Που τες εφτάμισι και μετά έκοψεν ρε φίλε τζιαι εδιπλώσαμεν τα κατά τες εννιά διότι έπρεπε να φύγω εγώ. Ζαττήν έτσι φάση που μας έκατσεν μια φοράν καλή έπρεπε να φύω!!!!marios wrote:___Διακόπηκε ο αγώνας? ..τζε περίμενα ποτε θα γίνει το 4-0
Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
αφου κυριε παμπο δεν μας περνεις κανενα τοπο να μας μαθεις λιγο τη φαση να ασχολιθουμε.Παμπος wrote:εγεμοσεν το φορουμ σερφ καστερς κανεναν που καμνει jigging εν εσσει να κοψουμεν καμμιαν κουβενταν ?
Ησουν καλος τις προαλλες ομως που ιρτες στο διαγωνισμο στη παφο και εφερες και τη ψαρια σου με το πρωινο jigging που επιες.

The only source of knowledge is experience
- plenom'metatopsarem?
mourmouros wrote:Σήμερα 4ωρο casting από τις 17.00 έως τις 21.00 με τον φίλο μου τον Leonida σε αισθησιακήπαραλία της Λάρνακας.
Αποτέλεσμα τα 3 αλανιάρικα μωρά (οι 2 πιάστηκαν στο γνωστό πια από το τεύχος 19 ...σαπιοκάλαμο!![]()
![]()
)
Κύυυυυυυριε ελέησον! Κάμνει του τζιαι διαφήμιση!!!!
Να ξεχυθούν στα καταστήματα ειδών αλιείας ο κόσμος να γυρεύει ίδιο σαπιοκάλαμο!!!
Να χάσεις καμιά μέρα ψάρι και να χαλάσεις το ψάρεμα του φίλου μου του Leonida και να σε δω μετά!
Εν τω μεταξύ, είπαμε...το ψάρι θα πάει ΠΑΝΤΑ να κτυπήσει πάνω στο άχρηστο καλάμι που έχουμε!!! κοινή διαπίστωση!!! Γνώμη δεν μου αλλάζετε!

Μπράβο κύριοι Μούρμουρος και Leonidaς! Μια χαρά!

Υ.Γ. Φίλε Μούρμουρε, συγνώμη για το άχρηστο καλάμι, διορθώνω: στο σαπιοκάλαμο!

- plenom'metatopsarem?
LEONIDAS wrote:Που τες εφτάμισι και μετά έκοψεν ρε φίλε τζιαι εδιπλώσαμεν τα κατά τες εννιά διότι έπρεπε να φύγω εγώ. Ζαττήν έτσι φάση που μας έκατσεν μια φοράν καλή έπρεπε να φύω!!!!marios wrote:___Διακόπηκε ο αγώνας? ..τζε περίμενα ποτε θα γίνει το 4-0
Ελπίζω να μεν φταίω εγώ τζιαι η δουλειά μου!!!
¨ο'ι' να μας κατηγορήσετε κιόλας!!

Εν κανεί που ο άλλος ο μούρμουρος εκανόνισε συναντήσεις σε ειδυλλιακές παραλίες μια φορά που εν μπορούσαμε!

- mourmouros
Η αλήθεια είναι πως ψες έχασες, αλλά θα ξαναπάμε σύντομα γιατί αφήσαμε ανοιχτούς λογαριασμούς με τις ζουμερές τσιπούρες. Θα σου δώσω να ρίξεις και με το καλάμι ...το καλόplenom'metatopsarem? wrote:
Εν κανεί που ο άλλος ο μούρμουρος εκανόνισε συναντήσεις σε ειδυλλιακές παραλίες μια φορά που εν μπορούσαμε!

κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!
συμφωνω μαζι σου εγω ενα παλιο silstar και ολα τα καλα ψαρια εκει βαρανε!plenom'metatopsarem? wrote:mourmouros wrote:Σήμερα 4ωρο casting από τις 17.00 έως τις 21.00 με τον φίλο μου τον Leonida σε αισθησιακήπαραλία της Λάρνακας.
Αποτέλεσμα τα 3 αλανιάρικα μωρά (οι 2 πιάστηκαν στο γνωστό πια από το τεύχος 19 ...σαπιοκάλαμο!![]()
![]()
)
Κύυυυυυυριε ελέησον! Κάμνει του τζιαι διαφήμιση!!!!
Να ξεχυθούν στα καταστήματα ειδών αλιείας ο κόσμος να γυρεύει ίδιο σαπιοκάλαμο!!!
Να χάσεις καμιά μέρα ψάρι και να χαλάσεις το ψάρεμα του φίλου μου του Leonida και να σε δω μετά!
Εν τω μεταξύ, είπαμε...το ψάρι θα πάει ΠΑΝΤΑ να κτυπήσει πάνω στο άχρηστο καλάμι που έχουμε!!! κοινή διαπίστωση!!! Γνώμη δεν μου αλλάζετε!![]()
Μπράβο κύριοι Μούρμουρος και Leonidaς! Μια χαρά!![]()
Υ.Γ. Φίλε Μούρμουρε, συγνώμη για το άχρηστο καλάμι, διορθώνω: στο σαπιοκάλαμο!
Ψαρεύω μόνο τις μέρες που τελειώνουν με ''Η'' !
Χαχα, ώστε εν κοινή διαπίστωση!plenom'metatopsarem? wrote:Εν τω μεταξύ, είπαμε...το ψάρι θα πάει ΠΑΝΤΑ να κτυπήσει πάνω στο άχρηστο καλάμι που έχουμε!!! κοινή διαπίστωση!!! Γνώμη δεν μου αλλάζετε!![]()

no whey no gain
Και επίσης τσιακάρουν αν έχεις την απόχη ανοιχτήν!!!Στάθης wrote:Χαχα, ώστε εν κοινή διαπίστωση!plenom'metatopsarem? wrote:Εν τω μεταξύ, είπαμε...το ψάρι θα πάει ΠΑΝΤΑ να κτυπήσει πάνω στο άχρηστο καλάμι που έχουμε!!! κοινή διαπίστωση!!! Γνώμη δεν μου αλλάζετε!![]()
![]()
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Και τσιμπούν την ώρα που είναι μπλεγμένα τα παράμαλα / σου τελείωσε το δόλωμα! 

no whey no gain
- plenom'metatopsarem?
Στάθης wrote:Και τσιμπούν την ώρα που είναι μπλεγμένα τα παράμαλα / σου τελείωσε το δόλωμα!
Πάντα έχεις έτοιμα έξτρα παράμαλα και δεν μπορείς να ελέγξεις αν τσιμπούν όταν δεν έχεις δόλωμα...αφού δεν έχεις δόλωμα!

Αστιεύομαι φίλε μου!

Πάντως για το καλάμι...εν μου αλλάσετε γνώμη!!!!!!!!!!!!!!
- plenom'metatopsarem?
Την απόχη εν την ανοίεις γιατί εν γρουσουζιά!!!!!!!!!!!MariosK wrote:Και επίσης τσιακάρουν αν έχεις την απόχη ανοιχτήν!!!Στάθης wrote:Χαχα, ώστε εν κοινή διαπίστωση!plenom'metatopsarem? wrote:Εν τω μεταξύ, είπαμε...το ψάρι θα πάει ΠΑΝΤΑ να κτυπήσει πάνω στο άχρηστο καλάμι που έχουμε!!! κοινή διαπίστωση!!! Γνώμη δεν μου αλλάζετε!![]()
![]()

Μα καλά ρε Μα΄ριε, εν τα έμαθες τούτα ακόμα?!!!!

Πρέπει να...:
έχεις το ψάρι να τραβά μισίνα, να μάσιεσαι να ρυθμίσεις φρένα, να του κόψεις τη φόρα, να το ανεβάσεις πιο ψηλά να μεν σου βουτήσει μέσα στα βράχια να σου τα κόψει, να ανάψεις το φαναρούι, να πετάξεις το τσιγάρο ( αν είσαι καπνιστής τζιαι έσεις τον ήδη πυρπολήσει, αν δεν τον έσιεις ήδη πυρπολήσει τζιαι είσαι στα πρόθυρα, μάσιεσαι να σινάκσεις τζιαι πακέτα τζιαι τσιγάρα τζιαι αναπτήρες, αν είσαι τζιαι ευσυνείδητος προσπαθείς να πετάξεις το ποτσίαρον κάπου που εννα τόβρεις μετά να το συνάξεις - άρα, κόψετε το κάπνισμα...) τζιαι ταυτόχρονα να ανοίξεις την απόχη (εν γρουσουζιά να εν ανοικτή που πριν- για ούλλα φταίει η απόχη) και μετά να έβρεις τρόπο να κοντέψεις της θάλασσας χωρίς να ππέσεις τζιαι να σκοτωθείς, πέρκει φκάλεις το ψάρι σου έξω!!!
...γιατί είπαμε...εν γρουσουζιά να εν ανοικτή η απόχη!!!
...κοινή διαπίστωση!!!!

