Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
Re: Κουβέντες του ΚΑΦΕΝE
Εγώ επία σε φράχτη αλλά αν επίαννα στο παναήριν το ίδιο πράμα θα ήταν...
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- theodoulos
στο κολτεν κοστ που επια ηταν για ροκ φισινκ,σπιννινκ,καστινκ και για αντεννα. Εγω επια με ζυμαρι και αντεννα και οπως ειπα και στις ψαρευτικες εξορμησεις ενα ψαρι 150 γρ. catch&release...
στο ροκ , τι εδωλωσες?
- theodoulos
μα εν τζαι εψαρεψα ροκ...... συγγνωμη.... η περιοχη νομιζω ηταν για ροκ απο ο,τι ακουσα
- chrysanthos9
επεια σημερα και εψαρεψα με αντεννα εβκαλα 14 κουρκουνες εναν κεφαλο και μια μελανα και οπως εψαρευκα βλεπω να φελλο να βυθιζεται λιγο καρφωνω και χωρις να μπορω να αντιδρασω εκοψεν μου τιν μυτη του καλαμιου μετα παλε εκοψαν 2 φορες την μισινα. ΜΙΣΙΝΑ CARBOTEX 22MM PARAMALLO FALCON 18 τι ψαρι μπορει να ηταν?
Rememper always someone waiting for you at home
MariosK wrote:Κυπρίνος

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
ρε φιλε μου αν νεν ποτζι στον πομο, πολι χρυσοχους η οπουδιποτε αλλου το πιο πιθανο να επιασες ενα 3κιλο κουνελο 

- chrysanthos9
εν ποτζι αλλα κουνελος αποκλειεται γιατι εξαναπιασα και ενεν ετσι το τσιμπημα του
- theodoulos
σημερα που επια ψαρεμα για κουρκουνες πρωταρα ειχεν 2-3 κουνελλους και αντι να μας κοψουν τις μισινες (ως συνιθως) εκαμναν ραλλι οπως τα ταχυπλοα σκαφη... εφκενναν και πουπανω που το νερο θεμας !!!
- chrysanthos9
κοπελια σημερα που επια στις κουρκουνες με εγγλεζικο ειδα μεσα στα 200 μετρα περιπου να πετασονται πανω απο το νερο ψαρκα πολλααααααααααααααα μεγαλα. Μετα που μια ωρα επανελημενου μαλαγρωματος για κουρκουνες φανηκαν μεγαλοι κεφαλοι και βελονιδες σαν ολα κυλουσαν αρμονικα ηρθα και οι τσαμπουκαδες 5 μεγαλα ψαρια 9+ κιλον αν πω παραπανω εν να με φκαλεται πελλο στριμωξαν τουσ κεφαλουν και τις βελονιδες στο βαθυ κολπακι μετα απο λιγο αρχισεν οι κεφαλοι και βελονιδες εναν τρελλο χορο για 10 συνεχομενα λεπτα πετασσονταν πανω απο το νερο οι περισσοτεροι κεφαλοι απο το κοπαδι σφαγιαστικαν ενω λιγες βελονιδες σκοτωθικαν τα ψαρια δεν ενοχλιθικαν καθολου απο την παρουσια μου και συνεχισαν το επιτυχιμενο κυνηγι ευτιχος μετα απο 20 λεπτα κυνηγιου τα ψαρια κυνηγοι χορτασαν και εφυγαν μολις εφυγαν οι κεφαλοι και οι βελονιδες βγηκαν στιν επιφανεια και κυριολεκτικα μπορουσες να τα πιασεις με τα χερια σου. Τα ψαρια κυνηγοι ηταν λιτσες τεραστιου μεγεθους εγω απο εκεινη την στιγμη ημουν γεματοσ ανδρεναλινη ενιωθα τυχερος που βρεθικα σε τετοια ωρα Ακομα και να επιανα τετοιο ψαρι θα το λυπομουν γιατι θα σκοτωνα ενα απο τα μεγαλια ψαρια του ποσειδονα
ελα... στειλε μου σε pm το σημειο που τα ειδες να παμε μαζι (
) να τα κανουμε catch & release..εχεις δικαιο γι αυτο που ειπες παντως, εγω λυπηθηκα και λιτσα δεν θα ξαναπαρω σπιτι

Esox Lucius
- chrysanthos9
το σημειο εν μυστικων μονο εγω το ξερω

φκαρτο δημοπρασια ρε ,εν να εχει ενδιαφερον

- AggelosLRK
καλα καμνει γιατι αν το πει ο παρεας του κουμπαρου του συγαμπρου απτο δαλι,η μιση κυπρος που να συναχτει