Παρεΐστικοί-"διαγωνισμίομοί" ψαρέματος μελών του φόρουμ

EVANTHIS LOIZOU

Re: Νέος Διαγωνισμός Ψαρέματος

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Κυριε Νο Νικ 8)
Εχω δυο παιδια αρχαριους που θελουν ιδιαιτερα μαθηματα στο Σερφ Καστινγ :?
Ποσα χρεωννεις το μαθημα :?: :?: :?:

admin
Site Admin

Post by admin »

Ευάνθη μου αν έχουν καλούς εγγυητές, άκουσα ότι η Τράπεζα Περαιώς παραχωρεί Eιδικά δάνεια για αποπληρωμή σεμιναρίων με τον NO-NICK 8) :lol:

no-nick

Post by no-nick »

περιπεζετε περιπεζετε αλλα εγω εκανα την κατοικον εργασια μου , καμετε τι θα κανετε πριν σας αφηση ανεξεταστεους τζαι μετα να μηλατε για αδικιες :) εξαλου ειδα μια ξερα στα150 μετρα, ενα μεν τα καταφερω να την ψαρεψω? ενε τωρα εν του χρονου

Panikos

Post by Panikos »

παρακαλώ να λείπουν η ειρωνείες για το πρόεδρο :D , απόψε μετά από πολύ καιρό θα πάμε ψάρεμα μαζί και φαντάζεστε τι έχει να γίνει :twisted:

admin wrote:Νομίζω ο διαγωνισμός να γίνει το βράδυ 11 Οκτωβρίου που θα είναι και ο κύριος Μackellow παρών να υπάρχει και διεθνής κριτής :!: :!: Είναι καλή ευκαιρία να δεί την πρόοδο ορισμένων μαθητών του (βλέπετε no-nick)
ρε παιθκιά έvνα που λαλείτε ? σαν να τζιαι εν καλή η σκέψη του Admin :?:

MariosK

Post by MariosK »

Πολλά καλή ιδέα.

no-nick

Post by no-nick »

admin wrote:Νομίζω ο διαγωνισμός να γίνει το βράδυ 11 Οκτωβρίου που θα είναι και ο κύριος Μackellow παρών να υπάρχει και διεθνής κριτής :!: :!: Είναι καλή ευκαιρία να δεί την πρόοδο ορισμένων μαθητών του (βλέπετε no-nick)

ο διαγωνισμος θα γινη την Παρασκευη 3 Οκτωβριου προστα απο το κεντρο "ΓΛΑΡΟΣ" - παραλια Ladies Mile στη Λεμεσο (2 ρο κεντρο) , θα εχει φαγητο πριν την εναρξη του αγωνα, οπιαδηποτε προταση - ιδεα -αποψη ειναι δεχτη . περεταιρο λεπτομερειες θα ανακεινωθουν αργοτερα

Να παρακαλεσω τον admin να ανακατωνεται μονο στα περιοδικα του και να αφηση το φορουμ στην ησιχια του, δωξα το θεο εχει δικο του προεδρο και συμβουλιο και μπορη να ανταπξελθη απο μονο του . οι Εισηγησεις του ταχατες ' ΝΟΜΙΖΩ" -" ΘΑΤΑΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ" καλο ειναι να αποφευγονται γιατι παραπλανουν τα μελοι απο την αληθεια , ειναι ειδη γνωστο οτι προσπαθεις να περασης το δικο σου με πλαγιο τροπο . αν θελης να πεις οτι δηποτε να μου το στειλης σε πμ και αν κρινω οτι πρεπη να ακουστη θα σε ενημερωσω αν δεν συμορφωθης με τους ορους του φορουμ θα ζητηθη απο το συντονιστη και μελος panikos η διαγραφη σου.

caveman

Post by caveman »

:lol: :lol: :lol: :lol: αμάν τον Νίκο μας ρε!!! :lol: Έλα πρόεδρε, έτσι σε θέλουμε! Δυνατά και σταθερά! :lol: :lol:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

Panikos

Post by Panikos »

είναι τρελός ο πρόεδρος ....... :D :D :D

admin
Site Admin

Post by admin »

no-nick wrote:

Να παρακαλεσω τον admin να ανακατωνεται μονο στα περιοδικα του και να αφηση το φορουμ στην ησιχια του, δωξα το θεο εχει δικο του προεδρο και συμβουλιο και μπορη να ανταπξελθη απο μονο του . οι Εισηγησεις του ταχατες ' ΝΟΜΙΖΩ" -" ΘΑΤΑΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ" καλο ειναι να αποφευγονται γιατι παραπλανουν τα μελοι απο την αληθεια , ειναι ειδη γνωστο οτι προσπαθεις να περασης το δικο σου με πλαγιο τροπο . αν θελης να πεις οτι δηποτε να μου το στειλης σε πμ και αν κρινω οτι πρεπη να ακουστη θα σε ενημερωσω αν δεν συμορφωθης με τους ορους του φορουμ θα ζητηθη απο το συντονιστη και μελος panikos η διαγραφη σου.
Ο...........ο μα άδε ποδά σιόρ που εξεσηκώθηκε ο nick τσε να μας φκάλει έξω που έσσο μας. Ε καλά ολλάν σόρρρι εν θα το ξανακάμω. Αλλά ετσί για να μεν ξεχνιόμαστε προσεξε τσε λίον τα αβανταρ που βαλείς γιατί μπορεί να πέφτουν μέσα στους κανονισμούς περί δημοσίευσεις πρόστυχου υλικού τσε να σε σύρει να πάεις ο Πανίκκος. Έν τσε κόφτει τον, εν μεγάλο λέσχι έτσι που τον θωρείς τσε ξέρεις τσαι τους κανονισμούς που έξω. Εγώ λαλώ σου το σαν φίλος για να μέν βρεθείς προ Εκπλήξεων :twisted: :twisted: :twisted:

no-nick

Post by no-nick »

admin wrote:
Ο...........ο μα άδε ποδά σιόρ που εξεσηκώθηκε ο nick τσε να μας φκάλει έξω που έσσο μας. Ε καλά ολλάν σόρρρι εν θα το ξανακάμω. Αλλά ετσί για να μεν ξεχνιόμαστε προσεξε τσε λίον τα αβανταρ που βαλείς γιατί μπορεί να πέφτουν μέσα στους κανονισμούς περί δημοσίευσεις πρόστυχου υλικού τσε να σε σύρει να πάεις ο Πανίκκος. Έν τσε κόφτει τον, εν μεγάλο λέσχι έτσι που τον θωρείς τσε ξέρεις τσαι τους κανονισμούς που έξω. Εγώ λαλώ σου το σαν φίλος για να μέν βρεθείς προ Εκπλήξεων :twisted: :twisted: :twisted:
πληροφοριακα να ξερης οτι το συγκεκριμενο αβαταρ ειναι καλιτεχνικη φωτογραφεια του διασιμου φωτογραφου Zozie Carussou που αν την κιταξης βαθεια θα δεις οτι σχετιζεται με το ψαρεμα, δεν νομιζω να εχει να κανη με προστυχο υλικο, εδω καλο ολα τα μελοι να παρουν αποψη επι του θεματος και ειδικα το μελος cybasser (που εξαφανιστηκε? )καθως ως γνωστο ηταν μετα απο παρακληση του να μην ξαναβαλω τον Χαμπη για αβαταρ.

MariosK

Post by MariosK »

Ρε Nick πάντως εγώ άμμα θωρώ το avatar σου μόνο ψάρεμα εν θέλω να πάω!!!!

no-nick

Post by no-nick »

MariosK wrote:Ρε Nick πάντως εγώ άμμα θωρώ το avatar σου μόνο ψάρεμα εν θέλω να πάω!!!!

Mαριε κοιταζης επειφανιακα, κοιταξε πιο βαθεια

largemouth

Post by largemouth »

Μεσα στο αρμάρι που πίσω εν φυλαμενα τα καλαμια? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Waiting for the perfect storm

sifu-nas

Post by sifu-nas »

εν η ζωνη για τες τουνες ρε νικ? :lol:

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

no-nick wrote:
admin wrote:
πληροφοριακα να ξερης οτι το συγκεκριμενο αβαταρ ειναι καλιτεχνικη φωτογραφεια του διασιμου φωτογραφου Zozie Carussou που αν την κιταξης βαθεια θα δεις οτι σχετιζεται με το ψαρεμα, δεν νομιζω να εχει να κανη με προστυχο υλικο, εδω καλο ολα τα μελοι να παρουν αποψη επι του θεματος και ειδικα το μελος cybasser (που εξαφανιστηκε? )καθως ως γνωστο ηταν μετα απο παρακληση του να μην ξαναβαλω τον Χαμπη για αβαταρ.
Δαμαί είμαι τζαι καμαρώνω τζαι ευχαριστώ σε! Απλά έλειπα 12 μέρες στα Άγραφα όπου έν είχα ιντερνέτ. Προσπαθώ τωρά να προφτάσω να δω ούλλες τες ενότητες τζαι ταυτόχρονα να πορώνω τον Χαμπή για την λίμνη τζειπάνω
:lol: :lol: :lol: :lol:
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”