Fishing Room!!!
Re: Fishing Room!!!
Νεο ενυδριο για φυλαξη ζωντανου δολωματος...την αναπαραγωγη των γαριδων εγκαταλειψα την επειδη εσπασαν με...προσπαθω τουλαχιστο να ειναι ευτυχισμενες οσπου να ερτει η μερα τους!
- Attachments
-
- 20130413_084812-1.jpg (39.23 KiB) Viewed 11359 times
I d rather be fishing!!!
Φίλε είδα το δωμάτιο σου και εν παίζετε!
Επήα τζιαι εγώ στο υπόγειο που έχουμε ένα δωμάτιο που ανήκει στη πεθερά μου τζιαι είπα της εννά το κάμω "fishing room"! Είπεν μου να μεν ξιάσω να κλείσω την πόρτα που εννά φεύκω...

Επήα τζιαι εγώ στο υπόγειο που έχουμε ένα δωμάτιο που ανήκει στη πεθερά μου τζιαι είπα της εννά το κάμω "fishing room"! Είπεν μου να μεν ξιάσω να κλείσω την πόρτα που εννά φεύκω...

Fishing is a relaxing & exhilarating sport
το λοιπόν στο επόμενο τεύχος του περιοδικού θα κάνουμε αφιέρωμα fishing rooms στείλτε μας τις φωτογραφίες σας και τα στοιχεία που θέλει ο καθένας να τα κάνουμε παρουσίαση
Πατέντες τέχνες κ.τ.λ
Πατέντες τέχνες κ.τ.λ
-
ελα παραδεχτου το... γιρεφκεις αφορμη να μας χουμισεις το καινουριο σοου fishing room.admin wrote:το λοιπόν στο επόμενο τεύχος του περιοδικού θα κάνουμε αφιέρωμα fishing rooms στείλτε μας τις φωτογραφίες σας και τα στοιχεία που θέλει ο καθένας να τα κάνουμε παρουσίαση
Πατέντες τέχνες κ.τ.λ

εμας που μινισκουμε σε διαμερισμα και γιρεφκουμε μια γωνιουα μες την αποθηκουα μας να βολεψουμε τον εξοπλησμο μας εν μας σκεφτεστε και πεζεται με τον πονο μας?

- chrysanthos9
εμενα ειναι σε μια αποθηκουα 1.5χ 2 

Rememper always someone waiting for you at home
-
κατι παρομιο... μαζι με κασιουες των εργαλειων, ριμς με λαστιχα αυτοκινιτου, ομπρελλες, φουκου κτλ.chrysanthos9 wrote:εμενα ειναι σε μια αποθηκουα 1.5χ 2
-
-
- Location: θα με βρεις σε καποια παραλια-βυθο-φρακτη-βραχια ή στον κοσμο μου
Και ΄γω ετσι ειμαι Νικολα, ξερει ο μιχαληςNikolas Nklou wrote:χεχε εγω τζιμουμαι μαζι τουςξερει ο Χρυσανθος
- chrysanthos9
ο Νικολας εχτος που το ψαρεμα χρησιμοποια τα και για αλλες ασχολιες

Rememper always someone waiting for you at home
Δολώνει ελιές τζιαι πιάνει τες τζίκλες αλόπως...

Fishing is a relaxing & exhilarating sport
-
ξερει ο Χρυσανθος....αρεσκει του......chrysanthos9 wrote:ο Νικολας εχτος που το ψαρεμα χρησιμοποια τα και για αλλες ασχολιες![]()

Never back down
Κανονιστε να σας μπει κανενα αγγιστρι καμιαν ημερα πουθενα περιεργα και εννα σας πω αν θα ξαναδολωσετε αμερικανο η ακροβατηNikolas Nklou wrote:ξερει ο Χρυσανθος....αρεσκει του......chrysanthos9 wrote:ο Νικολας εχτος που το ψαρεμα χρησιμοποια τα και για αλλες ασχολιες![]()

Ditch the bitch and let's go fishing!
-
Νταξει πιανεις βραβειο για το τοπ που ακουσα σημερα! χαχαχαχαχαχαχαχαCOTSIOS80 wrote:Κανονιστε να σας μπει κανενα αγγιστρι καμιαν ημερα πουθενα περιεργα και εννα σας πω αν θα ξαναδολωσετε αμερικανο η ακροβατηNikolas Nklou wrote:ξερει ο Χρυσανθος....αρεσκει του......chrysanthos9 wrote:ο Νικολας εχτος που το ψαρεμα χρησιμοποια τα και για αλλες ασχολιες![]()
![]()
![]()

Never back down