Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

marios
Site Admin

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by marios »

ολονύχτιο ψάρεμα περιοχή λάρνακας,αποτέλεσμα ένας λάβραξ περίπου 2 kg+-....χτύπησε στις μια το πρωί στο καλάμι που ήταν 20 μετρα από την ακτή δολωμένο με αμερικανο.Το δεύτερο ψάρι αυτή την βδομάδα που χτυπάει μέσα στα "πόδια μας" ... :idea: νομίζω θα πουλήσω τα καλαμια και θα πάρο πεταχτάρια!!! :dance: ...ps: φωτό μόλις επιλυθεί το πρόβλημα που υπάρχει στο ανέβασμα
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

LEONIDAS

Post by LEONIDAS »

marios wrote:ολονύχτιο ψάρεμα περιοχή λάρνακας,αποτέλεσμα ένας λάβραξ περίπου 2 kg+-....χτύπησε στις μια το πρωί στο καλάμι που ήταν 20 μετρα από την ακτή δολωμένο με αμερικανο.Το δεύτερο ψάρι αυτή την βδομάδα που χτυπάει μέσα στα "πόδια μας" ... :idea: νομίζω θα πουλήσω τα καλαμια και θα πάρο πεταχτάρια!!! :dance: ...ps: φωτό μόλις επιλυθεί το πρόβλημα που υπάρχει στο ανέβασμα
Άτε γιέ μου να αρκέψουμεν σιγά σιγά να βγαίνει κανένα ψάρι διότι εν πολλή η ξηρασία!!!!!Μπράβο ρε φίλε αναμένω φωτό.
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

ποτε εν να σαστει το προβλημα?
Rememper always someone waiting for you at home

admin
Site Admin

Post by admin »

Νομιζω ότι είναι οκ τώρα
Attachments
aristos.JPG
aristos.JPG (174.54 KiB) Viewed 3903 times
aristos 2.JPG
aristos 2.JPG (242.49 KiB) Viewed 3903 times

marios
Site Admin

Post by marios »

marios wrote:ολονύχτιο ψάρεμα περιοχή λάρνακας,αποτέλεσμα ένας λάβραξ περίπου 2 kg+-....χτύπησε στις μια το πρωί στο καλάμι που ήταν 20 μετρα από την ακτή δολωμένο με αμερικανο.Το δεύτερο ψάρι αυτή την βδομάδα που χτυπάει μέσα στα "πόδια μας" ... :idea: νομίζω θα πουλήσω τα καλαμια και θα πάρο πεταχτάρια!!! :dance: ...ps: φωτό μόλις επιλυθεί το πρόβλημα που υπάρχει στο ανέβασμα
Attachments
mar1.jpg
mar1.jpg (30.25 KiB) Viewed 3766 times
mari2.jpg
mari2.jpg (35.68 KiB) Viewed 3812 times
mar2.jpg
mar2.jpg (65.2 KiB) Viewed 3812 times

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

casting απο η ωρα 3 τα μεσανυκτα και μετα εγγλεζικο
Attachments
skaroi.jpg
skaroi.jpg (137.84 KiB) Viewed 3801 times

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

και ο μουρμουρος
Attachments
murmuros.jpg
murmuros.jpg (74.37 KiB) Viewed 3769 times

andrea5

Post by andrea5 »

πολλα ωραια αλλιευματα μπαινοντας στο σεμπτεβρη :clap: ευχομαι να δουμε και αλλα...
εγω ψαρεμα σημερα καστινγκ που η ωρα 12:30 το μεσημερι εως τις 4 ,στην περιοχη των περβολιων ,αρκετα νεκατωμενη ,αερα κουπανιστο :o :P

MariosK

Post by MariosK »

Πολλά ωραίο λαβράκι Μάριε :D! Τζε του Παμπς ήταν καλό, άτε να μεν έχει παράπονο :lol:.

