Παρεΐστικοί-"διαγωνισμίομοί" ψαρέματος μελών του φόρουμ

MariosK

Re: Διαγωνισμός Ψαρέματος

Post by MariosK »

Giorkos wrote:Κοπέλλια,

υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έρθω απόψε με την γυναίκα μου να παρακολουθήσω......πέρκει μάθω τίποτε για καλάμι....

εν νομίζω να ενοχλήσω κανένα αν δώκω τον γυρώ μου που πίσω που πίσω...σωστά ??? ή καλύτερα να έβρω κανένα ήσυχο τόπο να κάτσω φρόνιμα και να θωρώ που μακριά ??? (εν να προσέχω να μεν με γαντζώσετε όταν σείρνετε μέσα) :wink:

Γιώργος
Να κοπιάσεται :mrgreen:. Κανονικά οι ψαροτουφεκάες εν έπρεπε να αναλάβουν τα κάρβουνα τζε τα σουβλάκια :P?

CASTING

Post by CASTING »

Δυστηχως κατι προεκυψε τελευταια στιγμη (τζαι εφοουμουν το τουτο) τζαι εν θα ερτω ποψε.Καλα να περασεται ρε κοπελια :( :( :(
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.......

Konix

Post by Konix »

Έν πειράζει φιλούι μου άλλη φορά... :P
Keep Fishing!!!

savvascy

Διαγωνισμός Ψαρέματος (25/7/08) Αποτελέσματα

Post by savvascy »

Καλημέρα παιδιά. πρώτα πρώτα θα πω ένα μεγάλο ευχάριστο στο πρόεδρο που διοργάνωσε αυτή τι συνάντηση αλλα k τον υπόλοιπο κόσμο. πιστευω κανεις δεν έφυγε παραπονούμενος από την παραλια.τώρα που γνωριστήκαμε κάπως καιρός να βγαίνουμε k ομαδικός εξόρμησης. Ακούω εντυπώσεις k περιμένουμε τις pics :)

AggelosLRK

Re: cavernos casting e3ormisi paraskevi 25 jul 08

Post by AggelosLRK »

1 μεγαλο ευχαριστω στον ψαρα με την αντεννα που ηταν εκει και μας καλοσωρισε με 1 θερμο "ειδατε τα ψαρια και ηρθατε?Φυγετε απο εδω δεν δεχομαι!" lol :mrgreen:
σε γενικες γραμμες τα ψαρια ηταν χασιμια και χασιμιος και εγω αφου μου εκατσαν ολα τα στραβα χτες απο το νημα μεχρι την πραγγαρολου που εκοπηκε πανω στο ψαρουι και κατι παλαβα λαβρακια του ιχθυοτροφειου :P

no-nick

Post by no-nick »

τελικα η ολη φαση ηταν μια χαρα, ημαστουν τελικα πιο πολλα ατομα ενω συνηθως την τελευτεα στιγμη επρεπε να ημασταν πιο λιγοι. αν και λιγο στενοκοπημενοι νομιζω περασαμαι καλα και πρεπει να το ξανακανουμαι μετα το καλοκαιρι που θα φυγουν και οι κολυμβητες αλλα πολυ πιο ωργανωμενα, τωρα απο αγωνιστικης πλευρας Ο ΠΑΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΙΩΣ αλλα και ο ΝΕΟς ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟΣ :) αναφερωμαι στον κ.Ευανθη που αθορυβα αθορυβα εκαμε τελικα πολυ θορυβο :) αλλα και στους SAVVASCY ΚΑΙ EVROS που γεμισαν μια τσαντα ψαρι και εκαμναν τους αχαπαρους οτι δεν εχει τιποτα :) , τελευτεα ηθελα να αναφερθω σε μια τεχνικη ψαρεματος που μου εκανε ιδιετερη εντυπωση , αυτη που ψαρευε το μελος (cybasser), ενα παραμαλο με σχετικα μετριο αγκιστρι και πλεγμενο στο παραμαλο με αριστοτεχνικο τροπο αλλα πιο ψυλα παραμαλα με πολυ μικρα αγκιστρια, νομιζω αξιζη να αναφερθη σε αλλο ποστ η τεχνικη αυτη :) νομιζω ολη περασαμαι καλα αν και ελειπε ο φθαρτεμπορας μουσουπεττης που με πηρε τηλεφωνο οπως ηταν πιττα και ακουγα παναηρκωτικη μουσικη :) . κατα τισ 1.20 εγινε και η κληρωση των δωρων και οι τυχεροι ειναι
1 . καλαμι oceanic prince το κεδισε το κωλουη SIFUNAS ( επιαντον και εξαφανιστηκε μονομιας)
2. μαχανισμο hiro magna το κερδισε ο Marios K ( την ωρα της κληρωσης ειδα τα δαχτυλα του ηταν σταυρωμενα)
3. καλαμι carson το κερδισε ο (cybasser) (μολης το επιασε ειπε " τζαι μια φορα ο Αρης, παντως δεν το εκεμνε realese με τιποτε)
4. την συνδρομη την κερδισε ο Μιχαλης Κοπτιδης

