Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

christos nic

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by christos nic »

LEONIDAS wrote:Εψές μετά από αποχή περίπου τριών εβδομάδων λόγω καιρικών συνθηκών και σπάσιμο νεύρων δοκιμάσαμε την τύχη μας με τον φίλο τον mourmouro αποφασίσαμε να το διακινδυνεύσουμε ανκαι φαινόταν ότι το κύμα ήταν να είναι πολύ. Ξεκινήσαμε από τον ΚΟΤ της Λάρνακας μέχρι και τα Περβόλια αλλά ήταν αδύνατο να ψαρευτεί λόγω του ότι ετύλιεν κύμα από τα 500 μέτρα μέσα. Καταλήξαμε σε λιμάνι όπου ειλικρινά ήταν να μας πελλάνουν τα ψάρκα εψές. Τρία τέσσερα πολλά δυνατά τσιμπήματα σε γαρίδα αλλά αποτέλεσμα μηδέν (εθυμήθηκα τον φίλο μου τον mario πέρσι στην Αγία Νάπα που εφακκούσαν τα μαϊμουδάκια πάνω στους οδηγούς τζιαι ενεπιάνναν τίποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!) και ένα δίπλωμα κυριολεκτικά παρολίγο να σπάσει το καλάμι σε δόλωμα καλαμάρι όπου έχασα ένα μούγγκρο πας τα 3κιλά (πας το ανάμισι μέτρο!!!!). Εξινέρησεν μου πάνω στην έξοδο αλλά επρόλαβα τζιαι είδα τον!!!! Έντζιαιν το ψάρι το καλό που εχάθηκεν αλλά ήταν ένα θηρίο δεν μου ξαναέτυχε να δω έτσι πράγμα!!! Περαστικά μας.
Καλη η ιδεα που καταληξατε σε καποιο καταφυγιο γιατι σε ετσι συνθηκες τα ψαρια τραβανε σε ετσι τοπους για να προστατευτουν..αν ειναι μουσκιτα που πηγατε συνεβη αυτο που περιγγραψες εκει αρκετες φορες.Θυμηθηκα μια φορα που ειχα παει ψαρεμα περιοχη δεκελιας και μετα απο μεγαλη περιοδο χωρις να τσιμπα τιποτα οπως κουβεντιαζαμε καθως ειχε φτασει στο μερος ακομα ενας φιλος βλεπουμε το ενα καλαμι να λιγιζει αποτομα σε σημειο που νομισα πως θα σηκωστη που την βαση να παει μεσα :o (αν ηταν σε βαση αμμου θα εκανε βουτια σιγουρα γιατι δεν ειχα τελιως ανοιχτα τα φρενα!!)αμεσως ακουστηκαν τα φρενα και πηρε λιγα μετρα στα 3-4 δευτερολεπτα τραβηματος..αποτελεσμα να πιασω το καλαμι βιαστηκα οπως ετρεμαν τα ποθκια μου να μην καμω καλα τον ελενχο αν ειναι πανω το ψαρι και να καρφωσω αερα κουπανιστο(νερο κουπανιστο κατακριβιαν :D )και ετσι να χασω και εγω το ψαρι θηριο..Χωρις να θελω να καμω οτι τα ξερω ολα η ακιδα του αγκιστριου σου εβγενε λιγο απο το δολωμα?αν δεν εβγενε ισως για αυτο δεν αγκιστρωνονταν τα ψαρια(ειναι λιγο σφηκτο δολωμα η γαριδα! α και τα καλαμαρια κτυπουν πατωτα γιατι πηραμε καποιες φορες πατωτα σε καλαμαριερες που τις σερναμε στην αμμο.

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

Αν ξερεις να διαβαζεις την θαλασσα ειναι δικη σου!αφιερωμενη ψαρια στους καστερς του φορουμ μας,ο παρεας μου ακομα εβγαζε την ωρα που τραβουσα την φωτο για να φυγω,εγω ειπα κανι..
Συρωμενη αρματωσια με αγκυρα και 15εκ παραμαλλο 30αρι,δολωμα αμερικανο.

