Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

marios
Site Admin

Post by marios »

Ψες περιοχή Πρωταρα από 19:00 μέχρι 03:00 αποτέλεσμα 1σoρκος 650gr και ένας που έλειπε η ουρα του, αντί ουρα είχε λέπια μπορεί να γεννήθηκε μπορεί και να την έχασε πριν καιρό :? 2 μεγαλύτερη σορκοι που πιάστηκαν δεν κατάφερα να τους βγάλω :cry: και αυτά μέχρι τις 21:00 από εκεί μέχρι τις 3:00 ούτε τσιμπιά...ImageImageImage
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

Panikos

Post by Panikos »

Greg wrote: Meta lalite ton panikko pws en mousoupettis.. egw ime katarammenos!!!

file Greg to meta pou 2-3 ftomaes, na men sas po mines! gia na paeis psarema eipato kai egw polles fores , alla meta apo 3is - 4is meres paw pale :D

toulaxisto esi den exeis diplasou ton arximousoupetti no-nic i alios mpoforakia :twisted: :twisted: pou proktes epiase to kalami mou na kamei voli kai meta apo ligo espase o mixanismos :twisted:
prin figei akoumpise sto autokinito mou kai tin epomenei mera epiase mia sponta 10 pontous to lastixo :twisted: :twisted:

tora sovara min to perneis etsi giati strava kai anapoda mas simvenoun ka8e mera se oti allo kanoume kai oxi mono sto psarema :wink:

no-nick

Post by no-nick »

Greg wrote:Meta to epitiximmeno psarema pou ixa ston Kourri (pou mu evolisen to aftokinito ke akoma akouo mourmourko), ipa na ksanadokimaso tin 'tuxi' mu

psarema me surfcasting poji sto akrotiri i wra 8 popse.

1i voli eklise i mixani ke ekopikan oulla epian mes ti thalassa (mazi me to ena 150ri varidi pou ekouvalisa pou agllia)
2i voli eklisen i mixani pale efie ke to telefteo varidi pu fera pou aglia...
μαλλον ενοας εκλεισε το πικ καπ της μηχανης, αυτο που ανοιγουμαι για να κανουμαι βολη, καπιοι λενε οτι αν σφιξης την βιδα λιγο που ειναι στο πλευρο θα ειναι μια χαρα, αλλοι παλι λενε οτι αμα σφιξη ειναι εξισου επικινδυνο , παντως αν δεν την φτιαξης μην την ξαναχρισημοπιησης γιατι ειναι παρα πολυ επικινδυνο αμα κληση κατα την βολη, μπορει να σου ερθη το βαριδι στα μουτρα και μηλουμαι ειναι σαν να τουμπαρες πας τον τοιχο.

οσο για το τι λεει ο μουσουπετης, προσπαθη να με κανη να νιωσω ενοχη για να του δωσω μηχανισμο καλο, αλλα που να ξερη οτι αυτα που κανη τα εκαμνα το 52 και σημερα εχουμαι 2007 :D

Panikos

Post by Panikos »

no-nick wrote: οσο για το τι λεει ο μουσουπετης, προσπαθη να με κανη να νιωσω ενοχη για να του δωσω μηχανισμο καλο, αλλα που να ξερη οτι αυτα που κανη τα εκαμνα το 52 και σημερα εχουμαι 2007 :D
ekames je sto polemo tou 40 :?: :lol:

Greg

Post by Greg »

marios wrote:Ψες περιοχή Πρωταρα από 19:00 μέχρι 03:00 αποτέλεσμα 1σoρκος 650gr και ένας που έλειπε η ουρα του, αντί ουρα είχε λέπια μπορεί να γεννήθηκε μπορεί και να την έχασε πριν καιρό :? 2 μεγαλύτερη σορκοι που πιάστηκαν δεν κατάφερα να τους βγάλω :cry: και αυτά μέχρι τις 21:00 από εκεί μέχρι τις 3:00 ούτε τσιμπιά...ImageImageImage
Aporo pos ekolumpouse jinos o sorkos o koutsofteros pou efkales. Skeftoume tin eikona twra (ena strogulo prama na laxtara) ke fenete mou gelio. Btw polla orea kommathkia
Esox Lucius

sifu-nas

Post by sifu-nas »

o sorkos irten eidiki paraggelia yia t tiani t re seira! 8) ramman!
mpravo re marie...ta xristougenna n na xanadw etsi psarin p konda.elpizw...

