Παρεΐστικοί-"διαγωνισμίομοί" ψαρέματος μελών του φόρουμ

(CyBasser)

Re: cavernos casting e3ormisi paraskevi 25 jul 08

Post by (CyBasser) »

AggelosLRK wrote:1 μεγαλο ευχαριστω στον ψαρα με την αντεννα που ηταν εκει και μας καλοσωρισε με 1 θερμο "ειδατε τα ψαρια και ηρθατε?Φυγετε απο εδω δεν δεχομαι!" lol :mrgreen:
:P
Πάντως υπήρχαν πολλά χάζια. Μεταξύ εμένα και του Ευάνθη ήρθε με το "έτσι θέλω" και εστήθηκε ένας τύπος με αντέννα (τουλάχιστον ήξερε να ρίχνει την αρματωσιά) παρά το ότι του είπαμε ότι θα μπλεκόμαστε. Μαζί του έφερε την γυναίκα του (ή σύντροφο του) η οποία καθόταν πίσω και παρακολουθούσε. Σε κάποια φάση ο Ευάνθης έπιασε ένα λαβρακόπουλο το οποίο απελευθέρωσε, και κατόπιν μια τσιπούρα καμιά 300ριά γραμμάρια την οποία απελευθέρωσε. Λίγο μετά, η σύζυγος του τύπου γυρίζει και μου λέει (για τον Ευάνθη): "Πάντως ο φίλος σας είναι πολύ κρίμα". "Γιατί?" την ρώτησα. Και η απάντηση: "Έπιασε και αυτός δύο ψάρια και όπως επήε να τα πλύνει εφύγαν του και τα δύο" :!: :!: Μπιόνγκ :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Αλλά ακόμη πιο μεγάλη ήταν η έκπληξη της όταν της είπα "Δεν του έφυγαν, τα άφησε ελεύθερα" 8) 8) 8) . Η άμεση της απάντηση: "Ε 'γιατί ψαρεύει τότε????" Όταν της απάντησα για το σπόρ, και ότι αν έπιανα και εγώ θα τα άφηνα δεν είπε τίποτε άλλο πέραν από το να κουνήσει το κεφάλι της.... "Δυστυχώς" έφυγαν γρήγορα και δεν παρακολούθησαν τις απελευθερώσεις που ακολούθησαν.... 8) 8) :lol: :lol:
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

MariosK

Re: cavernos casting e3ormisi paraskevi 25 jul 08

Post by MariosK »

no-nick wrote: 2. μαχανισμο hiro magna το κερδισε ο Marios K ( την ωρα της κληρωσης ειδα τα δαχτυλα του ηταν σταυρωμενα)
Όι μόνο τα δάχτυλα, εσταύρωσα τζε τα καλάμια πριν να γίνει η κλήρωση :oops: :oops: τζε επήρα τζε τις ευλογίες του πατερ caveman!!!

yaris-rs

Re: Διαγωνισμός Ψαρέματος (25/7/08) Αποτελέσματα

Post by yaris-rs »

καμία φώτο να σας καμαρώσουμε δεν έχει :mrgreen:

Giorkos

Post by Giorkos »

no-nick wrote: Γιωργο εκαμες εκληματικη εναιργεια, επρεπε μιλησεις με καπιον, απο κει και περα τα πραγματα θα ηταν πιο απλα, μην ξεχνας οτι λιγο πιο πριν γνωριστηκαν οι περισσοτεροι μεταξυ τους, πες μου τωρα οτι εισαι εσυ που σου μιλησα αν εισαι του διαγωνισμου και ειπες μου οχι :) ,

όχι...δεν είμαι εγώ...δεν εμίλησα σε κανένα... ήρθα απλώς για να παρακολουθήσω... η αλήθεια εγύρεφκα το administration ...νόμιζα ότι θα είχε κάτι 'κεντρικό' καμιά τέντα κτλ που θα ήταν η βάση της υπόθεσης...θα επήενα εκεί και θα άνοιγα κουβέντα......δεν είδα τίποτε όμως και παρά να πρίζω τους αγωνιζομένους επαρακολουθούσα... :wink:

την επόμενη φορά θα ανοίξω το στόμα μου και εν θα αντραπώ .... :lol: ...ίσως την επόμενη φορά να λάβω μέρος και γω στον διαγωνισμό με καλάμι ....