οπιος εχει καμια παρατηρηση, κατι που δεν του αρεσε η που σηκωνη βελτιωση , να το πει ωστε την επομενη φορα να ειναι ολα καλητερα.

Someone

Post by Someone »

Έχω να παρατηρήσω ότι ο no-nick ήταν αλλού για αλλού:
Για να μετρά τα ψάρια έφερε...μέτρο του ηλεκτρολόγου.
Σίγουρα η αισιοδοξία για κάτι καλό επιβάλλεται, αλλά όι τζιαι έτσι ρε κουμπάρε. :lol:

Επεράσαμε καλά, εγώ προσωπικά εσπατάλησα μόνο 3/4 του κουτιού ακροβάτη τζιαι ένα σκουλήκι αμερικάνο με θήραμα ένα σάλιαρο. :lol:
Εγύρευκα μούρμουρους μακρυά τους οποίους έπιανε ο sifounas. :lol:
ΟΥΤΕ ΤΣΙΜΠΙΑ.

Μπράβο στον Ευάνθη που εθκιέβασε κατευθείαν την κατάσταση τζιαι έφκαλε γλήορα τα ψάρκα, τζιαι στους υπόλοιπους, που εκτυπήσαν ωραίες τσιπούρες απο ό,τι είδα.

Να το ξανακάμουμε, νομίζω Σεπτέμβρη-Οκτώβρη θα είναι καλά.

Αν τζιαι καλοκαίρι έσιει τα ωραία του: Κουρτίζουνται οι "όι εν δέχουμαι" αντενάρηδες, τζιαι προσφέρουμε θέμα για συζήτηση στο κοντινότερο παραλιακό κέντρο. :lol:

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

no-nick wrote:, τελευτεα ηθελα να αναφερθω σε μια τεχνικη ψαρεματος που μου εκανε ιδιετερη εντυπωση , αυτη που ψαρευε το μελος (cybasser), ενα παραμαλο με σχετικα μετριο αγκιστρι και πλεγμενο στο παραμαλο με αριστοτεχνικο τροπο αλλα πιο ψυλα παραμαλα με πολυ μικρα αγκιστρια, νομιζω αξιζη να αναφερθη σε αλλο ποστ η τεχνικη αυτη :) .
Κύριε Πρόεδρε εννά σου κυρήξω τον πόλεμο νομίζω! Δηλαδή αντί να μου πείς "ΕΥΓΕ" που εγλύτωσα την καϋμένη την τσιπούρα που τα αγκιστρούθκια (δύο 14ρια!!!!) που της αφήκαν μες το στόμα οι αντενάρηδες και επέστρεψεν στο νερό και έκανε τούμπες από την χαρά της :lol: :lol: :lol: διαβάλεις με :?: :?: :?: :?: Επόμενη φορά να δεις τι θα γίνει :roll: :roll: :roll: :roll: :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

