έχεις απόλυτο δίκαιο! Ακριβώς έτσι ξεκινήσαμε!marios wrote:Μπράβο Μίχα!! ...έτσι ξεκινήσαμε όλοι! τι μου θύμισεςmixas wrote:Χτες στο Ζύγι η ώρα 4:30 - 9:30 το πρωί!.... θα ήταν καλύτερα να ψάρευες μονο με αγκίστρι χωρίς "πραγκαρολα"..τι δόλωμα?
λεβέντες!!!!!!!!!!!caveman wrote:λίγο πριν το χάραμα.... 7 τσιπούρες και 2 μούρμουροι, δόλωμα μονοδόλι, ελαφρύ κάστιν με το αγαπημένο καλάμι του Μάριου40γρ βαρίδι, δυπλό τσαπαρί με 30ρα παράμαλο με μεγάλα carp hooks.
Το δόλωμα που χρησιμοποίησα ήταν ακροβάτης!!!!marios wrote:Μπράβο Μίχα!! ...έτσι ξεκινήσαμε όλοι! τι μου θύμισεςmixas wrote:Χτες στο Ζύγι η ώρα 4:30 - 9:30 το πρωί!.... θα ήταν καλύτερα να ψάρευες μονο με αγκίστρι χωρίς "πραγκαρολα"..τι δόλωμα?
mixas wrote:Χτες στο Ζύγι η ώρα 4:30 - 9:30 το πρωί
Είναι όλα μέσα στα επιτρεπόμενα όρια...apsavvas wrote:ρε παιδεία να βλέπουμε και λίγο τα επιτρεπόμενα μεγέθη
Κωνσταντίνε!konstantinos kalogir wrote:
Χαμπήηηηηηηηηηηης!!!!!!! Μπράβο δικέ μου πολλά ωραίος, casting φίλε μου, CASTING!!!!!![]()
Ρε Φοίβο, εν 6 χιλιόμετρα που το σπίτι μου ο τόπος!!! Όποτε ξαναβρεθείς κατά ποδά στείλε σήμα και αν δεν δουλεύκω κανονίζουμε το! Έτσι κι αλλιώς τα βράχα πεινούν για καλαμαριέρες, πρέπεινα τα "ταΐζουμε"plenom'metatopsarem? wrote:AggelosLRK wrote:Απογευματινη συνευρεση για καταστρωση σχεδιων και εξορμησεων με τον Ρολανδο παρεα με καλαμαρια!
επουλήσατέ με, εν με πήρατε μαζί!