no-nick wrote:savatokuriako μολις ηρθα απο 4ωρο ψαρεμα, αερα κουπανιστο παλι.
Asila i douleia sou
Otan se 10 skales 8alassa ekataferes je epiases to agkistri tou allou ti perimeneis ?
Paw je egw psarema mazi sou perki piasw tipote alla opos fenete enna 3exasw je ta lia pou 3erw
δεν ειναι ακριβως ετσι, απλα τα μονοδωλια ηθελαν να ζευγαρωσουν και τα κοψαμε πανω στο καλητερο.θημασε που σου ελεγα οτι η μισινα σαν να περπατα προς τα αριστερα?
frantola me tsartelui file mu. ta klassika dolomata. En tous sumpatho ke idietera tou jefalous, alla exoun oreo travima. O jefalos pou leis ixen laspi ke oxi avgotaraxo, epien doro ston 'pethero' :p
epitelous epiasame 2 mourmourous kalous touristiki perioxi , tsimpisan panw sto monodoli kai oi 2, distixos o arximousoupetis no-nick efie papagalos , pou tin ora pou irte ene tsimpouse tipote ektos apo 2 sorkou8kia pou epiase o idios
panikos wrote:re Greg simmera fenete itan i mera mas
epitelous epiasame 2 mourmourous kalous touristiki perioxi , tsimpisan panw sto monodoli kai oi 2, distixos o arximousoupetis no-nick efie papagalos , pou tin ora pou irte ene tsimpouse tipote ektos apo 2 sorkou8kia pou epiase o idios
είδες ποιος είναι ο "μουσουπετις"!! γιαφτο ριφκιτα πάνω μας τόσο καιρό για να μεν τον καταλάβουμε!
panikos wrote:re Greg simmera fenete itan i mera mas
είδες ποιος είναι ο "μουσουπετις"!! γιαφτο ριφκιτα πάνω μας τόσο καιρό για να μεν τον καταλάβουμε!
που την ωρα που επιασε τα καλαμια μου στα σιερκα του ταχατες για να με βοηθηση ηξερα οτι εν θα επιανα τιποτε, ρωτατον να δεις που του το ειπα.ειπατου εγω θελω βοηθεια????επιασα αερα κουπανιστο και εχασα και τον ολυμπιακο.
no-nick wrote:
που την ωρα που επιασε τα καλαμια μου στα σιερκα του ταχατες για να με βοηθηση ηξερα οτι εν θα επιανα τιποτε, ρωτατον να δεις που του το ειπα.ειπατου εγω θελω βοηθεια????επιασα αερα κουπανιστο και εχασα και τον ολυμπιακο.
oi enna se kamo poulla
oso gia ton olumpiako sou perastika
vassilis wrote:μπράβο παιδκιά . ατε πέρκει εν οι μέρες τέτοιες που τσιμπά λίγο το ψάρι. Θα πάω με απαιτήσεις το Σ/Κ- πέρκει εν φάμε τα μούτρα μας (πάλε) .
Βασίλη ο σόρκος του avatar μοιάζει με "παφιτικος" είναι?
Παφίτικος ορίτζιναλ ρε φιλούιν και απίκος (995 γρ. ζυγισμένος) περιοχή Αη Γιώρκη της Πέγειας . Εσκέφτηκα να τον σύρω πίσω και να τον ξαναπιάσω μετά που 2-3 μέρες που ήταν να γράψει κιλό αλλά είπα εν πειράζει εννα πιάσω τον παπά του που σίουρα εννα ήταν πάνω που κιλό . τελικά εν τον έπιασα , λοαρκάζω να του κάμω το πρόγευμα του μεθάυριο πέρκει μας τιμήσει με την παρουσία του. για την ιστορία αναφέρω ότι τα δόντια της μισής κάτω μασέλας του ελειπαν ΟΛΑ ενώ τα υπόλοιπα ήταν μισοσπασμένα. αν ήσιεν 1-2 γερά σε ούλλο του το στόμα