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

Μαριε με τι αυτοκινητο πατε?γιατι στις ιδιες περιοχες παω και εγω,να σας κοντεψω αν σας δω και νομιζα οτι ειμουν ο μονος που ψαρευει σε ακτινα 20-50 μετρων στη λαρνακα :lol:
Μραβο χρυσανθε βρηκες την ησυχια σου εσυ :P
Παρεπιπτοντως 1 παρεας επιασε μουρμουρο κοντα στο 1 ΚΙΛΟ,χαρηκα διπλα γιατι εγω τον εβαλα μεσα στο ψαρεμα και εκεινην την νυχτα εκανε ελενχο το τμημα αλιειας παρακαλω!! εψαχναν καπιον ηλιθιο που βαζει διχτυα αθερινας την νυχτα απο βραχο σε βραχο και τα μαζευει το πρωι και τα κοπελια του τμηματος ανεφεραν ποσο κριμα ειναι να ψαρευουν τους μουρμουρους τοσο μικρους αφου ειναι πανεξυπνα ψαρια κτλ κτλ κτλ αλλα ελενγχους τακτικους δεν κανουν...
κριμα που δεν ειμουν παρον να μου λυσουν μερικες αποριες

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

ψαρεμα περιοχη Πωμου για μουρμουρους απο η ωρα 9 εως τις 12 εστησα 2 μηχανουες εγω με 26μμ μανα και 18 παραμαλλο αγκιστρι νο 8 δολωμα ολοκληροι ακροβατες αποτελεσμα μονο ενα μουρμουρακι και ενα λιτσομελανουρο πρωτη φορα μου ετυχε να πιασω νυκτα και εγιναν c&r ο παπας μου ηρτεν μαζι μου για παρεα και εψαρεψεν με ενα καλαμι εσυρε καμια 40ρκα μετρα και σαν εμιλυσαμεν κατι πολλα μεγαλον το ετραβησεν μα μιλουμε ηταν να του φυγει το καλαμια που τα χερια αλλα επειδη ποτε του εν χρησιμοποιη φρενα ενα αφηκε περιοθωριο του ψαρκου να καταπιει το δολωμα ετσι εν επιαστικε εγω υπολογιζω να ηταν μυλοκοπι και εφτυσεν το δολωμα τιποτε αλλο εν μου ερλεται στο νου

kostis

Post by kostis »

επια εχτες και εφκαλατα τουτα και ενα χελι 50 cm. ενας γερος που ηταν τζαμε εβαλε κατι και επιανε μιαλες κουρκουνες τζε ερωτησα τον τζε ιπε μου οτι εβαλε κουνελοτροφι
Attachments
DSC00127.JPG
DSC00127.JPG (102.18 KiB) Viewed 3622 times

marios
Site Admin

Post by marios »

ωραία ψαράκια kosti εφκαλες τον μεζέ 8) τα "τούτα" είναι τα 3 από κάτω κουρκουνες,τα 5 από επάνω είναι σκάροι, και αυτό που είναι κάτω από το μαχαίρι είναι μουρμούρα που καλο θα είναι να επιστρέφονται τέτοιου μεγέθους για να μπορείς να ψαρεύεις και τα επόμενα χρονια :) ..και κάτι ακόμα :) τους σκάρους ΔΕΝ τους καθαρίζουμε, τηγανίζονται με τα λέπια τους! τα λέπια προστατεύουν την μαλακή άσπρη κουνα του ψαριού από το τηγάνισμα, και είναι και λεπτά , δεν θα τα νιώσεις τρώγοντας τα,και με τα έντερα! τα έντερα αν θες τα τρως αν δεν θες τα αφαιρείς εν δυνατός μεζές :handgestures-thumbupleft:

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

MariosK wrote:Πολλά ωραίο λαβράκι Μάριε :D! Τζε του Παμπς ήταν καλό, άτε να μεν έχει παράπονο :lol:.
+1! 8) 8) 8)
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

εγγλεζικο σημερα με ζυμη αποτελεσμα 1 σαλπα που εκαμε το καλαμι να γονατιζι αρματωσια 16 14 :lol:
Attachments
. 0022 3.jpg
. 0022 3.jpg (59.54 KiB) Viewed 3532 times

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”