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

christos nic wrote:
LEONIDAS wrote:Εψές μετά από αποχή περίπου τριών εβδομάδων λόγω καιρικών συνθηκών και σπάσιμο νεύρων δοκιμάσαμε την τύχη μας με τον φίλο τον mourmouro αποφασίσαμε να το διακινδυνεύσουμε ανκαι φαινόταν ότι το κύμα ήταν να είναι πολύ. Ξεκινήσαμε από τον ΚΟΤ της Λάρνακας μέχρι και τα Περβόλια αλλά ήταν αδύνατο να ψαρευτεί λόγω του ότι ετύλιεν κύμα από τα 500 μέτρα μέσα. Καταλήξαμε σε λιμάνι όπου ειλικρινά ήταν να μας πελλάνουν τα ψάρκα εψές. Τρία τέσσερα πολλά δυνατά τσιμπήματα σε γαρίδα αλλά αποτέλεσμα μηδέν (εθυμήθηκα τον φίλο μου τον mario πέρσι στην Αγία Νάπα που εφακκούσαν τα μαϊμουδάκια πάνω στους οδηγούς τζιαι ενεπιάνναν τίποτε!!!!!!!!!!!!!!!!!!) και ένα δίπλωμα κυριολεκτικά παρολίγο να σπάσει το καλάμι σε δόλωμα καλαμάρι όπου έχασα ένα μούγγκρο πας τα 3κιλά (πας το ανάμισι μέτρο!!!!). Εξινέρησεν μου πάνω στην έξοδο αλλά επρόλαβα τζιαι είδα τον!!!! Έντζιαιν το ψάρι το καλό που εχάθηκεν αλλά ήταν ένα θηρίο δεν μου ξαναέτυχε να δω έτσι πράγμα!!! Περαστικά μας.
Καλη η ιδεα που καταληξατε σε καποιο καταφυγιο γιατι σε ετσι συνθηκες τα ψαρια τραβανε σε ετσι τοπους για να προστατευτουν..αν ειναι μουσκιτα που πηγατε συνεβη αυτο που περιγγραψες εκει αρκετες φορες.Θυμηθηκα μια φορα που ειχα παει ψαρεμα περιοχη δεκελιας και μετα απο μεγαλη περιοδο χωρις να τσιμπα τιποτα οπως κουβεντιαζαμε καθως ειχε φτασει στο μερος ακομα ενας φιλος βλεπουμε το ενα καλαμι να λιγιζει αποτομα σε σημειο που νομισα πως θα σηκωστη που την βαση να παει μεσα :o (αν ηταν σε βαση αμμου θα εκανε βουτια σιγουρα γιατι δεν ειχα τελιως ανοιχτα τα φρενα!!)αμεσως ακουστηκαν τα φρενα και πηρε λιγα μετρα στα 3-4 δευτερολεπτα τραβηματος..αποτελεσμα να πιασω το καλαμι βιαστηκα οπως ετρεμαν τα ποθκια μου να μην καμω καλα τον ελενχο αν ειναι πανω το ψαρι και να καρφωσω αερα κουπανιστο(νερο κουπανιστο κατακριβιαν :D )και ετσι να χασω και εγω το ψαρι θηριο..Χωρις να θελω να καμω οτι τα ξερω ολα η ακιδα του αγκιστριου σου εβγενε λιγο απο το δολωμα?αν δεν εβγενε ισως για αυτο δεν αγκιστρωνονταν τα ψαρια(ειναι λιγο σφηκτο δολωμα η γαριδα! α και τα καλαμαρια κτυπουν πατωτα γιατι πηραμε καποιες φορες πατωτα σε καλαμαριερες που τις σερναμε στην αμμο.
Έβγαινε η ακίδα ρε φίλε μια χαρά αλοίμονο εν τα βασικά τούτα!!!!
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

Greg

Post by Greg »

Εριξα πατωτο σημερα το πρωι ειχα μια μικροτσιμπια, το εφερα εξω και το αγκιστρι ηταν στραβομενο προς τα μεσα!! Καταλαβα αμεσως τι επαιζε, δολωνω ολοκληρη γαριδα και μετα απο λιγο εχασα μια τσιπουρα 2κιλη σημερα σχεδον μεσα απο τα χερια μου :evil: . Η ωρα 6:20 am αυτα σε μια γνωστη/αγνωστη παραλια
Esox Lucius

Sorkomanis

Post by Sorkomanis »

AggelosLRK wrote:Αν ξερεις να διαβαζεις την θαλασσα ειναι δικη σου!αφιερωμενη ψαρια στους καστερς του φορουμ μας,ο παρεας μου ακομα εβγαζε την ωρα που τραβουσα την φωτο για να φυγω,εγω ειπα κανι..

