savvis wrote:Σορκος 0,95 μετρα 3,5 κιλα φωτο σημερα!

savvis wrote:Σορκος 0,95 μετρα 3,5 κιλα φωτο σημερα!
Σορκος 0,95 μετρα 3,5 κιλα φωτο σημερα!
mariosko wrote:ειδα και εγω ενα σορκο τερας εχτες, που ετσι πραμα δεν εξαναειδα, αλλα 3.5 κιλα ρε φιλε πρεπει να ηρτε που το Chernobil...
savvis wrote:Ενταξει ρε παιδκια εν ενας τζαι εν τρεις στην σειρα
Ηβρα το λαθος ! Τζαι γω οποτε παρω τσεντουα για το ψαρι εν βαλλω τιποτε μεσα!mourmouros wrote:Εμείς ρε Savvi δαμέ στη Λαρνακα τον τελευταίο καιρό, είτε έχει τρικυμία είτε είναι λάντα μόνο με τη σακούλα γυρνάμε σπίτι....γμτ
Αφού λαλώ του μα....κα του Μούρμουρου μεν βάλλεις νερό μες την σίκλα και είναι γκαντεμιά εν με ακούει!!!!!!!!!!!savvis wrote:Ηβρα το λαθος ! Τζαι γω οποτε παρω τσεντουα για το ψαρι εν βαλλω τιποτε μεσα!mourmouros wrote:Εμείς ρε Savvi δαμέ στη Λαρνακα τον τελευταίο καιρό, είτε έχει τρικυμία είτε είναι λάντα μόνο με τη σακούλα γυρνάμε σπίτι....γμτ
Οποτε δεν παρω γιατι δεν πιστευω οτι θα πιασω κατι- ολο και κατι θα τσιμπησει ετσι για να με
βαλει να παω στο αυτοκινητο να κοιταξω αν εσιει καμια μεσα!
Πάμεν καλό!!!Τωρά που εκατεβήκαν οι ποταμοί!!!mourmouros wrote:Δίνω τον λόγο μου, εν ξαναβάζω νερό στη σίκλα!!!!
Πάμε σήμερα να δοκιμάσουμε άν πιάνει??![]()
![]()
Ωχ κατάλαβα...μην πάρεις πολλά δολώματα, δεν θα χρειστούν......LEONIDAS wrote:Πάμεν καλό!!!Τωρά που εκατεβήκαν οι ποταμοί!!!mourmouros wrote:Δίνω τον λόγο μου, εν ξαναβάζω νερό στη σίκλα!!!!
Πάμε σήμερα να δοκιμάσουμε άν πιάνει??![]()
![]()