Ναι αλλά προτιμώ έξω γιατί η Βάλε μόνο φαγητά της δίαιτας μου κάμνει, επάσχυνα λαλείno-nick wrote:σπιτι σου τρωεις καθολου???
Ναρκες του Β παγκοσμιου που πρεπει να τους βαλουμε στα δυκτια !admin wrote: Γρηγόρη εσύ θέλεις ένα τεχνητό μεγάλο που να έχει παράλληλες λεπίδες όταν κάνεις σπίννινγ να τους τα κόφκεις'Ετσι που τους έχεις και άχτι βλέπω σε να κόφκεις χιλιόμετρα δικτύων. Εννα τους πελλάνεις ενα νομίσουν ότι ήρταν πιράνχας στις θάλασσες μας
κανονισε τοτε να ερθης χορτατος γιατι περση εφαες μονος σου την βασιλοπιτταadmin wrote:Ναι αλλά προτιμώ έξω γιατί η Βάλε μόνο φαγητά της δίαιτας μου κάμνει, επάσχυνα λαλείno-nick wrote:σπιτι σου τρωεις καθολου???
Παει αλλη μια μαχη.Νομιζω εννα ψηλωσω λευκη σημαιαCASTING wrote:..............Εκαμαμεν τα πανω μαςcaveman wrote:ps1xas wrote:σήμερα κατά τις 3 αναχωρούμε με το φίλο το casting για μια δυνατή εξόρμηση ... πιστεύω ότι θα πιαμε το τέρας σήμερα..αφού την τελευταία φορα μας έκοψαν το 30lb το νήμα όπως το αγγούρι...
αν δεν πιάο tpt σήμερα... ένα κάμω μεγάλη αποχη από το ψάρεμα...
Φίλε περιμένω πως και πως να δω τι εκάματε....
Εμείς το περασμένο ΣαββατοκυριακοΔεύτερο (ΝΑΙ, 3 μέρες συνεχές ψάρεμα!) Εψαρέψαμε Αρκάκα-Παραμάλι-Λέιτις Μάιλ-Ακρωτίρι... εφύγαμε που σπίτι με 10 ακροβάτες, 1 μονοδόλι και 6 παστομένους φαραό... για να φκάλουμε... 3 μέρες ψάρεμα... ένα μυλοκόπι και ένα μούρμουρο (δύο άτομα)............................ νεκρά θάλασσα!!
Εψές έκατσα ούλλη νύχτα στο Χα-ποτάμι με ένα άλλο παρέα................ ούτε τσίμπιμα!!
Σήμμερα (φράχτη) 7 ώρες, ούτε τσίμπιμα............. μηλούμε για πολλά χάλλια καταστάσεις!![]()
Τιποτε τιποτε τιποτε ρε φιλε αλλα χασαμε μονο 2 μαχες ο πολεμος δεν ετελειωσεν ακομα.....
εννα τον γυρεύκεις πολλήν ώραGreg wrote:καρτερω τον caveman να σχολασει...
Greg wrote:ρε κοπελλια...μην βαζεται νημα για παραμαλλο!!!!!....... εν κριμα να χαννεται τερατα καμνοτας τουτο το λαθος
Πάει το όνειρο μιας ζωής................Greg wrote:το αποψινο ψαρεμα εννα το θυματε πολλυ καιρο ο σειρας (και γω).. ενoμιζε πως τον περιπεζα με τις σφυρνες που του πα και ηρτε μου ψαρεμα τελια στο αστειο..Τελικα ηταν ποιο μεγαλες, και ο σειρας πρεπει να τραβα τα γεννια του τωρα με το θηριο που τον ενικησε, ποψε σιγουρα εννα βλεπει εφιαλτες... Ετσι κροκοδειλοσφυρνα παντως ειχε πολλα χρονια δω μπροστα μου
Greg wrote:ρε κοπελλια...μην βαζεται νημα για παραμαλλο!!!!!....... εν κριμα να χαννεται τερατα καμνοτας τουτο το λαθος