AggelosLRK wrote:1 μεγαλο ευχαριστω στον ψαρα με την αντεννα που ηταν εκει και μας καλοσωρισε με 1 θερμο "ειδατε τα ψαρια και ηρθατε?Φυγετε απο εδω δεν δεχομαι!" lol :mrgreen:
σε γενικες γραμμες τα ψαρια ηταν χασιμια και χασιμιος και εγω αφου μου εκατσαν ολα τα στραβα χτες απο το νημα μεχρι την πραγγαρολου που εκοπηκε πανω στο ψαρουι και κατι παλαβα λαβρακια του ιχθυοτροφειου :P
Άγγελε μα ήσουν εκεί :?: :?: :?: :?: Αλόπως ετράβησες στην δυτική πλευρά κοντά στους βράχους.... Έτσι όπως έγινεν με τους ψαράδες με αντέννες που μας έκοψαν φέτες εν εβρεθήκαμεν....

Panikos

Re: Διαγωνισμός Ψαρέματος (25/7/08) Αποτελέσματα

Post by Panikos »

Παιδιά αν και δεν συμμετείχα στο διαγωνισμό λόγο δουλειάς μπορώ να πω ότι στη λίγη ώρα που βρέθηκα εκεί πέρασα πολύ ωραία και είχα την ευκαιρία να γνωρίσω φίλους από άλλες πόλεις ,
Συγχαρητήρια σε όλους και ειδικά στον πρόεδρο μας και στο Μάριο που ήταν το δεξί του χέρι

Ωραίες φάσεις που είδα ήταν

1 Ο Κ. Ευάνθης έβαλε γυαλιά σε όλους και έχουμε πολλά να μάθουμε από αυτόν
2 O Κκελις (anglermania.com) εσύγχυσε την αγία Νάπα με την ακτή του κυβερνήτη , έλα jamaica :D
3.O No-Nic αντί να επιβλέπει έτρωε hamburger που την άκρα , 3 στο σύνολο :D
4.O Konix Με το ραδίουι του να προσπαθεί για 2 ώρες να πιάσει κανένα σταθμό με ελληνική μουσική :D
5.O Πάτερ Caveman ευλογούσε τους διαγωνιζόμενους :D
6.O Greg Εν προδότης :D

Δυστυχώς τώρα που έγραφα το ποστ δέχτηκα τηλεφώνημα από το Μάριο και μου είπε ότι o άνθρωπος που έχει το κέντρο εκεί που ήταν ο διαγωνισμός έχει πολλά παράπονα γιατί σήμερα το πρωί η παραλία έμοιαζε με σκουπιδότοπο , εκτός από τα σκουπίδια βρήκε σαρδέλες ,μισινες μπλεγμένες με αγκίστρια και ένα σορό άλλα

Αν όντος αληθεύει λυπάμαι

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

Panikos wrote:
Δυστυχώς τώρα που έγραφα το ποστ δέχτηκα τηλεφώνημα από το Μάριο και μου είπε ότι o άνθρωπος που έχει το κέντρο εκεί που ήταν ο διαγωνισμός έχει πολλά παράπονα γιατί σήμερα το πρωί ι παράλια έμοιαζε με σκουπιδότοπο , εκτός από τα σκουπίδια βρήκε σαρδέλες ,μισινες μπλεγμένες με αγκίστρια και ένα σορό άλλα

Αν όντος αληθεύει λυπάμαι
Aυτό είναι όντως λυπηρό αν συνέβη, ΑΛΛΑ: Τουλάχιστον στην περιοχή μπροστά από το "Φάρος - Άγγελος" και το χώρο που ήταν τα αυτοκίνητα πριν την αναχώρηση έγινε σχολαστικός έλεγχος και δεν υπήρχε τίποτε. Πιο δεξιά όμως και πιο αριστερά που ψάρευαν τα άτομα που ήταν άσχετα με το φόρουμ δεν γνωρίζω τι έγινε. Προσωπικά πέταξα όχι ένα αλλά δύο τσαρτελλοκούτια που βρήκα στην παραλία, δεξιά από το σημείο που ήμουν στημένος, όπως και τρία τενεκούδια αναψυκτικών. Αγκίστρια και μυσίνες δεν υπήρχαν εκεί (εκτός από ένα φθαρμένο παράμαλλο δικό μου και το διπλαράκι που έβγαλα από μια τσιπούρα και τα οποία πετάκτηκαν επίσης στον κίτρινο κάδο). Είδα και τα άλλα παιδιά αριστερά μου πάντως να ελέγχουν την παραλία. Από άποψη άχρηστων δολωμάτων οφείλω να παραδεχθώ ότι μια σαρδέλλα που είχα σε πολυάγκιστρο και δεν δούλεψε την έριξα αρκετά μέσα με το χέρι μπας και την φάνε τα ψάρια....
Αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα τα μέλη που ήταν εκεί έδειξαν την απαιτούμενη προσοχή.... Ας το έχουμε όμως υπ' όψιν για την επόμενη φορά :roll: :roll: :roll:

