Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- konstantinos kalogir
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Άριστε εγώ ένα πράμα αναρωτιέμαι... Με τζίνη την φανελλούα εν σε εφάαν οι σκνίπες εψές????????????? 

περιοχή ζυγιού δεν είναι όπως τις περιοχές σου Κωσταντίνο ,στές περιοχές σου επήγα πριν 3,4 μέρες και έφυγα άρον άρον .ήταν να με μουμιοποιήσουν ως το πρωί αν εμινισκαkonstantinos kalogir wrote:Άριστε εγώ ένα πράμα αναρωτιέμαι... Με τζίνη την φανελλούα εν σε εφάαν οι σκνίπες εψές?????????????

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
- konstantinos kalogir
Σοβαρά? Ποδά εν πάει άλλο η κατάσταση.. Thank you για την πληροφορία!!! Που εκαταντήσαμε, αντί να πιάνουμε πληροφορίες για τόπους που τσιμπούν....πιάνουμε πληροφορίες για τόπους που ΔΕΝ τσιμπούν... 

είχα σπρέϊ ρε φίλε για τα κουνούπια αλλά λόγω υγρασίας αναγκάστηκα και έβαλα μακρομάνικο μετά , μάλιστα αδιάβροχο
Εν αλήθκεια ρε φίλε πάντως ήμουν κι εγώ προχτές τζιαμέ στην Δεκέλεια έπιανμε η πελλάρα ρε πόσα κουνούπια και υγρασία φέτος;; Επειδή έβρεξεν πολλά και εγέμωσεν ο τόπος χόρτα έγινεν πανικός.marios wrote:περιοχή ζυγιού δεν είναι όπως τις περιοχές σου Κωσταντίνο ,στές περιοχές σου επήγα πριν 3,4 μέρες και έφυγα άρον άρον .ήταν να με μουμιοποιήσουν ως το πρωί αν εμινισκαkonstantinos kalogir wrote:Άριστε εγώ ένα πράμα αναρωτιέμαι... Με τζίνη την φανελλούα εν σε εφάαν οι σκνίπες εψές?????????????
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
Από το σημερινό μου ψάρεμα.
- Attachments
-
- HNI_0004.JPG (67.85 KiB) Viewed 4999 times
-
καλα να μας καμεται τωρα που εν μαης τζε εν βουτουμε βαλλετε μας ποστ με ψαρκα να μας στειλεται νοσοκομειο
μπραβο φιλε ωραια ψαρια.. 

< ΦΙΛΗ >... σε παρακαλώ.paulos charalambous wrote:καλα να μας καμεται τωρα που εν μαης τζε εν βουτουμε βαλλετε μας ποστ με ψαρκα να μας στειλεται νοσοκομειομπραβο φιλε ωραια ψαρια..

-
ok απολογουμε για το φιλεangiec wrote:< ΦΙΛΗ >... σε παρακαλώ.paulos charalambous wrote:καλα να μας καμεται τωρα που εν μαης τζε εν βουτουμε βαλλετε μας ποστ με ψαρκα να μας στειλεται νοσοκομειομπραβο φιλε ωραια ψαρια..
![]()
![]()

- konstantinos kalogir
Κάποιος έπιασε κάτι ψαρού8κια σήμερα αλλά σαν να και χώνεται... Νικολάκη είσαι εδώ?? Μεν φοάσε ρε εν θα πω ότι έπιασες τα πάνω σε sebile...
ουπς... 

-
χαχαχα φιλε να σου πω την αληθεια???
εχει ουλλη μερα που μαχουμε να δω πως κανεις ποστ φοτογραφιες αλλα εν τα εκαταφερα.
οποτε please χρεαιζομαι τα φωτα σας.
βοηθατε περκι καταφερω να βαλω καμια φωτο.
μια φορα που επιασα και εγω 2 ψαρια για να τα καμω ποστ και εν ξερω πως

εχει ουλλη μερα που μαχουμε να δω πως κανεις ποστ φοτογραφιες αλλα εν τα εκαταφερα.
μια φορα που επιασα και εγω 2 ψαρια για να τα καμω ποστ και εν ξερω πως

ιντα ψαρια ????????που?????????nicolas theocharous wrote:χαχαχα φιλε να σου πω την αληθεια???
μια φορα που επιασα και εγω 2 ψαρια για να τα καμω ποστ και εν ξερω πως![]()
![]()
![]()
![]()

''surf casting'' A way of Living
λογο της απαγορευσης αναγκαστικα πηγαμε Πρωταρα για καμια κουρκουνα με τις αντενες και το εγγλεζικο.
Μετα που οι μαστροι του καλαμιου εσυραν περιπου ενα τονο τροφη για να ταίσουν, μας εκαμαν ντου οι κουνελλοι. Τραβησα το εγγλεζικο, του εβαλα ενα ψευτικο και ξεκνησα spinning. Εβγαλα 5-6 2κιλους και πανω, μου εφαγαν αρκετα ψαρακια, ενας μου εκοψε μια ζογκα λιγο πισω απο το αρπαδι, ενας επιαστικε μονο με την ζογκα, αφου το ψαρακι το εφαγαν ποιο πριν, γενικα ειχε αρκετο ενδιαφερον η κατασταση...
Το αποκορυφωμα ηταν οταν ο παρεας στην πρωσπαθεια του να με βοηθησει με την αποχη να βγαλουμε ενα 3κιλο, επιασε ενα 5κιλο που εφακαν γυρους γυρο που τον πιασμενο. Οσπου να τον φκαλει εξω εφαεν μας και την αποχη....
Μετα που οι μαστροι του καλαμιου εσυραν περιπου ενα τονο τροφη για να ταίσουν, μας εκαμαν ντου οι κουνελλοι. Τραβησα το εγγλεζικο, του εβαλα ενα ψευτικο και ξεκνησα spinning. Εβγαλα 5-6 2κιλους και πανω, μου εφαγαν αρκετα ψαρακια, ενας μου εκοψε μια ζογκα λιγο πισω απο το αρπαδι, ενας επιαστικε μονο με την ζογκα, αφου το ψαρακι το εφαγαν ποιο πριν, γενικα ειχε αρκετο ενδιαφερον η κατασταση...
Το αποκορυφωμα ηταν οταν ο παρεας στην πρωσπαθεια του να με βοηθησει με την αποχη να βγαλουμε ενα 3κιλο, επιασε ενα 5κιλο που εφακαν γυρους γυρο που τον πιασμενο. Οσπου να τον φκαλει εξω εφαεν μας και την αποχη....
Ο βλάκας ειναι ανίκητος...
-
2 λιτσες ρε φιλεjack tar wrote:ιντα ψαρια ????????που?????????nicolas theocharous wrote:χαχαχα φιλε να σου πω την αληθεια???
μια φορα που επιασα και εγω 2 ψαρια για να τα καμω ποστ και εν ξερω πως![]()
![]()
![]()
![]()
![]()