maratheftis wrote:Sorkomanis wrote:δυστυχώς τούτα ulla τα "ψαρκα" είχα τα μες τον θάλαμο ως τώρα και "εκαταφερα" να τα ψήσω ulla σε ένα τραπέζι πριν 2 βδομάδες για την οικογένεια και 3 fishing buddies. ποτε ξανά. τώρα και να πάει μόλις πιάνω ψάρι θα το καθαρίζω επί τόπου και ως την επομενη το πολλή θα είναι μες το στομάχι μου.
a ναι! είμαι ο Μαρίνος
Γεια σου μαρινο...εν ηταν καλα να μας ελεγες που επιαστηκαν (στο περιπου), δωλομα, ωρα, αρματιωσα κτλ κτλ κλτ....
nice one ομως!

ευχαριστώ φιλε μου
πάντα "μοναγγιστρι" αρματωσιά με sissy και βαρίδια χορευτές η σκέτα ως τα 80gr το πολλή, παράμαλλο 60-70cm αόρατο 28ari (λίγο χοντρό αλλα μάλλον μέσα στη νύχτα δεν πειράζει), floaters εννοείτε αλλα παίζει ρολο και το size και ποσο βάθης είναι ο βυθός, δηλαδή αν είναι ξέβαθα να μεν βάλεις πολλά μεγάλο που βασικά το δόλωμα να επιπλέει στην επιφάνεια. εννοείτε σχεδόν ulla ετσίμπησαν αμερικανο, αν και έχω 3 και 4 δολώματα μαζί μου κάθε φορα.
ψαρευκω μονο νύχτα, ο πιο γρήγορος ήταν 20:30 τον σεπτέβρη και, 11:30 ο πιο argos τέλος νιόβρη τες μέρες τις πανσεληνου. για περιοχές προτιμώ μικτό βυθό που δεκέλεια μέχρι παραλίμνι. με σκέτο ammon δεν την βρήκα καθόλου ως τώρα, εκτος που το ψάρεμα "μιλοκοπιου" που μάχιμε να ξεκινήσω σύντομα
Το παράξενο είναι, αν δείτε στές φωτογραφίες, οι δυο sorkoi μες την βουρνά, και οι 2 με την σμύρνα έχουν μια παράξενη σύμπτωση. και στές 2 περιπτώσεις με θάλασσα τζή που το λάδι, σαν μια κούπα νερό, ο πρώτος (που pale σύμπτωση και στές 2 περιπτώσεις ήταν ο μεγάλος) ούτε που έδειξεν ότι "ετσιμπισε", μιλώ σας αν "εφισουσα" του καλαμιού ήταν να σειστεί παραπάνω, απλά επειδή εν fefkw ποτε τα ματια μου που την μούτι, (αν και έχω κουδούνια με "φοσφορα" anyway) κάτι "εψιλλιαστικα". και ξεκινώ να τραβώ και δίχως αντίσταση "ερκετε" έξω. ο δεύτερος και στις 2 περιπτώσεις τσίμπα και τραβα 3-4 μετρα μισίνα και ξεκινώ να "μαζευκω" και κάμνει "κεfαλια" συνεχεια. εμενα "επαραξενεψε" με πάντως επειδή, σε 2 διαφορετικές νύχτες είχα 2 ακριβώς ίδιες περιπτώσεις. τυχαίο???? νομίζετε??