χέρια του ο μούρμουρος σε σκουλήκια! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: είμαι σωστός?!
αν δεν είναι ο Leonidas κοντά να βάλει κανένα δόλωμα της προκοπής... :lol: :lol: :lol:
Σωστός! :D γαριδούλα του θεού καθαρή και γνήσια!!
Σιγά μη μας αφήσει η γυναίκα να βάλουμε σκουλούκια στο ψυγείο.... :violence-stickwhack: :lol:

γίωργος κυρίακου

Post by γίωργος κυρίακου »

mourmouros wrote:
Σιγά μη μας αφήσει η γυναίκα να βάλουμε σκουλούκια στο ψυγείο.... :violence-stickwhack: :lol:
:lol: είναι το μόνο δόλωμα που εμένα προσωπικά δεν μου αρέσκει ,δεν είχα πολλές επιτυχίες και προτιμώ να τις φάω εγώ παρά τα ψάρκα :lol:

φίλε Sorkomanis μπράβο για τα ψάρκα :clap:
εδοκίμασα και εγώ εψές και οι νύχτες αυτές είναι λίγο καλύτερες απο τις προηγούμενες
έπιασα ένα οχταπόδι και μία μικρή μελάνα που επήγεν πίσω στην θάλασσα
μπορεί να πάω και πόψε εαν προλάβω :think:
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ

christos nic

Post by christos nic »

Sorkomanis wrote:Μετά που σχεδόν μηνα αποχης που το ψάρεμα, εν μέρη λόγο και τις γκαντεμιά του φεβράρη, είπα vα δοκιμάσω την τύχη μου εψές. Στον δρόμο είχεν μου κολλήσει ο τίτλος τις ταινίας "There will be blood" :lol: :lol: :lol: :lol: Great success!! :dance: The fish are back in town!!!
2 sorkoi, ένας μισό κιλό και ένας ελάχιστα πιο μικρός.
Κατά τες 8 "εσιραμεν" μέσα, ως τες 9:30 ήταν και οι 2 μες την παγωνιέρα. μετά και ως τες 12:30 τίποτα, ούτε τσίμπημα.

Σημείωση: κατά την διάρκεια όλου του ψαρέματος η θάλασσα ήταν τζή που την λάντα. Μόλις φτάσαμε και το είδα δεν με έριξε καθόλου, για τον λόγο ότι, στο συγκεκριμένο σημείο με έτσι συνθήκες έπιασα p.x 5 φορες παραπάνω ψαρια παρα με καιρό.

:?: :?: :?: :?: Πριν τες δώδεκα είχεν αλλάξει η κατεύθυνση του ανέμου, Από βορειοανατολικός έγινεν σχεδόν νότιος. Τι σημαίνει γενικά στην διάρκεια ενός ψαρέματος όταν αλλάζει η κατεύθυνση του ανέμου :?: :?:
Ξέρει κανένας να μας διαφωτίσει και εμάς τους αρχαριους?? :pray: :pray:
μπραβο για τους σορκους φιλε σορκομανια..και ευχαριστιες για τις πληροφοριες που δινεις για συνθηκες κτλ !
οσο για το οτι ηταν λαντα και πηρες σορκους τυνχαινει μου και μενα με καλυτερα αποτελεσματα παρα σε ανακατωμενη σε ενα μερος που παω..ομως στην ανακατωμενη φιλε μου χτυπανε και κατι ομορφες μελανες....!!!!
Για την κατευθυνση του ανεμου που ρωτας ρε φιλε δεν ξερεις εσυ τι γινετε..δεν προσεξες ποτε τιποτε???

christos nic

Post by christos nic »

mourmouros wrote:

Χονετους φιλε μου..τελια πουκατο μες τα συρταρια :idea:

plenom'metatopsarem?

mourmouros wrote:

χαχαχα!!!
Ε, πάρε μικρό ψυγειάκι και άλλαζε τις παγοκύστες, τι να σου πω! :lol: :lol: :lol:

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

plenom'metatopsarem? wrote:
mourmouros wrote:
όποτε θέλεις :)

Αν δεν πάρω εγώ σκουλήκια έντζιαι πάει να πιάσει φωνάζει η γενέκα του να τα βάλλει μες το ψυγείο!!!!!
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

mourmouros

Post by mourmouros »

christos nic wrote:
mourmouros wrote:
Χονετους φιλε μου..τελια πουκατο μες τα συρταρια :idea:
Το σκέφτηκα ρε χρήστο, άσε δε ρισκάρω... :D

mourmouros

Post by mourmouros »

LEONIDAS wrote:
Αν δεν πάρω εγώ σκουλήκια έντζιαι πάει να πιάσει φωνάζει η γενέκα του να τα βάλλει μες το ψυγείο!!!!!
Έξω από τον χορό :music-guitarred: πολλά τραγούδια λένε!
Ρε κοπέλια, θα δούμε τη μαγκιά σας σε λίο καιρό.... :obscene-sexualvlick: :mrgreen:

plenom'metatopsarem?

Αν δεν πάρω εγώ σκουλήκια έντζιαι πάει να πιάσει φωνάζει η γενέκα του να τα βάλλει μες το ψυγείο!!!!![/quote]

Έξω από τον χορό :music-guitarred: πολλά τραγούδια λένε!
Ρε κοπέλια, θα δούμε τη μαγκιά σας σε λίο καιρό.... :obscene-sexualvlick: :mrgreen:[/quote]

παρετάτε να του μουρμουράτε γιατί αν ξεκινήσει τούτος.... ένεν τυχαίο το όνομα που διάλεξε! :lol:
άτε ρε, πάρε σκουλήκια να δεις χα'ί'ρι! :lol:

Sorkomanis

Έχετε φαντάσματα στην Λεμεσό!!!

Post by Sorkomanis »

Ευχαριστώ κοπελια. Μόλις τους efaamen στα κάρβουνα Jamie Oliver style :dance:

Eπιαμεν και εψές τον γύρο μας. Προσωπικά το πρώτο μου ψάρεμα ever σε λεμεσιανί θάλασσα. Μετά που το εψεσινο αρκεψα να πιστευκω στα θαλασσινά φαντάσματα :o :o :o

Μετά που 3 ώρες περνώ την πρώτη τσιμπιά, το μαϊμουδάκι πάει πάνω με ένα αργό αλλα σταθερό ρυθμό, κάνει μια στάση και μετά ξανά πάνω ως στον οδηγό. Περνώ το καλάμι και κάμνω ένα ελαφρύ κάρφωμα, νιώθω ότι κάτι έχει καρφωθεί αλλα στο δευτερόλεπτο ελαφραίνει και φέρνω το έξω με τίποτα πάνω :angry-banghead:
Εγύρισεν μου γιατί να ξεψαρίσει, που να ξέρω όμως ο καημένος ότι ήταν να μου ξανασυμβεί για ακόμα 3 φορες, και οι 4 περιπτώσει ίδιες και απαράλλαχτες :angry-screaming: :angry-screaming: :angry-screaming:
Την πρώτη φορα πάνω σε αμερικανο, το παράμαλλο κομμένο και εμφανή τα σημάδια δοντιών, το στόπερ του που βάζω για τα floater δεν ήταν πάνω που σημαίνει ότι ήταν καλά μέσα στο στόμα του. Και οι επόμενες 3 περιπτώσεις φραντζόλα πάνω σε πολυάγκιστρο.

Μπορεί κανένας να μου πει τι μπορεί να είναι ρε paidkia γιατί έσπασα το νου μου και δεν μπορώ να φανταστώ.
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”