μπραβο αγοριν,πολλα ωραιο ψαρι και πεντανοστιμο!!Greg wrote:εχεχεχε τουτο εν δειγμα γομφου φιλε (600γρ).. ατε να δουμε κανα 8 κιλο οπως το προπερσυνο που μου διεφυγε
100% Pomatomus saltatrixGreg wrote:ρε παιδια σημερα ειπα να συρω λιγο ψαρουι ψευτικο και επιασα ενα ψαρι που δεν ξερω τι ειναι..ουτε εξαναπιασα ετσι πραμα.. μπορει να με διαφωτισει κανενας?![]()
Μπράβο ρε κοπέλλια. Εγώ τελικά εκόλωσα τζιαι εβαρέθηκα να σας ακολουθήσωmarios pafitis wrote:Ψάρεμα εχτές την νύχτα με τον φίλο mario είχαμε 3 τσιμπιές 3 μουρμούρες ο ένα επίε πίσω για να φέρι μαμά πατέρα παππου γιαγιά πιο έχω![]()
marios pafitis wrote:Ψάρεμα εχτές την νύχτα με τον φίλο mario είχαμε 3 τσιμπιές 3 μουρμούρες ο ένα επίε πίσω για να φέρι μαμά πατέρα παππου γιαγιά πιο έξω![]()
ps1xas wrote:ps1xas wrote:marios pafitis wrote:Ψάρεμα εχτές την νύχτα με τον φίλο mario είχαμε 3 τσιμπιές 3 μουρμούρες ο ένα επίε πίσω για να φέρι μαμά πατέρα παππου γιαγιά πιο έξω![]()
Οι ρε...!!! εγιο εκομα εν ιδα φετος... μπραβο λεβεντες μουυ
Ne ρε φιλε εν η παγωνιέρα που αγόρασα τελευταίος το γιατί ξέρεις τοLEONIDAS wrote:Μπράβο ρε κοπέλλια. Εγώ τελικά εκόλωσα τζιαι εβαρέθηκα να σας ακολουθήσωmarios pafitis wrote:Ψάρεμα εχτές την νύχτα με τον φίλο mario είχαμε 3 τσιμπιές 3 μουρμούρες ο ένα επίε πίσω για να φέρι μαμά πατέρα παππου γιαγιά πιο έχω![]()
![]()
![]()
ο μ.......κας λαλώ εννά φάμεν πάλε τα νερά εν άκουσα του φίλου μου του Μάριου του δκιαβασμένου!!!Εν πειράζει next time. Μεν μου πείς ότι εν η παγωνιέρα σου τούτη που εν πάνω οι μούρμουροι διότι αννέν τζιήνη πρέπει να ναι τέρατα!!!
Αφού ρε Στελάρα εφιεs μακριά μας τι να σου πω τώρα. Κανόνισε έλα κάτω καμια μέραps1xas wrote:marios pafitis wrote:Ψάρεμα εχτές την νύχτα με τον φίλο mario είχαμε 3 τσιμπιές 3 μουρμούρες ο ένα επίε πίσω για να φέρι μαμά πατέρα παππου γιαγιά πιο έξω![]()
Οι ρε...!!! εγιο εκομα εν ιδα φετος...
Οι ρε μάσιηαλλα!!marios pafitis wrote:Ne ρε φιλε εν η παγωνιέρα που αγόρασα τελευταίος το γιατί ξέρεις τοLEONIDAS wrote:Μπράβο ρε κοπέλλια. Εγώ τελικά εκόλωσα τζιαι εβαρέθηκα να σας ακολουθήσωmarios pafitis wrote:Ψάρεμα εχτές την νύχτα με τον φίλο mario είχαμε 3 τσιμπιές 3 μουρμούρες ο ένα επίε πίσω για να φέρι μαμά πατέρα παππου γιαγιά πιο έχω![]()
![]()
![]()
ο μ.......κας λαλώ εννά φάμεν πάλε τα νερά εν άκουσα του φίλου μου του Μάριου του δκιαβασμένου!!!Εν πειράζει next time. Μεν μου πείς ότι εν η παγωνιέρα σου τούτη που εν πάνω οι μούρμουροι διότι αννέν τζιήνη πρέπει να ναι τέρατα!!!
![]()
ο μεγαλύτερος από τους δυο χτύπησε πάνω στο κυπρίνο κάλαμο εντρανταχτικε ολόκληρο και εκαρφοθικε το μαϊμουδάκι στο δαχτυλίδι...... φωνάζω εγώ του μάριουLEONIDAS wrote:Μπράβο ρε κοπέλλια. Εγώ τελικά εκόλωσα τζιαι εβαρέθηκα να σας ακολουθήσωmarios pafitis wrote:Ψάρεμα εχτές την νύχτα με τον φίλο mario είχαμε 3 τσιμπιές 3 μουρμούρες ο ένα επίε πίσω για να φέρι μαμά πατέρα παππου γιαγιά πιο έχω![]()
![]()
![]()