Μαλλον δεν θα ξαναπαω στα παιθκια οσπου να χειμωνιασει καλα γιατι εν να τους κατακρεουργησουμε οπως παμε...να εχουμε και κανενα τοπο για τες κρυες νυκτες του χειμωνα

Σπάζω τη κκελέ μου να έβρω τι ψάρι μπορεί να ήταν! Έφυεν ευθεία?! έφυεν κατά κατω να χωστεί σε καμιά τρύπα?! ήταν ξαφνικό τράβηγμα, ή ήταν σταθερή, γρήγορη ταχύτητα χωρίς διακοπές?!SiliS wrote:Σαββατο πριν το ξημερωμα επισκεφτηκα ενα χειμωνιατικο σορκοτοπο με την ελπιδα να γελασω κανενου...Ξημερωσε ομως και ουτε μια τσιμπια, εβγηκε και ο ηλιος και αρκεπσα να πειρωνω πολλαΤελικα τα κοπελια εθελαν φως να ξετρυπωσουν
Ο μεγαλος 790 γρ
και εκοπσεν μου τα μαλλον ο αρφος του μετα και τζαμε ετελιωσε και το ψαρεμα. Παντως απολαυσα την μαχη μαζι του με το 7μετρο μπολο να γονατιζει και να σφυρουν οι μισινες
![]()
Εχτες απογευμα ξαναπηγα και εζησα κατι που εν μου ξανατυχε...τσιμπια απαλη με αργο βυθισμα του φελλου, χτυπημα κρατωντας την πομπινα και καταλαβα οτι κατι καλοεπιαστηκεν!!! Λιγα δευτερολεπτα βουβης παλης χωρις φρενα και ξαφνικα αφηνιασε το τερας. Αρχισε να παιρνει μετρα χωρις να σταματα και η τριχα μου καγκελο να ακουο την μηχανη να τσιριλλα κυριολεκτικα!!!! Τραβαν ασταματητα οσπου μου τα εκοπσε
Υστερα που μιση ωρα και 5 τσιγαρα και ενα καφε μονορουφη η ιδια ακριβως τσιμπια...Χτυπω και το ιδιο, βουβο τραβημα αλλα τωρα επατουν την πομπινα οριακα...εκρατησατο κανενα λεπτο μπροστα μου και λαλω εσυ εισαι πανω...αλλα επεριπεζε με και τουτο
παλε αγριεπσε, αρχισε να περνει μετρα, εκοπσε μου τα και καθουμουν μετα να ξιτιμαζω μονος μου και να τυλιγω μισινα για κανενα λεπτο
Ετυλιξα τα αι εφια γιατι τριτη φορα θα με επιανε κανενα εγκεφαλικο και εν θα με εβρισκε κανενας τζιπανω
Οκταπόδι!plenom'metatopsarem? wrote:Σπάζω τη κκελέ μου να έβρω τι ψάρι μπορεί να ήταν! Έφυεν ευθεία?! έφυεν κατά κατω να χωστεί σε καμιά τρύπα?! ήταν ξαφνικό τράβηγμα, ή ήταν σταθερή, γρήγορη ταχύτητα χωρίς διακοπές?!SiliS wrote:Σαββατο πριν το ξημερωμα επισκεφτηκα ενα χειμωνιατικο σορκοτοπο με την ελπιδα να γελασω κανενου...Ξημερωσε ομως και ουτε μια τσιμπια, εβγηκε και ο ηλιος και αρκεπσα να πειρωνω πολλαΤελικα τα κοπελια εθελαν φως να ξετρυπωσουν
Ο μεγαλος 790 γρ
και εκοπσεν μου τα μαλλον ο αρφος του μετα και τζαμε ετελιωσε και το ψαρεμα. Παντως απολαυσα την μαχη μαζι του με το 7μετρο μπολο να γονατιζει και να σφυρουν οι μισινες
![]()
Εχτες απογευμα ξαναπηγα και εζησα κατι που εν μου ξανατυχε...τσιμπια απαλη με αργο βυθισμα του φελλου, χτυπημα κρατωντας την πομπινα και καταλαβα οτι κατι καλοεπιαστηκεν!!! Λιγα δευτερολεπτα βουβης παλης χωρις φρενα και ξαφνικα αφηνιασε το τερας. Αρχισε να παιρνει μετρα χωρις να σταματα και η τριχα μου καγκελο να ακουο την μηχανη να τσιριλλα κυριολεκτικα!!!! Τραβαν ασταματητα οσπου μου τα εκοπσε
Υστερα που μιση ωρα και 5 τσιγαρα και ενα καφε μονορουφη η ιδια ακριβως τσιμπια...Χτυπω και το ιδιο, βουβο τραβημα αλλα τωρα επατουν την πομπινα οριακα...εκρατησατο κανενα λεπτο μπροστα μου και λαλω εσυ εισαι πανω...αλλα επεριπεζε με και τουτο
παλε αγριεπσε, αρχισε να περνει μετρα, εκοπσε μου τα και καθουμουν μετα να ξιτιμαζω μονος μου και να τυλιγω μισινα για κανενα λεπτο
Ετυλιξα τα αι εφια γιατι τριτη φορα θα με επιανε κανενα εγκεφαλικο και εν θα με εβρισκε κανενας τζιπανω
Οκταπόδι![/quote]plenom'metatopsarem? wrote:Σπάζω τη κκελέ μου να έβρω τι ψάρι μπορεί να ήταν! Έφυεν ευθεία?! έφυεν κατά κατω να χωστεί σε καμιά τρύπα?! ήταν ξαφνικό τράβηγμα, ή ήταν σταθερή, γρήγορη ταχύτητα χωρίς διακοπές?!
χαλι μαυρο σκοτεινο οι θαλασσες μας νικολα... ουτε οι κουνελλοι δεν πιανοντε πλεον. εν καιρος σου να μετακομισεις ελλαδα νομιζω που καμμεις τα δικα σου (να εχουμε και μεις καποιο contact να τραμπαρουμε ψαρι)NIKOLAS HARRIS wrote:ατε ρε κοπελια βαλτε κανενα ψαρι του καλαμιου να δουμεν γιατι με τουτους τους αεριδες εν κοντεφκουμεν της θάλασσας να βουτισουμεν!!
Μα κοιταξε κυριε μου...καρτερουν μας οι τουφεκκαες να βαλουμε ψαριNIKOLAS HARRIS wrote:ατε ρε κοπελια βαλτε κανενα ψαρι του καλαμιου να δουμεν γιατι με τουτους τους αεριδες εν κοντεφκουμεν της θάλασσας να βουτισουμεν!!
Φιλιππε συμπατριωτη!1 του οκτωμβρη που ειναι αργια και δεν θα δουλευω ελα Λαρνακα μερια να παμε για λιγο casting σε τοπο σιγουρο,αν ενδιαφερεσε στειλε ΠΜ να τα πουμε και να σε προσγειωσω στην κυπριακη πραγματικοτηταΦΙΛΙΠΠΟΣ wrote:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΠΑΘΑ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΑΛΑΜΑΝΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΑΚΡΟΒΑΤΗ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΣΑΡΔΕΛΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ 5 ΩΣ 10 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ 2 ΣΜΕΡΝΕΣ ΤΕΡΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΜΑΡΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΑΝΕΠΑΦΟΣ ΤΟΝ ΑΚΡΟΒΑΤΗ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΕΤΡΩΓΕ ΑΛΛΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ Ι ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΕΣ !!!! ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΣ 100 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΕΡΙΞΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΜΕΡΝΕΣ ΦΙΛΟΤΙΜΙΘΗΚΑΝ!!!