Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

SiliS

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by SiliS »

Εχτες ξαναεπισκεφτηκα το σορκοτοπο και κτυπησα ακομα ενα σαργουδακι :D Ειχα ενα κοψιμο παλε αλλα δεν ηταν τα τερατα της Κυριακης :twisted: Μαλλον κανενας παρεας του εικονιζομενου. Πανω κατω εν 700αρης ο μακαριτης, εν εζυαστηκε αλλα εχαριστηκε σ ενα φιλο...καλη του ορεξη σημερα 8)

Μαλλον δεν θα ξαναπαω στα παιθκια οσπου να χειμωνιασει καλα γιατι εν να τους κατακρεουργησουμε οπως παμε...να εχουμε και κανενα τοπο για τες κρυες νυκτες του χειμωνα :lol:
Attachments
asdc.JPG
asdc.JPG (28.97 KiB) Viewed 5233 times
I d rather be fishing!!!

plenom'metatopsarem?

Post by plenom'metatopsarem? »

Μαλλον δεν θα ξαναπαω στα παιθκια οσπου να χειμωνιασει καλα γιατι εν να τους κατακρεουργησουμε οπως παμε...να εχουμε και κανενα τοπο για τες κρυες νυκτες του χειμωνα :lol:[/quote]

Σωστός ο SiliS!!! ;) Σωστότατος!

...τζιαι μπράβο για τα ψάρια!!!

plenom'metatopsarem?

SiliS wrote:Σαββατο πριν το ξημερωμα επισκεφτηκα ενα χειμωνιατικο σορκοτοπο με την ελπιδα να γελασω κανενου...Ξημερωσε ομως και ουτε μια τσιμπια, εβγηκε και ο ηλιος και αρκεπσα να πειρωνω πολλα :? Τελικα τα κοπελια εθελαν φως να ξετρυπωσουν :lol: Ο μεγαλος 790 γρ :D και εκοπσεν μου τα μαλλον ο αρφος του μετα και τζαμε ετελιωσε και το ψαρεμα. Παντως απολαυσα την μαχη μαζι του με το 7μετρο μπολο να γονατιζει και να σφυρουν οι μισινες :dance:

Εχτες απογευμα ξαναπηγα και εζησα κατι που εν μου ξανατυχε...τσιμπια απαλη με αργο βυθισμα του φελλου, χτυπημα κρατωντας την πομπινα και καταλαβα οτι κατι καλο :twisted: επιαστηκεν!!! Λιγα δευτερολεπτα βουβης παλης χωρις φρενα και ξαφνικα αφηνιασε το τερας. Αρχισε να παιρνει μετρα χωρις να σταματα και η τριχα μου καγκελο να ακουο την μηχανη να τσιριλλα κυριολεκτικα!!!! Τραβαν ασταματητα οσπου μου τα εκοπσε :evil: Υστερα που μιση ωρα και 5 τσιγαρα και ενα καφε μονορουφη η ιδια ακριβως τσιμπια...Χτυπω και το ιδιο, βουβο τραβημα αλλα τωρα επατουν την πομπινα οριακα...εκρατησατο κανενα λεπτο μπροστα μου και λαλω εσυ εισαι πανω...αλλα επεριπεζε με και τουτο :evil: παλε αγριεπσε, αρχισε να περνει μετρα, εκοπσε μου τα και καθουμουν μετα να ξιτιμαζω μονος μου και να τυλιγω μισινα για κανενα λεπτο :twisted: Ετυλιξα τα αι εφια γιατι τριτη φορα θα με επιανε κανενα εγκεφαλικο και εν θα με εβρισκε κανενας τζιπανω :?
Σπάζω τη κκελέ μου να έβρω τι ψάρι μπορεί να ήταν! Έφυεν ευθεία?! έφυεν κατά κατω να χωστεί σε καμιά τρύπα?! ήταν ξαφνικό τράβηγμα, ή ήταν σταθερή, γρήγορη ταχύτητα χωρίς διακοπές?!

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

plenom'metatopsarem? wrote:
SiliS wrote:Σαββατο πριν το ξημερωμα επισκεφτηκα ενα χειμωνιατικο σορκοτοπο με την ελπιδα να γελασω κανενου...Ξημερωσε ομως και ουτε μια τσιμπια, εβγηκε και ο ηλιος και αρκεπσα να πειρωνω πολλα :? Τελικα τα κοπελια εθελαν φως να ξετρυπωσουν :lol: Ο μεγαλος 790 γρ :D και εκοπσεν μου τα μαλλον ο αρφος του μετα και τζαμε ετελιωσε και το ψαρεμα. Παντως απολαυσα την μαχη μαζι του με το 7μετρο μπολο να γονατιζει και να σφυρουν οι μισινες :dance:

