Greg wrote: Meta lalite ton panikko pws en mousoupettis.. egw ime katarammenos!!!
μαλλον ενοας εκλεισε το πικ καπ της μηχανης, αυτο που ανοιγουμαι για να κανουμαι βολη, καπιοι λενε οτι αν σφιξης την βιδα λιγο που ειναι στο πλευρο θα ειναι μια χαρα, αλλοι παλι λενε οτι αμα σφιξη ειναι εξισου επικινδυνο , παντως αν δεν την φτιαξης μην την ξαναχρισημοπιησης γιατι ειναι παρα πολυ επικινδυνο αμα κληση κατα την βολη, μπορει να σου ερθη το βαριδι στα μουτρα και μηλουμαι ειναι σαν να τουμπαρες πας τον τοιχο.Greg wrote:Meta to epitiximmeno psarema pou ixa ston Kourri (pou mu evolisen to aftokinito ke akoma akouo mourmourko), ipa na ksanadokimaso tin 'tuxi' mu
psarema me surfcasting poji sto akrotiri i wra 8 popse.
1i voli eklise i mixani ke ekopikan oulla epian mes ti thalassa (mazi me to ena 150ri varidi pou ekouvalisa pou agllia)
2i voli eklisen i mixani pale efie ke to telefteo varidi pu fera pou aglia...
Aporo pos ekolumpouse jinos o sorkos o koutsofteros pou efkales. Skeftoume tin eikona twra (ena strogulo prama na laxtara) ke fenete mou gelio. Btw polla orea kommathkiamarios wrote:Ψες περιοχή Πρωταρα από 19:00 μέχρι 03:00 αποτέλεσμα 1σoρκος 650gr και ένας που έλειπε η ουρα του, αντί ουρα είχε λέπια μπορεί να γεννήθηκε μπορεί και να την έχασε πριν καιρό2 μεγαλύτερη σορκοι που πιάστηκαν δεν κατάφερα να τους βγάλω
και αυτά μέχρι τις 21:00 από εκεί μέχρι τις 3:00 ούτε τσιμπιά...
Μπράβο Μάριε. Μα τελικά είσε πολλά μερακλής ψαρας εσύ. Εν καταλάβεις με που καθημερινές με που θηράματα με τίποτε. Καθαρίζεις και την θάλασσα που τα παραπληγικά τα ψάριαmarios wrote:Ψες περιοχή Πρωταρα από 19:00 μέχρι 03:00 αποτέλεσμα 1σoρκος 650gr και ένας που έλειπε η ουρα του, αντί ουρα είχε λέπια μπορεί να γεννήθηκε μπορεί και να την έχασε πριν καιρό2 μεγαλύτερη σορκοι που πιάστηκαν δεν κατάφερα να τους βγάλω
και αυτά μέχρι τις 21:00 από εκεί μέχρι τις 3:00 ούτε τσιμπιά...
30-35 μάνα, 28 παράμαλλα, 70-80gr βαρίδια...Mιλώ τι έβαλα εγώ φιλε μου, ανάλογος τον καλαμιών που θα χρησιμοποίησης και τι καιρό kani.px που ψάρεψα εγώ ήταν ταραγμένη η θάλασσα χωρίς να φυσάει δυνατά.και με πολύ ελαφρύα υπόγεια ρεύμαtα..PANTIS wrote:re marie otan pas g rock casting ti arma
tosxia xrisomopias?
Someone wrote:Μάριε θα μας πελλάνεις.
Πόση ώρα εγελούσες όταν είδες τον άκωλο σορκό?
Πώς εκολυμπούσε ο γέρημος?