Εχω δυο παιδια αρχαριους που θελουν ιδιαιτερα μαθηματα στο Σερφ Καστινγ

Ποσα χρεωννεις το μαθημα

ρε παιθκιά έvνα που λαλείτε ? σαν να τζιαι εν καλή η σκέψη του Adminadmin wrote:Νομίζω ο διαγωνισμός να γίνει το βράδυ 11 Οκτωβρίου που θα είναι και ο κύριος Μackellow παρών να υπάρχει και διεθνής κριτής![]()
Είναι καλή ευκαιρία να δεί την πρόοδο ορισμένων μαθητών του (βλέπετε no-nick)
admin wrote:Νομίζω ο διαγωνισμός να γίνει το βράδυ 11 Οκτωβρίου που θα είναι και ο κύριος Μackellow παρών να υπάρχει και διεθνής κριτής![]()
Ο...........ο μα άδε ποδά σιόρ που εξεσηκώθηκε ο nick τσε να μας φκάλει έξω που έσσο μας. Ε καλά ολλάν σόρρρι εν θα το ξανακάμω. Αλλά ετσί για να μεν ξεχνιόμαστε προσεξε τσε λίον τα αβανταρ που βαλείς γιατί μπορεί να πέφτουν μέσα στους κανονισμούς περί δημοσίευσεις πρόστυχου υλικού τσε να σε σύρει να πάεις ο Πανίκκος. Έν τσε κόφτει τον, εν μεγάλο λέσχι έτσι που τον θωρείς τσε ξέρεις τσαι τους κανονισμούς που έξω. Εγώ λαλώ σου το σαν φίλος για να μέν βρεθείς προ Εκπλήξεωνno-nick wrote:admin wrote:Νομίζω ο διαγωνισμός να γίνει το βράδυ 11 Οκτωβρίου που θα είναι και ο κύριος Μackellow παρών να υπάρχει και διεθνής κριτής![]()
Να παρακαλεσω τον admin να ανακατωνεται μονο στα περιοδικα του και να αφηση το φορουμ στην ησιχια του, δωξα το θεο εχει δικο του προεδρο και συμβουλιο και μπορη να ανταπξελθη απο μονο του . οι Εισηγησεις του ταχατες ' ΝΟΜΙΖΩ" -" ΘΑΤΑΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ" καλο ειναι να αποφευγονται γιατι παραπλανουν τα μελοι απο την αληθεια , ειναι ειδη γνωστο οτι προσπαθεις να περασης το δικο σου με πλαγιο τροπο . αν θελης να πεις οτι δηποτε να μου το στειλης σε πμ και αν κρινω οτι πρεπη να ακουστη θα σε ενημερωσω αν δεν συμορφωθης με τους ορους του φορουμ θα ζητηθη απο το συντονιστη και μελος panikos η διαγραφη σου.
πληροφοριακα να ξερης οτι το συγκεκριμενο αβαταρ ειναι καλιτεχνικη φωτογραφεια του διασιμου φωτογραφου Zozie Carussou που αν την κιταξης βαθεια θα δεις οτι σχετιζεται με το ψαρεμα, δεν νομιζω να εχει να κανη με προστυχο υλικο, εδω καλο ολα τα μελοι να παρουν αποψη επι του θεματος και ειδικα το μελος cybasser (που εξαφανιστηκε? )καθως ως γνωστο ηταν μετα απο παρακληση του να μην ξαναβαλω τον Χαμπη για αβαταρ.admin wrote:
Ο...........ο μα άδε ποδά σιόρ που εξεσηκώθηκε ο nick τσε να μας φκάλει έξω που έσσο μας. Ε καλά ολλάν σόρρρι εν θα το ξανακάμω. Αλλά ετσί για να μεν ξεχνιόμαστε προσεξε τσε λίον τα αβανταρ που βαλείς γιατί μπορεί να πέφτουν μέσα στους κανονισμούς περί δημοσίευσεις πρόστυχου υλικού τσε να σε σύρει να πάεις ο Πανίκκος. Έν τσε κόφτει τον, εν μεγάλο λέσχι έτσι που τον θωρείς τσε ξέρεις τσαι τους κανονισμούς που έξω. Εγώ λαλώ σου το σαν φίλος για να μέν βρεθείς προ Εκπλήξεων![]()
![]()
MariosK wrote:Ρε Nick πάντως εγώ άμμα θωρώ το avatar σου μόνο ψάρεμα εν θέλω να πάω!!!!
Δαμαί είμαι τζαι καμαρώνω τζαι ευχαριστώ σε! Απλά έλειπα 12 μέρες στα Άγραφα όπου έν είχα ιντερνέτ. Προσπαθώ τωρά να προφτάσω να δω ούλλες τες ενότητες τζαι ταυτόχρονα να πορώνω τον Χαμπή για την λίμνη τζειπάνωno-nick wrote:πληροφοριακα να ξερης οτι το συγκεκριμενο αβαταρ ειναι καλιτεχνικη φωτογραφεια του διασιμου φωτογραφου Zozie Carussou που αν την κιταξης βαθεια θα δεις οτι σχετιζεται με το ψαρεμα, δεν νομιζω να εχει να κανη με προστυχο υλικο, εδω καλο ολα τα μελοι να παρουν αποψη επι του θεματος και ειδικα το μελος cybasser (που εξαφανιστηκε? )καθως ως γνωστο ηταν μετα απο παρακληση του να μην ξαναβαλω τον Χαμπη για αβαταρ.admin wrote:
Ο...........ο μα άδε ποδά σιόρ που εξεσηκώθηκε ο nick τσε να μας φκάλει έξω που έσσο μας. Ε καλά ολλάν σόρρρι εν θα το ξανακάμω. Αλλά ετσί για να μεν ξεχνιόμαστε προσεξε τσε λίον τα αβανταρ που βαλείς γιατί μπορεί να πέφτουν μέσα στους κανονισμούς περί δημοσίευσεις πρόστυχου υλικού τσε να σε σύρει να πάεις ο Πανίκκος. Έν τσε κόφτει τον, εν μεγάλο λέσχι έτσι που τον θωρείς τσε ξέρεις τσαι τους κανονισμούς που έξω. Εγώ λαλώ σου το σαν φίλος για να μέν βρεθείς προ Εκπλήξεων![]()
![]()