σπιν μονοωρο... 2 λαβρακια και 1 καλαμαρι οπως την καλαμαριερα το ενα λαβρακι και καλαμαρι πηγαν πισω, λογω καιρου εφυγα νωρις και μαλλον θα παω ξανα για ενα 2ο σετ αποψε που τσιμπα
Greg wrote:σπιν μονοωρο... 2 λαβρακια και 1 καλαμαρι οπως την καλαμαριερα το ενα λαβρακι και καλαμαρι πηγαν πισω, λογω καιρου εφυγα νωρις και μαλλον θα παω ξανα για ενα 2ο σετ αποψε που τσιμπα
Τι καιρό είχε? Λάρνακα ήταν πολύ κάλμα...
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Εμενα ήταν ο πρώτος μου χειμώνας και είμαι πολλά ικανοποιημένος. Δηλαδή του χρόνου μπορεί να είναι και ακόμα καλλίτερα?
οι πως έπιασα τα ψαρια του κόσμου, ως τώρα max σε μια ψαρια ήταν 3 που έπιασα αλλα γενικά είμαι ευχαριστημένος
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)
Sorkomanis wrote:Εμενα ήταν ο πρώτος μου χειμώνας και είμαι πολλά ικανοποιημένος. Δηλαδή του χρόνου μπορεί να είναι και ακόμα καλλίτερα?
οι πως έπιασα τα ψαρια του κόσμου, ως τώρα max σε μια ψαρια ήταν 3 που έπιασα αλλα γενικά είμαι ευχαριστημένος
μια χαρά τότε φίλε μου
για να μεν παρεγηξούμαι, θεωρώ το Χειμώνα από τις καλύτερες αν όχι την καλύτερη εποχή! μιλώ για την περίοδο που διανύουμε τώρα.
και η ευχαρίστηση η δική μου ένει μόνο και μόνο που βρίσκομαι δίπλα στη θάλασσα!