ΤΩΡΑ ΕΝ Ο ΤΖΑΙΡΟΣ

Χρόνια πολλά Ρολάνδο! Καλή χρονιά!
τωρά εν ο καιρός τους?!!! ?!
Φίλε ετοίμασε τα καλάμια του surf σου.... Μονο τούτο σου λέω.. αλλά όι για ποψε επειδή βρέχει ασταμάτητα.. Τα ποτάμια ετρέξαν στην θάλασσα. Πολύ φύκι σε μερικές περιοχές = μυλοκόπια και πολύ μα πολύ κύμμα!!!plenom'metatopsarem? wrote:κανένας από Λάρνακα μεριά, να μου πει καιρο?! ακόμα και από Παραλίμνι?
Επάλεψα σήμερα με τα κύμματα του Πρωταρά ... κύμμα-Πέτρος 1-0 ... έπιασα ένα ορφούι 15 πόντουςplenom'metatopsarem? wrote: να μου πει καιρο?! ακόμα και από Παραλίμνι?
ΤΩΡΑ ΕΝ Ο ΤΖΑΙΡΟΣplenom'metatopsarem? wrote:Εν τα εξίχασα ρε αλλά κάθε πράμαν στον τζερό του!!!
Έγραψεν σου ο Κωνσταντίνος. Ως τις 7.30 που επέρασα που την πιο δοξασμένη περιοχή της Λάρνακας υπήρχαν κανονικές συνθήκες surf, ιδανικές για spinning τερατολάβρακους, αν έχεις κατάλληλο εξοπλισμό. Διαφορετικά άγκυρες και πάλη με κλώνους (ναι, κλώνους!), φύκια, και ότι άλλη ξιμαρισιά φανταστείς!plenom'metatopsarem? wrote:κανένας από Λάρνακα μεριά, να μου πει καιρο?! ακόμα και από Παραλίμνι?
ατε ρε λεβεντες? εν ερεξεν κανενας που τζιαμε σημερα?maratheftis wrote:Ε παιδες απο λαρνακα..η θαλασσα μεταξυ καστρου-λιμανακι/ζεφυρος τι λεει σκεφτουμαι να παω αυριο μετα τη δουλια... αν βρεχει να καθουμαι μες το αυτοκινιτο τουλαχιστο,....??? εχου κανενα report που κανενα που ερεξε που τζιαμε? κυμμα? φυκια? που εν το καλυτερο μερος μεσ τον δρομο τζιαμε?
konstantinos kalogir wrote:Φίλε ετοίμασε τα καλάμια του surf σου.... Μονο τούτο σου λέω.. αλλά όι για ποψε επειδή βρέχει ασταμάτητα.. Τα ποτάμια ετρέξαν στην θάλασσα. Πολύ φύκι σε μερικές περιοχές = μυλοκόπια και πολύ μα πολύ κύμμα!!!plenom'metatopsarem? wrote:κανένας από Λάρνακα μεριά, να μου πει καιρο?! ακόμα και από Παραλίμνι?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
υγεία!fISHANDCHIPS wrote:Επάλεψα σήμερα με τα κύμματα του Πρωταρά ... κύμμα-Πέτρος 1-0 ... έπιασα ένα ορφούι 15 πόντουςplenom'metatopsarem? wrote: να μου πει καιρο?! ακόμα και από Παραλίμνι?
θέλω να πάω σπίνινγκ για άγρια, αλλά δεν έχω χρόνο!:((CyBasser) wrote:Έγραψεν σου ο Κωνσταντίνος. Ως τις 7.30 που επέρασα που την πιο δοξασμένη περιοχή της Λάρνακας υπήρχαν κανονικές συνθήκες surf, ιδανικές για spinning τερατολάβρακους, αν έχεις κατάλληλο εξοπλισμό. Διαφορετικά άγκυρες και πάλη με κλώνους (ναι, κλώνους!), φύκια, και ότι άλλη ξιμαρισιά φανταστείς!plenom'metatopsarem? wrote:κανένας από Λάρνακα μεριά, να μου πει καιρο?! ακόμα και από Παραλίμνι?
ενα πάω εγώ στην θέση σου σήμεραplenom'metatopsarem? wrote: θέλω να πάω σπίνινγκ για άγρια, αλλά δεν έχω χρόνο!:(
φίλεmaratheftis wrote:Ε παιδες απο λαρνακα..η θαλασσα μεταξυ καστρου-λιμανακι/ζεφυρος τι λεει σκεφτουμαι να παω αυριο μετα τη δουλια... αν βρεχει να καθουμαι μες το αυτοκινιτο τουλαχιστο,....??? εχου κανενα report που κανενα που ερεξε που τζιαμε? κυμμα? φυκια? που εν το καλυτερο μερος μεσ τον δρομο τζιαμε?
έγραψε σου παραπάνω ο CyBasser ρεγίωργος κυρίακου wrote:ενα πάω εγώ στην θέση σου σήμεραplenom'metatopsarem? wrote: θέλω να πάω σπίνινγκ για άγρια, αλλά δεν έχω χρόνο!:(![]()
τι αγρία κυκλοφορούν τωρά?