Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

shark23

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by shark23 »

καλα ρε φιλε γιατι ενε πιαεσ τη λιμενικι να τους μαζεψει τουτους μαλακες ουλουσ που εκανι ενεχι ψαρια οτι μεινει πεφτει στη παγιδα τους. το περιοδικο νωμιζο πρεπει να κανει κατι και αυτο με την σειρα τοθ να κανει κατι που εχει μεγαλυτερη δυναμη απο μας

Costas

Post by Costas »

andrea5 wrote:στο καραολουι επιαστηκαν ουλες ...γαριδα επεζαν μονο ,ειχε φορες που την ετρωαν, ομως εν εκαταπιναν :)

Μάλιστα! Το καραολούι που λές, είναι ο "χολιός"? εκείνο το πράσινο πάνω στον βράχο εκεί που σπάζει το κύμα?

Σχετικά με την γαρίδα, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολύ αποτελεσματικό δόλωμα, φτάνει να την δολώσεις σωστά. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα απαιτεί και κάποιο κάρφωμα πέραν του συνηθισμένου!!

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Costas wrote:
andrea5 wrote:στο καραολουι επιαστηκαν ουλες ...γαριδα επεζαν μονο ,ειχε φορες που την ετρωαν, ομως εν εκαταπιναν :)

Μάλιστα! Το καραολούι που λές, είναι ο "χολιός"? εκείνο το πράσινο πάνω στον βράχο εκεί που σπάζει το κύμα?

Σχετικά με την γαρίδα, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολύ αποτελεσματικό δόλωμα, φτάνει να την δολώσεις σωστά. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα απαιτεί και κάποιο κάρφωμα πέραν του συνηθισμένου!!
Μικρό αγκίστρι+μικρό δόλωμα(γαρίδα)=μεγάλα ψάρια...! Σωστά; :D

andrea5

Post by andrea5 »

φιλε μου δεν ειπα οτι η γαριδα δεν ειναι αποτελεσματικη ...πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα δολωματα ,συγκεκριμενα τωρα μπορει να εκανα λαθος τη δολωσια -παρολο που την εδενα και με ελαστικο νημα -μπορει να ειμουν και λιγο ατυχος ...εχω πολλα να μαθω ακομα :D
το καραολουι που σου λαλω εν τζινο που ειναι οπως το παρδαλι-μαυρο με πορτοκαλοκιτρινες βουλες ,εν ξερο αν φκαινει τζιαι σε πρασινο :) σιουρα μιλας για το ιδιο ..anw

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

σπιν σημερα το πρωι,αερα κοπανιστο και καμποσες κουτουλιες απο κουνελους σε surface lures

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

AggelosLRK wrote:σπιν σημερα το πρωι,αερα κοπανιστο
Το ίδιο και εγώ,μετα απο αποχή ενός μηνός απο τις θάλασσες ... επία με ένα παρέα ,τζίνος εμπήκε με ψαροτούφεκο και την ώρα που έφκενε ,τζαμε που έσειρνα εγώ,έπεξε ένα σούρο 3 κιλά (πίσω που το γιαλλί της μάσκας ) και 1 κιλό στην πραγματικότητα
Αν μεν νεν άλλο έπιασα καλές πληροφορίες για την περιοχή που κάτι ντοπιους γυφτοπαραθεριστές
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

spinning σημερα απο η ωρα 4 εως τις 5 αποτελεσμα 2 μικρα μαναλια τα οποια απελευθερωσα
Rememper always someone waiting for you at home

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

fISHANDCHIPS wrote: που κάτι ντοπιους γυφτοπαραθεριστές
axaxaxa :lol:

no-nick

Post by no-nick »

νυχτερινο ψαρεμα απο τι 8 μερι τις 1.30. πηρα για πρωτη φορα και τον γιο μου μαζι, ΑΕΡΑ ΚΟΥΠΑΝΙΣΤΟ, η πιο καλη φαση ηταν που μου ειπε να παιξω καμποσο το παινιδι που ψαρευκης (Fishing Frenzy) τζαι που ενα μαθω να παω ξανα ψαρεμα :D :D

Greg

Post by Greg »

σπιν σημερα το απογευμα..χασιμιοι οι κουνελλοι :s. 1 κουνελλος και 4 τρομπεττες, μονο τα ξενοφερτα θα μας μεινουν τελικα :twisted:
Esox Lucius

Greg

Post by Greg »

Greg wrote:σπιν σημερα το απογευμα..χασιμιοι οι κουνελλοι :s. 1 κουνελλος και 4 τρομπεττες, μονο τα ξενοφερτα θα μας μεινουν τελικα :twisted:
ατε να μπει ο σεπτεβρης-οκτωβρης να αρχισουν τα σοβαρα ψαρεματα!
Esox Lucius

Giorkos

Post by Giorkos »

Greg wrote:σπιν σημερα το απογευμα..χασιμιοι οι κουνελλοι :s. 1 κουνελλος και 4 τρομπεττες, μονο τα ξενοφερτα θα μας μεινουν τελικα :twisted:

ρε παιθκιά..εν τραγική η κατάσταση...πριν εσυχτηρήζατε τους κούνελλους...τωρά γυρέφκεται τους για να τους ψαρέψετε :o :) !!!! τζαι επήα τζαι γω σήμερα μπας και κολυμπά τίποτες :doh: :doh: :doh:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

theodoulos

Post by theodoulos »

6 κουνελλους στο παραγαδι του θειου μου...

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

χαχα ευτυχως στις περιοχες που ψαρευκω δεν εχει κουνελους εχει 3 μηνες να πιασω :o :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
Rememper always someone waiting for you at home

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Σημερα με τον Ρολανδο :roll: :roll: :roll: :roll:
Λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτσες :o :o :o :o :o
Εκρατησαμεν τες ζωντανες στην Γιαλλα του Σταυρη στην Μαρινα της Λαρνακας :oops: :oops:

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”