Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
οριστε με λιγο υπομονη και καλη δουλεια και βεβαια καλη ΠΑΡΕΑ. τα αποτελεσματα
- Attachments
-
- 0895.jpg (105.33 KiB) Viewed 5125 times
Ψαρεύω μόνο τις μέρες που τελειώνουν με ''Η'' !
Πολλα ωραία Φίλιππε!! 

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Πολλά ωραία φίλιππε. Τα μουκγριά εν καλά στην γεύση? Έχει κανένας καμιά καλή συνταγή?
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Ψάρεμα εψές με τον φίλο μου τον Μούρμουρο με δολώματα κορδέλλα, αμερικάνο και γαρίδα. Επιτέλους μετά από πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρό η θάλασσα μας χάρισε κάποια ωραία ψάρια. Λυπήθηκα για το μυλοκοπούι, το μουρμουρούι και το σορκούι που δεν ήταν δυνατό να γίνουν release λόγω του ότι το αγκρίστρι ήταν περίπου στο κωλί τους.
- Attachments
-
- 04102010015.jpg (37.94 KiB) Viewed 5196 times
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
μαυρα μαθκια να δουμε τσιπουρες στα μερη μας... μπραβο κοπελλια!
Esox Lucius
δε μου φαινονται για πελαγισιες αλλα μπραβο παιδια ευχομαι να βγαζουμε καμια τσιπουρα γιατι ειναι και το αγαπημενο μου ψαρι σαν ψαρεμα βεβαια!!!
- marios pafitis
μπραβο παιδια

Κανονικά όποιος πιάνει έτσι ψάρια πρέπει να κάνει και ένα άρθρο στο περιοδικό για την εμπειρία του γιατί λίγοι ζούνε τέτοια εμπειρία με ποικιλία στο νησί μας. άτε βάλτε μπροστά την δουλειά τόπους έν θέλουμε να μάθουμε αλλά να πιάσεις τσιμπήματα απο τόσα διαφορετικά ψάρια αξίζει σχολιασμού. Σοβαρομιλώ Leonida φώτο έχεις κάμε κανένα άρθρο
μπράβο κοππέλια!! Τζε να μεν λυπάστε...που την στιγμή που ψαρεύουμε με τούτην την τεχνική(casting,s.casting ,b.ledgering) δεν είναι στο χέρι μας αν θα το καταπιούν η όχι! ότι είναι γραφτό τους..αλλιώς καθόμαστε σπίτι η γυριζουμεντο στο SPINNINGLEONIDAS wrote:Ψάρεμα εψές με τον φίλο μου τον Μούρμουρο με δολώματα κορδέλλα, αμερικάνο και γαρίδα. Επιτέλους μετά από πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καιρό η θάλασσα μας χάρισε κάποια ωραία ψάρια. Λυπήθηκα για το μυλοκοπούι, το μουρμουρούι και το σορκούι που δεν ήταν δυνατό να γίνουν release λόγω του ότι το αγκρίστρι ήταν περίπου στο κωλί τους.

admin wrote:Κανονικά όποιος πιάνει έτσι ψάρια πρέπει να κάνει και ένα άρθρο στο περιοδικό για την εμπειρία του γιατί λίγοι ζούνε τέτοια εμπειρία με ποικιλία στο νησί μας. άτε βάλτε μπροστά την δουλειά τόπους έν θέλουμε να μάθουμε αλλά να πιάσεις τσιμπήματα απο τόσα διαφορετικά ψάρια αξίζει σχολιασμού. Σοβαρομιλώ Leonida φώτο έχεις κάμε κανένα άρθρο

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
-
πολλα δυνατοι!!! 

πολλα ωραια ψαριά

κανενας διαθεσιμος σημερα για να παμε λεμμεσο για ψαρεμα????
- mourmouros
Ήταν πελαγίσιες! Στην φώτο που ανεβάζω τώρα φαίνεται λίγο το πορτοκαλί στην αριστερή που έχει ανοιχτά τα βράγχια.ΦΙΛΙΠΠΟΣ wrote:δε μου φαινονται για πελαγισιες αλλα μπραβο παιδια ευχομαι να βγαζουμε καμια τσιπουρα γιατι ειναι και το αγαπημενο μου ψαρι σαν ψαρεμα βεβαια!!!
Η σίκλα είναι δυνάμενου μεγέθους, από μπογιές....

- Attachments
-
- 41745710.jpg (148.91 KiB) Viewed 4919 times
κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!
admin wrote:Κανονικά όποιος πιάνει έτσι ψάρια πρέπει να κάνει και ένα άρθρο στο περιοδικό για την εμπειρία του γιατί λίγοι ζούνε τέτοια εμπειρία με ποικιλία στο νησί μας. άτε βάλτε μπροστά την δουλειά τόπους έν θέλουμε να μάθουμε αλλά να πιάσεις τσιμπήματα απο τόσα διαφορετικά ψάρια αξίζει σχολιασμού. Σοβαρομιλώ Leonida φώτο έχεις κάμε κανένα άρθρο
!
Είμαστεν ρε καλό εν είμαστεν!!!!!!!Επτασφράγιστο μυστικό μόνο η κάστα μας το ξέρει!!!ανήκουν σε επίλεκτην ομάδα!! εχω τους ορκισμένους κάτι σαν το Audi , Vide , Tace ! ! !
... οxι ρε ..Εν'ειμαστε μασόνοι
Admin για το θέμα του Άρθρου θα σε ενημερώσουμε ευχαριστούμε πάντως για το ενδιαφέρον και την πρόταση!
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.