Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

jack tar

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by jack tar »

SiliS wrote:
Greg wrote:
ΦΙΛΙΠΠΟΣ wrote: ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΨΕΥΤΙΚΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕΣ?
δεν νομιζω να περιμενεις απαντηση σε τουτο το ερωτημα... :lol:
:lol: :lol: Φιλιππε μεν το παρεις σοβαρα..απλος ο Γρηγορης εβαλε μιαν εφαρμογη στο pc του που ακομα και αν καμει λαθος και παει να καμει upload :banana-gotpics: με τεχνητο το application σταματα το upload και ακουετε σειρηνα :auto-ambulance: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:clap: :D :D :D :D :D
''surf casting'' A way of Living

Greg

Post by Greg »

πρεπει να παω και σπιτι του caveman να καμω install το ιδιο προγραμμα τωρα που το λαλεις :lol: :D
Esox Lucius

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Greg wrote:πρεπει να παω και σπιτι του caveman να καμω install το ιδιο προγραμμα τωρα που το λαλεις :lol: :D
Αχαχαχαχα δυνατός!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

PeRoUkKaS

Post by PeRoUkKaS »

Greg wrote:πρεπει να παω και σπιτι του caveman να καμω install το ιδιο προγραμμα τωρα που το λαλεις :lol: :D
:lol: :lol: :lol: γιατι το λαλεις τουτο ρε??!!! :D
catch & release!
προσεχουμε για να εχουμε!!

caveman

Post by caveman »

Εν καμνεις τίποτε πάλε ρε σειρα! Έχω υπολογιστή και στη δουλεια! :wink: :mrgreen:

Όι σοβαρά τωρά.... τόσα ψάρκα που πιάνω... πότε ήταν η τελευταία φορά που έβαλα αναφορά ή φωτογραφία?? :wink: :wink:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

COTSIOS80

Post by COTSIOS80 »

caveman wrote:Εν καμνεις τίποτε πάλε ρε σειρα! Έχω υπολογιστή και στη δουλεια! :wink: :mrgreen:

Όι σοβαρά τωρά.... τόσα ψάρκα που πιάνω... πότε ήταν η τελευταία φορά που έβαλα αναφορά ή φωτογραφία?? :wink: :wink:

Οτι γινει φταιει ο Χαμπης ρε κουμπαρε.
Εννα πελλανετε το κοπελλουι ρε αφηστε τον στην ησυχια του
Ditch the bitch and let's go fishing!

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Post by ΦΙΛΙΠΠΟΣ »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ 4 ΩΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΛΑΙΝΤΣ ΜΑΙΛ ΕΝΑ ΣΟΡΚΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ ΟΤΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΔΟΛΩΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΙ ΑΚΡΟΒΑΤΗ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΑΡΑΜΑΛΛΟ ΔΙΠΛΟ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΑΡΙΔΕΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑ ΜΕ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΣΑΜΑΡΙ ΟΥΤΕ ΚΡΙΚ ΤΑ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΣ 100 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΦΟΥ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΡΘΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΝΤΙΣ ΜΑΙΛ Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ??? ΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ!!!!
Ψαρεύω μόνο τις μέρες που τελειώνουν με ''Η'' !

marios pafitis

Post by marios pafitis »

ΦΙΛΙΠΠΟΣ wrote:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ 4 ΩΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΛΑΙΝΤΣ ΜΑΙΛ ΕΝΑ ΣΟΡΚΟ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ ΟΤΙ ΘΑΛΑΣΣΙΟ ΔΟΛΩΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΙ ΑΚΡΟΒΑΤΗ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΑΡΑΜΑΛΛΟ ΔΙΠΛΟ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΓΑΡΙΔΕΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΑ ΜΕ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΣΑΜΑΡΙ ΟΥΤΕ ΚΡΙΚ ΤΑ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΣ 100 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΦΟΥ ΑΠΕΛΠΙΣΤΙΚΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΡΘΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΩ ΤΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΛΑΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΤΟΠΟ ΓΙΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ ΣΤΟ ΛΑΙΝΤΙΣ ΜΑΙΛ Η ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ??? ΑΜΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ!!!!
Φιλε μου Φίλιππε καλωσόρισες στην κυπριακή πραγματικότητα , θα ρήξης πετρα πισώσου σε λίγο καιρό

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

Ο Παφίτης κατι ξέρει και αρκεψε να σάζει καλάμια ... :whistle: :drool:
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

marios pafitis

Post by marios pafitis »

Το λαβρακουδι που εφκαλα προψές λείο μαύρο χαλι η φωτό αλλα εφκαλατη μονος μου :lol: :lol: :lol: :roll:
Attachments
mk.jpg
mk.jpg (33.59 KiB) Viewed 5934 times

marios pafitis

Post by marios pafitis »

fISHANDCHIPS wrote:Ο Παφίτης κατι ξέρει και αρκεψε να σάζει καλάμια ... :whistle: :drool:
Άρχισα που μένα πρώτα Πέτρο και μετά έκαμα κλικ ότι ένα έχει και άλλους που να τα σύρνου , περκιμον :pray: :pray: πάνω πάνω η δουλειές :mrgreen: :mrgreen:

mourmouros

Post by mourmouros »

marios pafitis wrote:Το λαβρακουδι που εφκαλα προψές λείο μαύρο χαλι η φωτό αλλα εφκαλατη μονος μου :lol: :lol: :lol: :roll:
Μάριε βγάλε καμιά καλλιτεχνική στο σπίτι γιατί αδικείται πολλά ο λάβραξ σου.... :P well done :clap:
κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

χθες το βραδυ καστινγ με αμερικανο ακροβατη και γαριδα αποτελεσμα 2 μικρους σηκιους ο ενας realese στην γυαλλα μου και ο αλλος στην θαλασσα ενας μουρμουρος καμια 300γρ και ενα μυλοκοπακι realese.Παντος αρχισαν και πολυνισκουν σηκιοι γιατι τελευταια ειδα 3-4 ουλους τουτο το μηνα σε διαφορετικους τοπους ενω αλλους μηνες εν ειδα τπτε :D
Rememper always someone waiting for you at home

Demetrisk

Post by Demetrisk »

Σαββατο απογευμα, 3 ωρες καστινγκ στην περιοχη Αγιος Θεοδωρος με ακροβατη, 2 μελανες 100-200 γραμμαρια, 2 μουρμουρους 100 γραμμαρια και ενα χελι c&r. Καλος ο καιρος, τα τσιμπηματα αρκετα για τις ωρες που ημασταν εκει. Ψαραδες εριχναν δικτυα σε αποσταση 3μετρα απο την ακτη, μολις μας ειδαν τραβησαν μεσα, εξω που τες μαππες και συνεχiσαν να ριχνουν. Οταν φευγαμε(κοντα στο Αldiana) ειδαμε ακομα μια βαρκα που εριχνεν διχτυα στα δεκα μετρα απο την ακτη μεσα απο τις μαππες. Κανενας ελεγχος στην περιοχη οπως φενεται.... :think:

mourmouros

Post by mourmouros »

Μα να μη φύγαν τίποτα κλουβίσια και τα εψάχναν οι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ στην ακτή... :think:
κλι κλι....τα ψαράκια μου!!!

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”