ωραία ψαράκια kosti εφκαλες τον μεζέ

τα "τούτα" είναι τα 3 από κάτω κουρκουνες,τα 5 από επάνω είναι σκάροι, και αυτό που είναι κάτω από το μαχαίρι είναι μουρμούρα που καλο θα είναι να επιστρέφονται τέτοιου μεγέθους για να μπορείς να ψαρεύεις και τα επόμενα χρονια

..και κάτι ακόμα

τους σκάρους ΔΕΝ τους καθαρίζουμε, τηγανίζονται με τα λέπια τους! τα λέπια προστατεύουν την μαλακή άσπρη κουνα του ψαριού από το τηγάνισμα, και είναι και λεπτά , δεν θα τα νιώσεις τρώγοντας τα,και με τα έντερα! τα έντερα αν θες τα τρως αν δεν θες τα αφαιρείς εν δυνατός μεζές
