Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
καλα ρε φιλε γιατι ενε πιαεσ τη λιμενικι να τους μαζεψει τουτους μαλακες ουλουσ που εκανι ενεχι ψαρια οτι μεινει πεφτει στη παγιδα τους. το περιοδικο νωμιζο πρεπει να κανει κατι και αυτο με την σειρα τοθ να κανει κατι που εχει μεγαλυτερη δυναμη απο μας
andrea5 wrote:στο καραολουι επιαστηκαν ουλες ...γαριδα επεζαν μονο ,ειχε φορες που την ετρωαν, ομως εν εκαταπιναν
Μάλιστα! Το καραολούι που λές, είναι ο "χολιός"? εκείνο το πράσινο πάνω στον βράχο εκεί που σπάζει το κύμα?
Σχετικά με την γαρίδα, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολύ αποτελεσματικό δόλωμα, φτάνει να την δολώσεις σωστά. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα απαιτεί και κάποιο κάρφωμα πέραν του συνηθισμένου!!
- konstantinos kalogir
Μικρό αγκίστρι+μικρό δόλωμα(γαρίδα)=μεγάλα ψάρια...! Σωστά;Costas wrote:andrea5 wrote:στο καραολουι επιαστηκαν ουλες ...γαριδα επεζαν μονο ,ειχε φορες που την ετρωαν, ομως εν εκαταπιναν
Μάλιστα! Το καραολούι που λές, είναι ο "χολιός"? εκείνο το πράσινο πάνω στον βράχο εκεί που σπάζει το κύμα?
Σχετικά με την γαρίδα, εγώ προσωπικά πιστεύω ότι είναι πολύ αποτελεσματικό δόλωμα, φτάνει να την δολώσεις σωστά. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα απαιτεί και κάποιο κάρφωμα πέραν του συνηθισμένου!!

φιλε μου δεν ειπα οτι η γαριδα δεν ειναι αποτελεσματικη ...πιστευω οτι ειναι απο τα καλυτερα δολωματα ,συγκεκριμενα τωρα μπορει να εκανα λαθος τη δολωσια -παρολο που την εδενα και με ελαστικο νημα -μπορει να ειμουν και λιγο ατυχος ...εχω πολλα να μαθω ακομα
το καραολουι που σου λαλω εν τζινο που ειναι οπως το παρδαλι-μαυρο με πορτοκαλοκιτρινες βουλες ,εν ξερο αν φκαινει τζιαι σε πρασινο
σιουρα μιλας για το ιδιο ..anw

το καραολουι που σου λαλω εν τζινο που ειναι οπως το παρδαλι-μαυρο με πορτοκαλοκιτρινες βουλες ,εν ξερο αν φκαινει τζιαι σε πρασινο

- AggelosLRK
σπιν σημερα το πρωι,αερα κοπανιστο και καμποσες κουτουλιες απο κουνελους σε surface lures
-
Το ίδιο και εγώ,μετα απο αποχή ενός μηνός απο τις θάλασσες ... επία με ένα παρέα ,τζίνος εμπήκε με ψαροτούφεκο και την ώρα που έφκενε ,τζαμε που έσειρνα εγώ,έπεξε ένα σούρο 3 κιλά (πίσω που το γιαλλί της μάσκας ) και 1 κιλό στην πραγματικότηταAggelosLRK wrote:σπιν σημερα το πρωι,αερα κοπανιστο
Αν μεν νεν άλλο έπιασα καλές πληροφορίες για την περιοχή που κάτι ντοπιους γυφτοπαραθεριστές
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
- chrysanthos9
spinning σημερα απο η ωρα 4 εως τις 5 αποτελεσμα 2 μικρα μαναλια τα οποια απελευθερωσα
Rememper always someone waiting for you at home
- AggelosLRK
axaxaxafISHANDCHIPS wrote: που κάτι ντοπιους γυφτοπαραθεριστές

νυχτερινο ψαρεμα απο τι 8 μερι τις 1.30. πηρα για πρωτη φορα και τον γιο μου μαζι, ΑΕΡΑ ΚΟΥΠΑΝΙΣΤΟ, η πιο καλη φαση ηταν που μου ειπε να παιξω καμποσο το παινιδι που ψαρευκης (Fishing Frenzy) τζαι που ενα μαθω να παω ξανα ψαρεμα

σπιν σημερα το απογευμα..χασιμιοι οι κουνελλοι :s. 1 κουνελλος και 4 τρομπεττες, μονο τα ξενοφερτα θα μας μεινουν τελικα 

Esox Lucius
ατε να μπει ο σεπτεβρης-οκτωβρης να αρχισουν τα σοβαρα ψαρεματα!Greg wrote:σπιν σημερα το απογευμα..χασιμιοι οι κουνελλοι :s. 1 κουνελλος και 4 τρομπεττες, μονο τα ξενοφερτα θα μας μεινουν τελικα
Esox Lucius
Greg wrote:σπιν σημερα το απογευμα..χασιμιοι οι κουνελλοι :s. 1 κουνελλος και 4 τρομπεττες, μονο τα ξενοφερτα θα μας μεινουν τελικα
ρε παιθκιά..εν τραγική η κατάσταση...πριν εσυχτηρήζατε τους κούνελλους...τωρά γυρέφκεται τους για να τους ψαρέψετε

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
- theodoulos
6 κουνελλους στο παραγαδι του θειου μου...
- chrysanthos9
χαχα ευτυχως στις περιοχες που ψαρευκω δεν εχει κουνελους εχει 3 μηνες να πιασω

Rememper always someone waiting for you at home
-
Σημερα με τον Ρολανδο
Λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτσες
Εκρατησαμεν τες ζωντανες στην Γιαλλα του Σταυρη στην Μαρινα της Λαρνακας

Λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτσες

Εκρατησαμεν τες ζωντανες στην Γιαλλα του Σταυρη στην Μαρινα της Λαρνακας