vassilis

Post by vassilis »

marios wrote:Ψες περιοχή Πρωταρα από 19:00 μέχρι 03:00 αποτέλεσμα 1σoρκος 650gr και ένας που έλειπε η ουρα του, αντί ουρα είχε λέπια μπορεί να γεννήθηκε μπορεί και να την έχασε πριν καιρό :? 2 μεγαλύτερη σορκοι που πιάστηκαν δεν κατάφερα να τους βγάλω :cry: και αυτά μέχρι τις 21:00 από εκεί μέχρι τις 3:00 ούτε τσιμπιά...ImageImageImage
Μπράβο Μάριε. Μα τελικά είσε πολλά μερακλής ψαρας εσύ. Εν καταλάβεις με που καθημερινές με που θηράματα με τίποτε. Καθαρίζεις και την θάλασσα που τα παραπληγικά τα ψάρια :lol: Δώσμας καμία λεπτομέρεια να δούμε πανω σε τι δόλωμα και τι τεχνική έκαμες τούτες τες ζημιές ? Οι "φευγάτοι" εκόψαν σου τα ή εξαπολύσαν ?

marios
Site Admin

Post by marios »

Nαι φιλε μου είμαι αθκιασερος εγώ οποτε μου "ερτι" πιανω τα καλαμουθκια μου και ισιώνω :) .Δολώματα επήρα ακροβατη, μονοδολι, γαρίδα, κοτόπουλο "ετσιμπουσαν" μονο στο κοτόπουλο!οι 2 που έφυγαν εξαπόλυσαν λιον πριν μπουν στην αποχη,ημουν σε υψος πανο που 3,5 μετρα απο τιν θαλασσα..(casting-Rock fishing)

PANTIS

Post by PANTIS »

re marie otan pas g rock casting ti arma
tosxia xrisomopias?

Someone

Post by Someone »

Μάριε θα μας πελλάνεις.
Πόση ώρα εγελούσες όταν είδες τον άκωλο σορκό?
Πώς εκολυμπούσε ο γέρημος?

marios
Site Admin

Post by marios »

PANTIS wrote:re marie otan pas g rock casting ti arma
tosxia xrisomopias?
30-35 μάνα, 28 παράμαλλα, 70-80gr βαρίδια...Mιλώ τι έβαλα εγώ φιλε μου, ανάλογος τον καλαμιών που θα χρησιμοποίησης και τι καιρό kani.px που ψάρεψα εγώ ήταν ταραγμένη η θάλασσα χωρίς να φυσάει δυνατά.και με πολύ ελαφρύα υπόγεια ρεύμαtα..Image

marios
Site Admin

Post by marios »

Someone wrote:Μάριε θα μας πελλάνεις.
Πόση ώρα εγελούσες όταν είδες τον άκωλο σορκό?
Πώς εκολυμπούσε ο γέρημος?
:lol: Στην αρχή δεν κατάλαβα τι έγινε νόμιζα ήταν ακαμαθκια και φώναζα του αρφού μου ΡΕ άνοιξε το καλάμι το spinning και έχει "κυνηγοψαρο" :oops: :lol:...ύστερα που "εκαταλαβα" τι ήταν έμεινα 2 λεπτά σιωπηλός επερνουσαν τούτα που λες που τον νου μου πως κολυμπούσε? πως επιβίωσε?και ύστερα έπιασα τα γέλια, :lol: Να σου πω την αλιθκια αν δεν κατάπινε το αγκίστρι ήταν να τον φκαλω φωτό και να τον αφήσω! αλλα δεν ήταν γραφτό του, επιρεντο αγκίστρι στον Κ*λ* του :oops:

Greg

Post by Greg »

en jeros na fkalo tin 8metri mu ant1 pou tin apotiki ke na tin ksiskonisw llio nomizw... eparamelisa tin
Esox Lucius

no-nick

Post by no-nick »

ψες 5ωρο ψαρεμα στο λειτησ σμαιλ, 3 ατομα 8 καλαμια μετα ηρθε ακομα ενας και εστεισε αλλα 2 καλαμια, δωλωματα, αμερικανος, μονοδωλια, τσαρτελες, γαριδα και ακροβατης, αποτελεσμα 1 μεγαλο πουτσοψαρο.

Greg

Post by Greg »

poutsopsaro en to asxeli?? :?:
Esox Lucius

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”