Εχτες απογευμα ξαναπηγα και εζησα κατι που εν μου ξανατυχε...τσιμπια απαλη με αργο βυθισμα του φελλου, χτυπημα κρατωντας την πομπινα και καταλαβα οτι κατι καλο :twisted: επιαστηκεν!!! Λιγα δευτερολεπτα βουβης παλης χωρις φρενα και ξαφνικα αφηνιασε το τερας. Αρχισε να παιρνει μετρα χωρις να σταματα και η τριχα μου καγκελο να ακουο την μηχανη να τσιριλλα κυριολεκτικα!!!! Τραβαν ασταματητα οσπου μου τα εκοπσε :evil: Υστερα που μιση ωρα και 5 τσιγαρα και ενα καφε μονορουφη η ιδια ακριβως τσιμπια...Χτυπω και το ιδιο, βουβο τραβημα αλλα τωρα επατουν την πομπινα οριακα...εκρατησατο κανενα λεπτο μπροστα μου και λαλω εσυ εισαι πανω...αλλα επεριπεζε με και τουτο :evil: παλε αγριεπσε, αρχισε να περνει μετρα, εκοπσε μου τα και καθουμουν μετα να ξιτιμαζω μονος μου και να τυλιγω μισινα για κανενα λεπτο :twisted: Ετυλιξα τα αι εφια γιατι τριτη φορα θα με επιανε κανενα εγκεφαλικο και εν θα με εβρισκε κανενας τζιπανω :?
Σπάζω τη κκελέ μου να έβρω τι ψάρι μπορεί να ήταν! Έφυεν ευθεία?! έφυεν κατά κατω να χωστεί σε καμιά τρύπα?! ήταν ξαφνικό τράβηγμα, ή ήταν σταθερή, γρήγορη ταχύτητα χωρίς διακοπές?!
Οκταπόδι!
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

plenom'metatopsarem?

Σπάζω τη κκελέ μου να έβρω τι ψάρι μπορεί να ήταν! Έφυεν ευθεία?! έφυεν κατά κατω να χωστεί σε καμιά τρύπα?! ήταν ξαφνικό τράβηγμα, ή ήταν σταθερή, γρήγορη ταχύτητα χωρίς διακοπές?![/quote]

Οκταπόδι![/quote]

εσκέφτηκά το, αλλά μάλλον αποκλείεται!!!! εν θα έπαιρνε μέτρα να ξεκινήσει να φύει μακρυά! το πιο πιθανό αν ο σορκότοπος έχει βράχους μεγάλους να πιαστεί σε κανένα βράχο ζται να τραβά! γι αυτό ρώτησα πως έφεφκεν η μισίνα!

SiliS

Post by SiliS »

plenom'metatopsarem? wrote:Σπάζω τη κκελέ μου να έβρω τι ψάρι μπορεί να ήταν! Έφυεν ευθεία?! έφυεν κατά κατω να χωστεί σε καμιά τρύπα?! ήταν ξαφνικό τράβηγμα, ή ήταν σταθερή, γρήγορη ταχύτητα χωρίς διακοπές?!
Οκταπόδι![/quote]

εσκέφτηκά το, αλλά μάλλον αποκλείεται!!!! εν θα έπαιρνε μέτρα να ξεκινήσει να φύει μακρυά! το πιο πιθανό αν ο σορκότοπος έχει βράχους μεγάλους να πιαστεί σε κανένα βράχο ζται να τραβά! γι αυτό ρώτησα πως έφεφκεν η μισίνα![/quote]

Δεν ηταν σορκος σιουρα...καταλαβαινω τους που το τσιμπημα η μετα στην μαχη 8)
Μετα τα λιγα δευτερολεπτα βουβης "παλης" νομιζομενος εν κανενα μισοκιλο αρχιζαν να παιρνουν μετρα ανεξενεκτα, δεξια το ενα αριστερα το αλλο και μετα προς τα μεσα, δεν εσταματουσαν με τπτ ομως...σταθερα και βιαια :evil: Τσιπουρομανες????? :think:
I d rather be fishing!!!

plenom'metatopsarem?

εσκέφτηκά το, αλλά μάλλον αποκλείεται!!!! εν θα έπαιρνε μέτρα να ξεκινήσει να φύει μακρυά! το πιο πιθανό αν ο σορκότοπος έχει βράχους μεγάλους να πιαστεί σε κανένα βράχο ζται να τραβά! γι αυτό ρώτησα πως έφεφκεν η μισίνα![/quote]

Δεν ηταν σορκος σιουρα...καταλαβαινω τους που το τσιμπημα η μετα στην μαχη 8)
Μετα τα λιγα δευτερολεπτα βουβης "παλης" νομιζομενος εν κανενα μισοκιλο αρχιζαν να παιρνουν μετρα ανεξενεκτα, δεξια το ενα αριστερα το αλλο και μετα προς τα μεσα, δεν εσταματουσαν με τπτ ομως...σταθερα και βιαια :evil: Τσιπουρομανες????? :think:[/quote]

παίζει να ήταν!!! αρπακτικό πάντως δεν πρέπει να ήταν αν δεν ήταν βίαιο κτύπημα στην αρχή!
κι εμένα πήγε εκεί ο νους μου!
αλλά...μεγάλες στην Κύπρο...δεν έχω ακούσει ή δει να πιάνουν. (παρακαλώ διαψεύστε με!)!!!!!!!

