Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

LEONIDAS

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by LEONIDAS »

marios wrote::clap: ___Διακόπηκε ο αγώνας? ..τζε περίμενα ποτε θα γίνει το 4-0 :D
Που τες εφτάμισι και μετά έκοψεν ρε φίλε τζιαι εδιπλώσαμεν τα κατά τες εννιά διότι έπρεπε να φύγω εγώ. Ζαττήν έτσι φάση που μας έκατσεν μια φοράν καλή έπρεπε να φύω!!!!
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

apsavvas

Post by apsavvas »

Παμπος wrote:εγεμοσεν το φορουμ σερφ καστερς κανεναν που καμνει jigging εν εσσει να κοψουμεν καμμιαν κουβενταν ?
αφου κυριε παμπο δεν μας περνεις κανενα τοπο να μας μαθεις λιγο τη φαση να ασχολιθουμε.
Ησουν καλος τις προαλλες ομως που ιρτες στο διαγωνισμο στη παφο και εφερες και τη ψαρια σου με το πρωινο jigging που επιες.
:D :D :D :D :D
The only source of knowledge is experience

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

mourmouros wrote:Σήμερα 4ωρο casting από τις 17.00 έως τις 21.00 με τον φίλο μου τον Leonida σε αισθησιακή :happy-cheerleadersmileygirl: παραλία της Λάρνακας.
Αποτέλεσμα τα 3 αλανιάρικα μωρά (οι 2 πιάστηκαν στο γνωστό πια από το τεύχος 19 ...σαπιοκάλαμο! :handgestures-fingerscrossed: :handgestures-fingerscrossed: :handgestures-fingerscrossed: )

Κύυυυυυυριε ελέησον! Κάμνει του τζιαι διαφήμιση!!!!
Να ξεχυθούν στα καταστήματα ειδών αλιείας ο κόσμος να γυρεύει ίδιο σαπιοκάλαμο!!!
Να χάσεις καμιά μέρα ψάρι και να χαλάσεις το ψάρεμα του φίλου μου του Leonida και να σε δω μετά!
Εν τω μεταξύ, είπαμε...το ψάρι θα πάει ΠΑΝΤΑ να κτυπήσει πάνω στο άχρηστο καλάμι που έχουμε!!! κοινή διαπίστωση!!! Γνώμη δεν μου αλλάζετε! :D
Μπράβο κύριοι Μούρμουρος και Leonidaς! Μια χαρά! :wink:

Υ.Γ. Φίλε Μούρμουρε, συγνώμη για το άχρηστο καλάμι, διορθώνω: στο σαπιοκάλαμο! :D

plenom'metatopsarem?

LEONIDAS wrote:
marios wrote::clap: ___Διακόπηκε ο αγώνας? ..τζε περίμενα ποτε θα γίνει το 4-0 :D
Που τες εφτάμισι και μετά έκοψεν ρε φίλε τζιαι εδιπλώσαμεν τα κατά τες εννιά διότι έπρεπε να φύγω εγώ. Ζαττήν έτσι φάση που μας έκατσεν μια φοράν καλή έπρεπε να φύω!!!!

Ελπίζω να μεν φταίω εγώ τζιαι η δουλειά μου!!!
¨ο'ι' να μας κατηγορήσετε κιόλας!! :D
Εν κανεί που ο άλλος ο μούρμουρος εκανόνισε συναντήσεις σε ειδυλλιακές παραλίες μια φορά που εν μπορούσαμε! :D

mourmouros

Post by mourmouros »

plenom'metatopsarem? wrote:
Εν κανεί που ο άλλος ο μούρμουρος εκανόνισε συναντήσεις σε ειδυλλιακές παραλίες μια φορά που εν μπορούσαμε! :D
Η αλήθεια είναι πως ψες έχασες, αλλά θα ξαναπάμε σύντομα γιατί αφήσαμε ανοιχτούς λογαριασμούς με τις ζουμερές τσιπούρες. Θα σου δώσω να ρίξεις και με το καλάμι ...το καλό :obscene-smokingjoint: !
κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Post by ΦΙΛΙΠΠΟΣ »

