Μέλι μέλιapsavvas wrote:εκριμα που το θεο ρε ειναι σχεδον ιδιες με μια φυσιολογικη παλαμη.
λεω φυσιολογικη παλαμη επειδη εχει και ατομα που ειναι δυο μετρα και η παλαμη τους ειναι φκιαρη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Μέλι μέλιapsavvas wrote:εκριμα που το θεο ρε ειναι σχεδον ιδιες με μια φυσιολογικη παλαμη.
λεω φυσιολογικη παλαμη επειδη εχει και ατομα που ειναι δυο μετρα και η παλαμη τους ειναι φκιαρη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ο παρέας έννα δυσκολέφκεται...LEONIDAS wrote:χαχαχαχχαχαχχα εθύμισες μου μιαν κουβέντα ρε apsavvas. έπιασεν με μιαν φορά πριν χρόνια ένας παρέας λαλεί μου πάμεν μαλάκα στο μεριτιέν στην λεμεσό με την αντέννα εγέμωσεν ο τόπος σάλπες και σορκούς της παλάμης. πάμεν τζιαμέ καρφώνω μια καρφώνω δκυό τα ψαρούθκια ήταν όπως το δάκτυλο μου. λαλώ του ρε μαλάκα αλόπως οι δικές σου οι φούχτες εν πολλά μιτσιές!!!!!!!!!!!!!!apsavvas wrote:εκριμα που το θεο ρε ειναι σχεδον ιδιες με μια φυσιολογικη παλαμη.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
α! έμαθες τζιαι εσύ την ατάκα?!!!!mourmouros wrote:Μέλι μέλιapsavvas wrote:εκριμα που το θεο ρε ειναι σχεδον ιδιες με μια φυσιολογικη παλαμη.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Greg wrote:τρωουντε τουτα?
χρχρχρmourmouros wrote:Μέλι μέλι
Φίλε εψές και την Τρίτη ψαρεύαμε κάστινγκ σε βαθιά νερά περίπου 12μ και ούτε μια τσιμπιά.Νομίζω είναι πολύ πίσω ο καιρός ακόμηγίωργος κυρίακου wrote:επίασατε τίποτε τούτες τις μέρες ???
εγώ επαρατήρισα ότι πρέπει να ξεκινήσουμε να ψαρεύκουμε σε βαθία νερά
πέμπη και παρασκευή επία σε παραλίες και 2-3 τσιμπίες και ένα ψαρούι μιτσί
ενώ εχτές επία σε τόπους που εβαθία τα νερά και έπιασα 6 ψάρκα και ένα οχταπόδισε καλό μέγεθος
και πολλές καλέ τσιμπίες
Μέσα στο λιμάνι τις βγάζουν αλλά δεν πήγα για να σου πω σίγουραChristoscy wrote:Μα που τα επιασεται τούτες ολες τισ τσιπουρες? εγω πιαννο πελλαρες και σύρνω τα πισω. Έχει 3ης εβδομάδες τιποτε εγω παντως.![]()
εν για το τσιμεντοποιειο του βασιλικουmixas wrote:πιο είναι το λιμάνι???![]()
χτες πήγα στο λιμάνι στο
Ζύγι και έπιασα μονο δυο αθερίνες και μια πέρκα!!!!!!![]()
το λιμάνι φτιάχνεται ακόμα!!!!!
οι είναι πιο πίσω που το τσιμεντοποιειο του βασιλικου.εν διπλα που τις ψαροταβερνες!!!!!jack tar wrote:εν για το τσιμεντοποιειο του βασιλικουmixas wrote:πιο είναι το λιμάνι???![]()
χτες πήγα στο λιμάνι στο
Ζύγι και έπιασα μονο δυο αθερίνες και μια πέρκα!!!!!!![]()
το λιμάνι φτιάχνεται ακόμα!!!!!
Στο μεγαλο??? πως μπενης τζιμεσα αφου δεν αφηνουν απο τι ξερω.Εγω επια στο πιο πανω λιμανι αλλα τιποτε ρε φιλε μου.mourmouros wrote:Μέσα στο λιμάνι τις βγάζουν αλλά δεν πήγα για να σου πω σίγουραChristoscy wrote:Μα που τα επιασεται τούτες ολες τισ τσιπουρες? εγω πιαννο πελλαρες και σύρνω τα πισω. Έχει 3ης εβδομάδες τιποτε εγω παντως.![]()