μπράβο ρε!! πολλά ωραίες! :clap: :clap: :clap: αλωπός εψές εγινετουν πανικός μετά που ησύχασε λιων η θάλασσα.
Ήμουν σε ψαρολίμανο μονο για spinning 2-6, και παρόλο που είχα και εξοπλισμό για casting (που με επερίμενε μες το αυτοκινιτο για πιο μετά) δεν μπορούσα να μείνω άλλο, η σκόνη έδωκεν μου την μες τα manna, επριστικαν ματια μου, εστουπποσεν η μούτι μου, και η κελλέ μου ήταν να σπάσει που τον πονοκέφαλο :angry-banghead: δεν το συνιστώ σε κανένα, έχτος αν φωρείται maskua n whatever. εν πειράζει εχασαμεν, next time.
συχαρητήρια πάντως!!!

P.S. 15 εκατοστά παράμαλλο???
για να μεν απομακρύνεται πολλά που τον βυθό το δόλωμα να μαντέψω? :think: :think:
Πείτε ΌΧΙ στις μαλάγρες, μπασμούς και ψαροτροφες:)

γίωργος κυρίακου

Post by γίωργος κυρίακου »

AggelosLRK έγραψε:
Αν ξερεις να διαβαζεις την θαλασσα ειναι δικη σου!
ωραίος :clap: :clap: :clap:
εσυ έκαμεσ δική σου την θάλασσα αφου δεν γίνεται να περάσει η εμβομάδα χωρίς να
βάλεις φότο με ψάρι είτε casting είτε spinning μπράβο σου !!! :clap:
εγώ βασανίζουμε ποθα στην λάρνακα αλλά και casting kai spinning
τίποτε προπάντον spinning :(
στο casting μπορώ να πώ ότι έχω κάποιες μέρες επιτυχίες καλές :)
Ο ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΝΙΚΑ

MariosK

Post by MariosK »

AggelosLRK wrote:Αν ξερεις να διαβαζεις την θαλασσα ειναι δικη σου!αφιερωμενη ψαρια στους καστερς του φορουμ μας,ο παρεας μου ακομα εβγαζε την ωρα που τραβουσα την φωτο για να φυγω,εγω ειπα κανι..
Ωραία ψάρια ρε Άγγελε :clap: . Σκέφτουμε και γω για πόψε λίον. Πάφο ως εψές έπαιρνες τους τόπους.

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

Match σήμερα στον ασπρόκρεμμο :liar: :liar: :liar:
Μερικές κοκκινοφτέρες και βλίκες
Δόλωμα μπικατίνι
Attachments
Melanes.jpg
Melanes.jpg (129.01 KiB) Viewed 5301 times
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

ρε σπιννεράδες....
αφήστε τα κάστινγκ τζιαι πιάστε τα καλάμια του σπίννινγκ!!!!
την καλύτερη εποχή αφήσατε τις βίτσες?! ;)

Nikolas Nklou

ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ CASTING

Post by Nikolas Nklou »

Τι αποτελεσματα ειχετε απο το casting ?

christos nic

Post by christos nic »

