2-0SiliS wrote:Νυκτερινο μεχρι τις 1 ψες, πρωτο τσιμπημα κατα τις 12 00...απαλη αργη τσιμπια και καρφωμα...γομαρι!!!
Ακουσα το ομως που εμιλαν...εφοναζε μου..."θυμασε με εμενα?" τζαι η καταληξη η ιδια οπως πριν λλιο καιρο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετα εκατσα τζαμε καμια ωρα χωρις να ψαρευω
αν επιτρεπετε τη μισινα εχεις για παραμαλο?SiliS wrote:Νυκτερινο μεχρι τις 1 ψες, πρωτο τσιμπημα κατα τις 12 00...απαλη αργη τσιμπια και καρφωμα...γομαρι!!!
Ακουσα το ομως που εμιλαν...εφοναζε μου..."θυμασε με εμενα?" τζαι η καταληξη η ιδια οπως πριν λλιο καιρο![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SiliS wrote:Νυκτερινο μεχρι τις 1 ψες, πρωτο τσιμπημα κατα τις 12 00...απαλη αργη τσιμπια και καρφωμα...γομαρι!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
3 - 0 ρε μαριε, εκαμαμουν το double την πρωτη φοραMariosK wrote: 2-0
16 hypercatch fluorocarbon, tica 2559apsavvas wrote: αν επιτρεπετε τη μισινα εχεις για παραμαλο?
τη μηχανη δουλευεις?
Οι ρε Κωτσιο...γονατά μπροστα μου για λλιο και μετα τραβα μεσα ασταματητα...πιεζω το να σταματησει αλλα τπτ..ε μια φαση το παραμαλλο εν αντεχει την πιεση και μαλλον τα δοντια του/της (πιστευκω ειναι τηςkonstantinos kalogir wrote:![]()
![]()
Γιατί έτσι πάλε? Ετρύπωσε κάπου ή απλά ετράβαν?
Εν πειράζει ρε φίλε την άλλη φορά θα την εφκάλεις. Τωρά έχεις ένα λόγο παραπάνο να πίεννεις ψάρεμα!!!SiliS wrote:3 - 0 ρε μαριε, εκαμαμουν το double την πρωτη φοραMariosK wrote: 2-0![]()
AggelosLRK wrote:Απογευματινη συνευρεση για καταστρωση σχεδιων και εξορμησεων με τον Ρολανδο παρεα με καλαμαρια!