mourmouros wrote:Σήμερα 4ωρο casting από τις 17.00 έως τις 21.00 με τον φίλο μου τον Leonida σε αισθησιακή :happy-cheerleadersmileygirl: παραλία της Λάρνακας.
Αποτέλεσμα τα 3 αλανιάρικα μωρά (οι 2 πιάστηκαν στο γνωστό πια από το τεύχος 19 ...σαπιοκάλαμο! :handgestures-fingerscrossed: :handgestures-fingerscrossed: :handgestures-fingerscrossed: )

Κύυυυυυυριε ελέησον! Κάμνει του τζιαι διαφήμιση!!!!
Να ξεχυθούν στα καταστήματα ειδών αλιείας ο κόσμος να γυρεύει ίδιο σαπιοκάλαμο!!!
Να χάσεις καμιά μέρα ψάρι και να χαλάσεις το ψάρεμα του φίλου μου του Leonida και να σε δω μετά!
Εν τω μεταξύ, είπαμε...το ψάρι θα πάει ΠΑΝΤΑ να κτυπήσει πάνω στο άχρηστο καλάμι που έχουμε!!! κοινή διαπίστωση!!! Γνώμη δεν μου αλλάζετε! :D
Μπράβο κύριοι Μούρμουρος και Leonidaς! Μια χαρά! :wink:

Υ.Γ. Φίλε Μούρμουρε, συγνώμη για το άχρηστο καλάμι, διορθώνω: στο σαπιοκάλαμο! :D
συμφωνω μαζι σου εγω ενα παλιο silstar και ολα τα καλα ψαρια εκει βαρανε!
Ψαρεύω μόνο τις μέρες που τελειώνουν με ''Η'' !

Στάθης

Post by Στάθης »

plenom'metatopsarem? wrote:Εν τω μεταξύ, είπαμε...το ψάρι θα πάει ΠΑΝΤΑ να κτυπήσει πάνω στο άχρηστο καλάμι που έχουμε!!! κοινή διαπίστωση!!! Γνώμη δεν μου αλλάζετε! :D
Χαχα, ώστε εν κοινή διαπίστωση! :think: :think:
no whey no gain

MariosK

Post by MariosK »

Στάθης wrote:
plenom'metatopsarem? wrote:Εν τω μεταξύ, είπαμε...το ψάρι θα πάει ΠΑΝΤΑ να κτυπήσει πάνω στο άχρηστο καλάμι που έχουμε!!! κοινή διαπίστωση!!! Γνώμη δεν μου αλλάζετε! :D
Και επίσης τσιακάρουν αν έχεις την απόχη ανοιχτήν!!!

Στάθης

Post by Στάθης »

Και τσιμπούν την ώρα που είναι μπλεγμένα τα παράμαλα / σου τελείωσε το δόλωμα! :lol:
no whey no gain

plenom'metatopsarem?

Στάθης wrote:Και τσιμπούν την ώρα που είναι μπλεγμένα τα παράμαλα / σου τελείωσε το δόλωμα! :lol:

Πάντα έχεις έτοιμα έξτρα παράμαλα και δεν μπορείς να ελέγξεις αν τσιμπούν όταν δεν έχεις δόλωμα...αφού δεν έχεις δόλωμα! :lol: :lol: :lol:
Αστιεύομαι φίλε μου! :D
Πάντως για το καλάμι...εν μου αλλάσετε γνώμη!!!!!!!!!!!!!!

plenom'metatopsarem?