Τα λέμε ....
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

savvascy

Post by savvascy »

δεν θα σχολιάσω τι είπε ο no nick επειδή επιβάλλεται. αλλα θέλω να αναφέρω ότι ο καθενας με τι τεχνική του k την εμπειρία του.
Μας αρέσει να ψαρεύουμε αλλα όχι k να δειχνόμαστε :P. θα συνιστούσα στο όλο διαγωνισμό να υπήρχε k βραβείο g το πιο πολύ ψάρι σε κιλά. περάσαμε καλά πάντως.

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Επερασαμε Ομορφα :D :D :D :D :D :D
Το μονο αρνητικο ηταν οι "αλλοι" που μας αναγκασαν να σπασουμε την παρεα και να μεινουμε κολλημενοι στο ποστο μας.
Ο Κος Προεδρος, παντως, ηταν ΤΕΛΕΙΟΣ :lol: :lol: Ειχε λιγη αγωνια στην αρχη αλλα στην συνεχεια ηρεμησε και το απολαυσε οσο κανεις αλλος :wink: :wink: :wink:
Εκεινο που σιγουρα πρεπει να κανουμε ειναι μια συγκεντρωση/ψαρεμα ΠΡΙΝ να ελθη ο Μακκελλοου :idea: :idea:

CASTING

Post by CASTING »

Απ'οτι διαβαζω επερασεται πολλα ωραια.Κριμα που τη τελευταια στιγμη δεν εμπορεσα να ερτω (αλλαξαμε τζαι επια απογευμα δουλεια).Εσκεφτουμουν η ωρα 23:00 που εσχολασα να ερκουμουν αλλα τελικα εβαρεθηκα.
Βαλτε τζαι καμια φωτο τζαι τα αποτελεσματα για εμας που εν ηρταμεν να πορωθουμεν παραπανω.

Υ.Γ. Κυριε Ευανθη απ'οτι διαβαζω εκαμες μαθηματα :) .Παντως εγω θα ηθελα κανενα training.
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.......

ps1xas

Post by ps1xas »

γεια σας κοπελια... αν και αργισα να ρτο επσες και μονο με το νο-νικ εμιλισα και με το παφιτουι το μαριο περασα καλα...
ηταν πολλα τραγικο ομος που ξιπνισα κατα τις 5 το πρωι για να ξαναψαρεψω.... ηταν τις π.... !! ιχε πανο στην παραλια μπιρες,πασατεμπο.αγκιστρια με μισινα,τσαρτελες...ιχε και πολες τσεντες με διαφορα αχριστα που αντι να παν στο καλοθο εμιναν στα κρεβατακια...!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Panikos

Post by Panikos »

παιθκιά φωτογραφίες αύριο η την δευτερα , εξαρτάται από την όρεξη του δευτερου προδότη admin :D
συγχωρεμένος , είχε αρραβώνες 8)

sifu-nas

Post by sifu-nas »

ηταν πολλα ωραια εξορμηση τζιαι ευχαριστουμε τον κυριο προεδρο για την οργανωση
ατε τζιαι το καλαμιν πολλα καλο , θα το παννισω συντομα!
tight lines
τζιαι ο κ. Εvanthhs εδιαν σεμιναρια ...less is more! :D

Panikos

Post by Panikos »

sifu-nas wrote:ηταν πολλα ωραια εξορμηση τζιαι ευχαριστουμε τον κυριο προεδρο
ότι και να πούμε για το πρόεδρο είναι λίγο , το μονο του ελάττωμα είναι ότι έβαψε το μαλλί του μπροστά ξανθό
και επειδή ντρέπεται να πει ότι πήγε σε κομμωτήριο λαλεί ότι εν που τον ήλιο :twisted:

sifu-nas

Post by sifu-nas »