sea-hunter

Post by sea-hunter »

πραγματι επερασαμε πολλα ωραια 8) 8)
προεδρε ποτε εν να παρουμε τους σκυλλους ε3ω?? :lol: :lol:
Keep Walking...Keep Fishing!!

Giorkos

Post by Giorkos »

ήρτα και εγώ με την γυναίκα μου τελικά κατά τις 11 στην παραλία...(είμουν πουπάνω στου Αδάμου το κέντρο πριν)

επήα μια φορά πάνω κάτω στην παραλία και έκατσα πίσω που μιαν παρέα...νομίζω τον κ. Ευάνθη και ένα άλλο (τον οποίο έλεγαν Μιχάλη νομίζω) ....

έκτσα καμιά ώρα και έφυγα...

αντράπηκα να συστηθώ στους συμφορουμίτες :oops: :oops: ...τι ήταν να τους πω.... "Για...είμαι ο Γιώρκος σας :lol: " ...

αλλά άνοιξε η όρεξη μου για νυχτερινό με καλάμι...πρέπει να μάθω τα δολώματα σας και καμία τεχνική...να έβρω τις μηχανούες μου και να γοράσω κανένα καλάμι γιατί τα άλλα εχαθήκαν-εσπάσαν-αγιώσαν :mrgreen: !!!!!

κατά τα άλλα είδα που εφκάλαν καμιά δυο τσιπούρες....

εγώ προσωπικά εχτύπησα μιαν σουπιές...μισή μερίδα μαρίδα, μισή οκταποδάκι και η σύζυγος μιαν καλαμάρι....εφάμεν καλά :wink: :wink: :wink:

πάντως απότι είδα ο κόσμος επέρασε καλά και έππεσε πολύ γέλιο-πλάκα.....Πολλά ωραία η διοργάνωση σας κοπέλλια !!!!

γώργος
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

no-nick

Post by no-nick »

Giorkos wrote:ήρτα και εγώ με την γυναίκα μου τελικά κατά τις 11 στην παραλία...(είμουν πουπάνω στου Αδάμου το κέντρο πριν)

επήα μια φορά πάνω κάτω στην παραλία και έκατσα πίσω που μιαν παρέα...νομίζω τον κ. Ευάνθη και ένα άλλο (τον οποίο έλεγαν Μιχάλη νομίζω) ....

έκτσα καμιά ώρα και έφυγα...

αντράπηκα να συστηθώ στους συμφορουμίτες :oops: :oops: ...τι ήταν να τους πω.... "Για...είμαι ο Γιώρκος σας :lol: " ...

Γιωργο εκαμες εκληματικη εναιργεια, επρεπε μιλησεις με καπιον, απο κει και περα τα πραγματα θα ηταν πιο απλα, μην ξεχνας οτι λιγο πιο πριν γνωριστηκαν οι περισσοτεροι μεταξυ τους, πες μου τωρα οτι εισαι εσυ που σου μιλησα αν εισαι του διαγωνισμου και ειπες μου οχι :) ,

MariosK

Post by MariosK »

Έναν μεγάλο ευχαριστώ στου διοργανωτές :D. Ήταν μια πολυ καλή βραδιά με καλήν παρέαν. Άτε τζε τον χειμώνα :D.

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”