- plenom'metatopsarem?
μα τι καλός! τι καλός!!!mourmouros wrote:Η αλήθεια είναι πως ψες έχασες, αλλά θα ξαναπάμε σύντομα γιατί αφήσαμε ανοιχτούς λογαριασμούς με τις ζουμερές τσιπούρες. Θα σου δώσω να ρίξεις και με το καλάμι ...το καλόplenom'metatopsarem? wrote:
Εν κανεί που ο άλλος ο μούρμουρος εκανόνισε συναντήσεις σε ειδυλλιακές παραλίες μια φορά που εν μπορούσαμε!!

άιντε....περιμένω...

Τζεγώ που νόμιζα εν εγώ που φτέω τζε εν σταυρώνω ψάρινplenom'metatopsarem? wrote:Την απόχη εν την ανοίεις γιατί εν γρουσουζιά!!!!!!!!!!!MariosK wrote:Και επίσης τσιακάρουν αν έχεις την απόχη ανοιχτήν!!!Στάθης wrote: Χαχα, ώστε εν κοινή διαπίστωση!![]()
![]()
Μα καλά ρε Μα΄ριε, εν τα έμαθες τούτα ακόμα?!!!!![]()
Πρέπει να...:
έχεις το ψάρι να τραβά μισίνα, να μάσιεσαι να ρυθμίσεις φρένα, να του κόψεις τη φόρα, να το ανεβάσεις πιο ψηλά να μεν σου βουτήσει μέσα στα βράχια να σου τα κόψει, να ανάψεις το φαναρούι, να πετάξεις το τσιγάρο ( αν είσαι καπνιστής τζιαι έσεις τον ήδη πυρπολήσει, αν δεν τον έσιεις ήδη πυρπολήσει τζιαι είσαι στα πρόθυρα, μάσιεσαι να σινάκσεις τζιαι πακέτα τζιαι τσιγάρα τζιαι αναπτήρες, αν είσαι τζιαι ευσυνείδητος προσπαθείς να πετάξεις το ποτσίαρον κάπου που εννα τόβρεις μετά να το συνάξεις - άρα, κόψετε το κάπνισμα...) τζιαι ταυτόχρονα να ανοίξεις την απόχη (εν γρουσουζιά να εν ανοικτή που πριν- για ούλλα φταίει η απόχη) και μετά να έβρεις τρόπο να κοντέψεις της θάλασσας χωρίς να ππέσεις τζιαι να σκοτωθείς, πέρκει φκάλεις το ψάρι σου έξω!!!
...κοινή διαπίστωση!!!!

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- plenom'metatopsarem?
Την απόχη εν την ανοίεις γιατί εν γρουσουζιά!!!!!!!!!!!
Πρέπει να...:
...κοινή διαπίστωση!!!!
[/quote]
Τζεγώ που νόμιζα εν εγώ που φτέω τζε εν σταυρώνω ψάριν
[/quote]
Ό'ι ρε Μάριε!!!!!!!
Είσαι σοβαρός?! Με έτοιμη ανοιχτή απόχη περιμένεις ψάρι?!!!!!!

Πρέπει να...:
...κοινή διαπίστωση!!!!

Τζεγώ που νόμιζα εν εγώ που φτέω τζε εν σταυρώνω ψάριν

Ό'ι ρε Μάριε!!!!!!!
Είσαι σοβαρός?! Με έτοιμη ανοιχτή απόχη περιμένεις ψάρι?!!!!!!
MariosK wrote:Και επίσης τσιακάρουν αν έχεις την απόχη ανοιχτήν!!!Στάθης wrote:Χαχα, ώστε εν κοινή διαπίστωση!plenom'metatopsarem? wrote:Εν τω μεταξύ, είπαμε...το ψάρι θα πάει ΠΑΝΤΑ να κτυπήσει πάνω στο άχρηστο καλάμι που έχουμε!!! κοινή διαπίστωση!!! Γνώμη δεν μου αλλάζετε!![]()
![]()
ρε μα τζαι σας ?????

''surf casting'' A way of Living