Έβγαινε η ακίδα ρε φίλε μια χαρά αλοίμονο εν τα βασικά τούτα!!!![/quote]
Σορυ ρε φιλε αν αφησα να εννοηθει οτι δεν δολωσες σωστα η δεν ξερεις, δεν ειχα ετσι σκοπο..αφου ειμαι και εγω παθον οπου το ψαρι τραβηξε και βιαια και δεν αγκιστρωθηκε με σωστα δολωμενο αγκιστρι και με καποια σχετικη αντισταση απο τα φρενα(καθως συμβαινει αυτο αρκετες φορες στο ψαρεμα) ..απλα εκαμα μια φυσιολογικη υποθεση γιατι ειναι περισσοτερες οι πιθανοτητες να αρπαξει το δολωμα το ψαρι και να αγκιστρωθει οταν τα κανουμε ολα σωστα απο οτι να μην..αλλα ειναι και αλλοι παραγοντες οπως τυχη,ειδος ψαριου,αν αρπαξε το δολωμα απο την πανω μερια και δεν το αρπαξε ολοκληρο κ.α μεσα απο τις απαντησεις μας και απο τις υποθεσεις μας πολλα πραγματα καποιοι εμπειροι τα θεωρουν δεδομενα οτι τα γνωριζουν ολοι..ομως η πραγματικοτητα ειναι οτι πολλα παιδια που ειναι στην αρχη μαθαινουν απο τα γραφωμενα και τα εφαρμοζουν στα ψαρεματα τους..με λιγα λογια την υποθεση που εκαμα για την βασικη οπως ειπες αυτη λεπτομερια της ακιδας του αγκιστριου που βγαινει λιγο απο το δολωμα που συμφωνω οτι ειναι πολυ βασικη δινετε η ευκαιρια καποιοι που ισως τους διεφευγε να το προσεξουν..οπως και πολλες αλλες(λεπτομεριες)που κανουν πραγματκα διαφορα κατα την εφαρμογη τους στα ψαρεματα μας..!

plenom'metatopsarem?

plenom'metatopsarem? wrote:ρε σπιννεράδες....
σούρος πρωινός πρωινός, 1700 χγρ, 44 εκατοστά.
μέθοδος σπίννινγκ
ΜάριοςΚ? φίλε... χωρίς απόχη! :D :D :D
Attachments
Image0103b.JPG
Image0103b.JPG (77.8 KiB) Viewed 5147 times

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

christos nic wrote:Έβγαινε η ακίδα ρε φίλε μια χαρά αλοίμονο εν τα βασικά τούτα!!!!
Σορυ ρε φιλε αν αφησα να εννοηθει οτι δεν δολωσες σωστα η δεν ξερεις, δεν ειχα ετσι σκοπο..αφου ειμαι και εγω παθον οπου το ψαρι τραβηξε και βιαια και δεν αγκιστρωθηκε με σωστα δολωμενο αγκιστρι και με καποια σχετικη αντισταση απο τα φρενα(καθως συμβαινει αυτο αρκετες φορες στο ψαρεμα) ..απλα εκαμα μια φυσιολογικη υποθεση γιατι ειναι περισσοτερες οι πιθανοτητες να αρπαξει το δολωμα το ψαρι και να αγκιστρωθει οταν τα κανουμε ολα σωστα απο οτι να μην..αλλα ειναι και αλλοι παραγοντες οπως τυχη,ειδος ψαριου,αν αρπαξε το δολωμα απο την πανω μερια και δεν το αρπαξε ολοκληρο κ.α μεσα απο τις απαντησεις μας και απο τις υποθεσεις μας πολλα πραγματα καποιοι εμπειροι τα θεωρουν δεδομενα οτι τα γνωριζουν ολοι..ομως η πραγματικοτητα ειναι οτι πολλα παιδια που ειναι στην αρχη μαθαινουν απο τα γραφωμενα και τα εφαρμοζουν στα ψαρεματα τους..με λιγα λογια την υποθεση που εκαμα για την βασικη οπως ειπες αυτη λεπτομερια της ακιδας του αγκιστριου που βγαινει λιγο απο το δολωμα που συμφωνω οτι ειναι πολυ βασικη δινετε η ευκαιρια καποιοι που ισως τους διεφευγε να το προσεξουν..οπως και πολλες αλλες(λεπτομεριες)που κανουν πραγματκα διαφορα κατα την εφαρμογη τους στα ψαρεματα μας..![/quote]
Φίλε μου για τόνομα του θεού ούτε σε παρεξήγησα ούτε τίποτα και πολύ καλά έκανες και το ανέφερες έχεις απόλυτο δίκιο

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

plenom'metatopsarem? wrote:
μέθοδος σπίννινγκ
Γειά σου ρε Φοίβο κούκλα το μωρό!!!!

plenom'metatopsarem?

LEONIDAS wrote:
plenom'metatopsarem? wrote:
μέθοδος σπίννινγκ
Γειά σου ρε Φοίβο κούκλα το μωρό!!!!
να'σαι καλά ρε φίλε! :)
ένα μωρό όμως που τραβά όπως το τραίνο!!! :D
κανονική τορπίλη!!!!! γεννημένη μηχανή! :)

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”