τζιαι το περιοδικο ! :D

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

ps1xas wrote:γεια σας κοπελια... αν και αργισα να ρτο επσες και μονο με το νο-νικ εμιλισα και με το παφιτουι το μαριο περασα καλα...
ηταν πολλα τραγικο ομος που ξιπνισα κατα τις 5 το πρωι για να ξαναψαρεψω.... ηταν τις π.... !! ιχε πανο στην παραλια μπιρες,πασατεμπο.αγκιστρια με μισινα,τσαρτελες...ιχε και πολες τσεντες με διαφορα αχριστα που αντι να παν στο καλοθο εμιναν στα κρεβατακια...!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Αυτό είναι το δεύτερο ποστ για αυτό το θέμα και φαίνεται ότι τελικά όντως το θέαμα ήταν πολύ άσχημο. Φαίνεται ότι κάποιοι τελικά δεν σεβάστηκαν όπως έπρεπε την όλη εκδήλωση, και ίσως το θέμα "καθαριότητα" να πρέπει να είναι ο πρώτος κανονισμός. Όταν διάβασα την πρώτη αναφορά είπα ότι ίσως να μην ήταν αποτέλεσμα των ατόμων από το φόρουμ και θέλω να συνεχίσω να το πιστεύω. Αλλά θα πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας. Ας μην ξεχνούμε ότι εκεί που ψαρεύουμε την νύκτα πολλές φορές παίζουν και κολυμπούν άλλοι και κυρίως ΠΑΙΔΙΑ την ημέρα. Ζήσαμε στο παρελθόν τόσο στα γλυκά νερά (πχ Ξυλιάτος) όσο και στην θάλασσα (πχ Βασιλικό) τις συνέπειες μερικών αναίσθητων. Ας μην πάθουμε χειρότερα.... :roll: :roll: :roll:
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

Ωντος επεράσαμεν καλά...γνωρίστικα με τους περισσοτερους...τελικά ειμαστε πολλα καλα ατομα οι ψαράδες απ οτι επροσεξα :D :D ΄
Εχει το η φύση μας ... :lol: :lol: :lol:
Δυστιχως ομως ΛΙΓΟΙ εγεμόνναν τις τσεπες τους ή τις τσάντες τους με αποτσιγαρα και μισινες ... ποσο μαλλον για τα ποιο μεγαλα σκουπίδια :?
Τελικα τα ποστς που εγιναν για το θέμα τουτο,δεν εσυγκινησεν μερικους ... αλλα μονο κα μονο που εγινε αναφορα σε τουτο το θέμα...την επόμενη φορα θα είναι καλυτερα :wink:
Ευχαριστουμε όλους όσους βοήθησαν για να βρεθουμε όλοι μαζί την Παρασκευή :!: :!: :!:
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

Pambs

Post by Pambs »

(CyBasser) wrote:
ps1xas wrote:γεια σας κοπελια... αν και αργισα να ρτο επσες και μονο με το νο-νικ εμιλισα και με το παφιτουι το μαριο περασα καλα...
Αυτό είναι το δεύτερο ποστ για αυτό το θέμα και φαίνεται ότι τελικά όντως το θέαμα ήταν πολύ άσχημο. Φαίνεται ότι κάποιοι τελικά δεν σεβάστηκαν όπως έπρεπε την όλη εκδήλωση, και ίσως το θέμα "καθαριότητα" να πρέπει να είναι ο πρώτος κανονισμός. Όταν διάβασα την πρώτη αναφορά είπα ότι ίσως να μην ήταν αποτέλεσμα των ατόμων από το φόρουμ και θέλω να συνεχίσω να το πιστεύω. Αλλά θα πρέπει να λάβουμε τα μέτρα μας. Ας μην ξεχνούμε ότι εκεί που ψαρεύουμε την νύκτα πολλές φορές παίζουν και κολυμπούν άλλοι και κυρίως ΠΑΙΔΙΑ την ημέρα. Ζήσαμε στο παρελθόν τόσο στα γλυκά νερά (πχ Ξυλιάτος) όσο και στην θάλασσα (πχ Βασιλικό) τις συνέπειες μερικών αναίσθητων. Ας μην πάθουμε χειρότερα.... :roll: :roll: :roll:
Φιλε Ρολανδο, επδ μειναμε με το μαριο μεχρι τις 4 πρεπει να πω οτι μετα αρχισε να ερχετε αρκετος κοσμος οποταν δεν ξερουμε αν ηταν ατομα απο μας, γιατι πριν φυγουμε οτι ειχε εκει τριγυρω το μαζεψαμε και το πατεξαμε στους καλαθους που υπαρχουν στην παραλια

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”