Κύριοι γράφεται χωρίς παρεξηγήσεις, είμαι σίγουρος ότι εν αυτοπαγιδεύθηκε με ότι έγραψε ο Νίκος, εν σωστό τούτο που σκέφτηκε και η βοήθεια του εν πολλά πολύτιμη
Έχω την απάντηση στο πρόβλημα που τρέμει το καλάμη στο τέλος της βολής, και πιστέψετε με απασχόλησε αρκετά.
Λοιπών δείτε τούτο το video
http://www.youtube.com/watch?v=TLso3DlCLy0
Θα δείτε κάποιους να έχουν το ίδιο θέμα, γιατί κάπου κάμνουν κάτι λανθασμένο. Στο 4:04, 4:41 5:05 5:42 κτλ
Τι έγινε στη δική μου περίπτωση. Εγώ για λόγους που δεν ξέρω δεν μπορώ με την O.T.G να ψαρέψω. Ο λόγος είναι ότι δεν νιώθω άνετα να ρίξω με αγκυρα. Αν και βελτιώθηκα αρκετά, οταν παω στη θάλασσα τίποτε.
Έτσι έβαλα μια έχτρα βάση στο κάτω μέρος του καλαμιού και κρατώ τη μηχανή με το αριστερό.
Έκαμα και λίγες προπονήσεις με pendulum (high swing). Εγώ δεν έχω κάποιο δάσκαλο ή κάποιον που να ξέρει να μου πει πέντε πράγματα.
Έτσι -> την ώρα που έκαμνα high swing δεν περίμενα να ξεφορτισει το καλάμη ή να φτάσει το βαρίδι στο εκκρεμές και εγυριζα και έριχνα.
συνέβαινε το εξής, το βαρίδι εκτινασσόταν μπορεί και παραπάνω που 150 μέτρα αλλά το καλάμη εγινετου φιδι
Ευτυχώς που δεν το έσπασα γιατί το έκαμνα επανειλημμένα αφού δούλευε και εδιαν μου μέτρα. Τώρα έχει 2 φορές που πάω περιμένω να βρεθεί το μολύβι στη θέση του εκκρεμές και μετά να γυρίσω, αν το πετυχω μηδενικο τρεμουλλο
Δεν έχει τίποτε εύκολο
Μεν πιάνεστε που ένα σίγμα και ένα άλφα για να δημιουργείτε ένταση.