marios wrote:25άρα Gorilla και να την κόψη με το τράβηγμα σορκος αποκλείεται!! ο μονος τρόπος είναι να την ακκασε

άρα ούτε 30 -35 σε σώζει από τα δόντια του σορκου γύρεψε πιο μεγάλα νούμερα η πήγαινε στο νήμα

αρέσκουν μου πολλά τούτες οι συζητήσεις ! το χαμένο ψάρι είναι μέρος του παιχνιδιού και ένα ατέλειωτο μάθημα για το μέλλον , ποτέ δεν μπορείς να πεις δεν θα ξαναχάσω ψάρι , πάντα κάτι καινούριο μπορεί να συμβεί. πάντως ένας γνωστός μου πολύ έμπειρος παλιός σορκοψαράς που ήταν κοντά και του είπα την φάση και ότι είχα 25άρι παράμαλλο μου απάντησε. Σσσσσ μεν το πεις παρακάτω ότι ψαρεύκεις δαμέ με 25άρκα παράμαλλα και δεν θα το πω ούτε γω

. η συμβουλή του ήταν για 40ρι ....(το οποίο όμως θεωρώ εξαιρετική υπερβολή).
νο-νικ : δεν νομιζω ο σορκος να μπορει να κοψη το παραμαλο με τα δοντια του, η τσιπουρα μπορει αλλα μεσα στα κυματα δεν νομιζω να κυκλοφορη αυτο το ψαρι, ισως να ηταν αρκετα σφιχτα τα φρενα και κοπηκε το παραμαλο η προβληματικη μηχανουα,
φίλε νο νικ σε έτσι μέγεθος σορκός τα δόντια του εν πολλά φοιτσιάρικα (όσα του μένουν δηλαδή) . ισως να μην την κόφκει στο στυλ "αγγούρι" αλλά είναι αρκετό να την "πληγώσει" λίγο , μετά κόφκεται εύκολα. πάντως ρεσπέκτ για το πόρισμα σου , όντως η μηχανούα μου εν λίον προβληματική -μαγκώνει λίγο άμα έχει μεγάλη αντίσταση-,μάλλον εκεί έγινε η ζημιά πριν προλάβω να χαλαρώσω τα φρένα .