MariosK wrote:
Στάθης wrote:
Την απόχη εν την ανοίεις γιατί εν γρουσουζιά!!!!!!!!!!! :D
Μα καλά ρε Μα΄ριε, εν τα έμαθες τούτα ακόμα?!!!! :D
Πρέπει να...:
έχεις το ψάρι να τραβά μισίνα, να μάσιεσαι να ρυθμίσεις φρένα, να του κόψεις τη φόρα, να το ανεβάσεις πιο ψηλά να μεν σου βουτήσει μέσα στα βράχια να σου τα κόψει, να ανάψεις το φαναρούι, να πετάξεις το τσιγάρο ( αν είσαι καπνιστής τζιαι έσεις τον ήδη πυρπολήσει, αν δεν τον έσιεις ήδη πυρπολήσει τζιαι είσαι στα πρόθυρα, μάσιεσαι να σινάκσεις τζιαι πακέτα τζιαι τσιγάρα τζιαι αναπτήρες, αν είσαι τζιαι ευσυνείδητος προσπαθείς να πετάξεις το ποτσίαρον κάπου που εννα τόβρεις μετά να το συνάξεις - άρα, κόψετε το κάπνισμα...) τζιαι ταυτόχρονα να ανοίξεις την απόχη (εν γρουσουζιά να εν ανοικτή που πριν- για ούλλα φταίει η απόχη) και μετά να έβρεις τρόπο να κοντέψεις της θάλασσας χωρίς να ππέσεις τζιαι να σκοτωθείς, πέρκει φκάλεις το ψάρι σου έξω!!!
...γιατί είπαμε...εν γρουσουζιά να εν ανοικτή η απόχη!!!
...κοινή διαπίστωση!!!! :D

plenom'metatopsarem?

mourmouros wrote:
Η αλήθεια είναι πως ψες έχασες, αλλά θα ξαναπάμε σύντομα γιατί αφήσαμε ανοιχτούς λογαριασμούς με τις ζουμερές τσιπούρες. Θα σου δώσω να ρίξεις και με το καλάμι ...το καλό :obscene-smokingjoint: !
μα τι καλός! τι καλός!!! :lol:
άιντε....περιμένω... :D

MariosK

Post by MariosK »

MariosK wrote:
Στάθης wrote: Χαχα, ώστε εν κοινή διαπίστωση! :think: :think:
Πρέπει να...:
έχεις το ψάρι να τραβά μισίνα, να μάσιεσαι να ρυθμίσεις φρένα, να του κόψεις τη φόρα, να το ανεβάσεις πιο ψηλά να μεν σου βουτήσει μέσα στα βράχια να σου τα κόψει, να ανάψεις το φαναρούι, να πετάξεις το τσιγάρο ( αν είσαι καπνιστής τζιαι έσεις τον ήδη πυρπολήσει, αν δεν τον έσιεις ήδη πυρπολήσει τζιαι είσαι στα πρόθυρα, μάσιεσαι να σινάκσεις τζιαι πακέτα τζιαι τσιγάρα τζιαι αναπτήρες, αν είσαι τζιαι ευσυνείδητος προσπαθείς να πετάξεις το ποτσίαρον κάπου που εννα τόβρεις μετά να το συνάξεις - άρα, κόψετε το κάπνισμα...) τζιαι ταυτόχρονα να ανοίξεις την απόχη (εν γρουσουζιά να εν ανοικτή που πριν- για ούλλα φταίει η απόχη) και μετά να έβρεις τρόπο να κοντέψεις της θάλασσας χωρίς να ππέσεις τζιαι να σκοτωθείς, πέρκει φκάλεις το ψάρι σου έξω!!!
...κοινή διαπίστωση!!!! :D
Τζεγώ που νόμιζα εν εγώ που φτέω τζε εν σταυρώνω ψάριν :lol: :lol: :lol:

plenom'metatopsarem?

Πρέπει να...:
...κοινή διαπίστωση!!!! :D[/quote]

Τζεγώ που νόμιζα εν εγώ που φτέω τζε εν σταυρώνω ψάριν :lol: :lol: :lol:[/quote]

Ό'ι ρε Μάριε!!!!!!!
Είσαι σοβαρός?! Με έτοιμη ανοιχτή απόχη περιμένεις ψάρι?!!!!!!

jack tar

Post by jack tar »

MariosK wrote:
Στάθης wrote:

ρε μα τζαι σας ????? :think: εμενα ξερουν αν την επηρα η οι :o
''surf casting'' A way of Living

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”