NIKOLAS HARRIS

Post by NIKOLAS HARRIS »

ατε ρε κοπελια βαλτε κανενα ψαρι του καλαμιου να δουμεν γιατι με τουτους τους αεριδες εν κοντεφκουμεν της θάλασσας να βουτισουμεν!! :?

Greg

Post by Greg »

NIKOLAS HARRIS wrote:ατε ρε κοπελια βαλτε κανενα ψαρι του καλαμιου να δουμεν γιατι με τουτους τους αεριδες εν κοντεφκουμεν της θάλασσας να βουτισουμεν!! :?
χαλι μαυρο σκοτεινο οι θαλασσες μας νικολα... ουτε οι κουνελλοι δεν πιανοντε πλεον. εν καιρος σου να μετακομισεις ελλαδα νομιζω που καμμεις τα δικα σου (να εχουμε και μεις καποιο contact να τραμπαρουμε ψαρι)
Esox Lucius

SiliS

Post by SiliS »

NIKOLAS HARRIS wrote:ατε ρε κοπελια βαλτε κανενα ψαρι του καλαμιου να δουμεν γιατι με τουτους τους αεριδες εν κοντεφκουμεν της θάλασσας να βουτισουμεν!! :?
Μα κοιταξε κυριε μου...καρτερουν μας οι τουφεκκαες να βαλουμε ψαρι :lol: :lol:
Ατε ρε Νικολα...λιες μελανες για το χρωμα του φορουμ 8)
Attachments
Το δολωμα...
Το δολωμα...
DSC00880.JPG (53.55 KiB) Viewed 4807 times
...και τα θυματα του...
...και τα θυματα του...
DSC00885.JPG (97.31 KiB) Viewed 4803 times
DSC00884.JPG
DSC00884.JPG (116.18 KiB) Viewed 4802 times
I d rather be fishing!!!

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Post by ΦΙΛΙΠΠΟΣ »

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΛΑΜΑΝΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΚΡΟΒΑΤΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΣΑΡΔΕΛΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ 5 ΩΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 2 ΣΜΕΡΝΕΣ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΕΠΑΦΟΣ ΤΟΝ ΑΚΡΟΒΑΤΗ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΤΡΩΓΕ ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ Ι ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ !!!! ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΣ 100 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΜΕΡΝΕΣ ΦΙΛΟΤΙΜΙΘΗΚΑΝ!!!
Ψαρεύω μόνο τις μέρες που τελειώνουν με ''Η'' !

caveman

Post by caveman »

Φίλιππε, καλωσόρισες στην Κυπριακή πραγματικότητα!! :wink:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

COTSIOS80

Post by COTSIOS80 »

Φιλε,
Δεν θελω να σε απογοητευσω περισσοτερο αλλα στην Κυπρο 9 στις 10 εξορμισεις καστινγκ ετσι τελιωνουν.
Εκτος και αν βρεις κανενα τοπο που γεννα ψαρι :D
Ditch the bitch and let's go fishing!

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

ΦΙΛΙΠΠΟΣ wrote:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΛΑΜΑΝΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΚΡΟΒΑΤΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΣΑΡΔΕΛΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ 5 ΩΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 2 ΣΜΕΡΝΕΣ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΕΠΑΦΟΣ ΤΟΝ ΑΚΡΟΒΑΤΗ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΤΡΩΓΕ ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ Ι ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ !!!! ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΣ 100 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΜΕΡΝΕΣ ΦΙΛΟΤΙΜΙΘΗΚΑΝ!!!
Φιλιππε συμπατριωτη!1 του οκτωμβρη που ειναι αργια και δεν θα δουλευω ελα Λαρνακα μερια να παμε για λιγο casting σε τοπο σιγουρο,αν ενδιαφερεσε στειλε ΠΜ να τα πουμε και να σε προσγειωσω στην κυπριακη πραγματικοτητα 8-)

maratheftis

Post by maratheftis »

εγω εννα σπασω πως ο φιλος sillis,no offence.πιαννει τοσον ψαρι.. σε τι τοπους παει τζιαι πιαννει συνεχεια ψαρι..αρκεψεν να μου γυριζει διοτι εγω καθουμε οπως τον μα*** τζε 1 στες 5 αν κατσι κατι καλο... παντως αννε λαρνακα που παει εν γινεται εν εσχει λέπι... :evil:

ε silli καμνις μαφιες..... :D
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”