8:30 -12:30 Να πάτε η Λεμεσιανοί μονη σαςadmin wrote:Νομίζω ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ ΒΡΆΔΥ είναι καλύτερα και δέν μιλάμε για ολονύκτιο αλλά για μερικές ώρες 8.30-12.30 ας πούμε. Εν το μεταξύ έχω εντοπίσει κανένα δύο καλά σημεία μεταξύ Λεμεσού και Πάφου αλλά θα δυσκολέψουμε λίγο τους φίλους απο τα Νοτιοανατολικά παράλια και την Λευκωσία .
Παρεΐστικοί-"διαγωνισμίομοί" ψαρέματος μελών του φόρουμ
Re: Διαγωνισμός Ψαρέματος
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Συμφωνώ τζιαι γώ με το ολονύκτιο... καμιάν Παρασκεύη αν γίνετε ... 
Keep Fishing!!!
+1Konix wrote:Συμφωνώ τζιαι γώ με το ολονύκτιο... καμιάν Παρασκεύη αν γίνετε ...
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.......
-
Panikos
ρε παιδιά εν νομίζετε ότι θα ήταν καλύτερα να κάνουμε υπομονή μέχρι τον αύγουστο που οι περισσότεροι παίρνουμε τις άδειες μας ?
πιστεύω θα βόλευε τους πιο πόλους από μας
τι λέτε ?
τι λέτε ?
τον Αυγουστο ο κοσμος θα ειναι διακοπες
-
EVANTHIS LOIZOU
Μου θυμισατε ενα τραγουδι
Του Μηλιωκα νομιζω............
Παρασκευη....μπορεις?
Οχιιιιι....οχιιιιιι...
Το Σαββατο μπορεις?
Οχιιιιιιιι......οχιιιιιιιι....
Την Κυριακη μπορεις?
Μπορωωωωωω....μπορωωωωω......
Αλλα δεν μπορωωωωωω εγω ωωωωω.....ωωωωωω!!!!!!!!!!!!!

Παρασκευη....μπορεις?
Οχιιιιι....οχιιιιιι...
Το Σαββατο μπορεις?
Οχιιιιιιιι......οχιιιιιιιι....
Την Κυριακη μπορεις?
Μπορωωωωωω....μπορωωωωω......
Αλλα δεν μπορωωωωωω εγω ωωωωω.....ωωωωωω!!!!!!!!!!!!!
-
Panikos
εσυ ρε αχαπαρε εννα εισε ενα μηνα διακοπες ?no-nick wrote:τον Αυγουστο ο κοσμος θα ειναι διακοπες
εγω ρε αχαπαρε μπορη να ειμαι και 2 μηνες διακοπες, το θεμα ειναι οτι καπιοι θα μπορουν και καποι οχι, πρεπει να βαλη καπιος μια ημερομηνια ωστε να ερθουν ατομα απο το φορουμ απολη την Κυπρο και οχι τα συνιθησμενα 5-6 ατομα.
25 Ιουλιου , μερα Παρασκευη , ωρα 19.00, θα γινη ο καλοκαιρινος διαγωνισμος του φορουμ, το καθε ατομο θα δικαιουται να ψαρεψη με 2 καλαμια ανεξαρτητος τεχνικης και η ψαροτροφη απαγορευεται. ολοι οι διαγωνιζωμενοι πρεπει να δηλωσουν συμετοχη καθως και το size της φανελας τους . δεχομασται οπιαδηποτε ιδεα ,
απαγορευετε οπιος δηποτε διαγωνιζωμενος να κανη οπιαδηποτε πλακα στον μουσουπεττη η αλιως το μελος-διαχειρηστης panikos (εν κριμα)
απαγορευετε οπιος δηποτε διαγωνιζωμενος να κανη οπιαδηποτε πλακα στον μουσουπεττη η αλιως το μελος-διαχειρηστης panikos (εν κριμα)
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Δηλώνω συμμετοχή.
Δολώματα θα αγοραστούν απο τον καθένα ξεχωριστά, ή θα βάλουμε λεφτά τζιαι να μπεί παραγγελία ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δε θα μείνει κανένας ξεκρέμαστος;
Δολώματα θα αγοραστούν απο τον καθένα ξεχωριστά, ή θα βάλουμε λεφτά τζιαι να μπεί παραγγελία ώστε να είμαστε σίγουροι ότι δε θα μείνει κανένας ξεκρέμαστος;