shore jigging!
Re: shore jigging!
ψαρότοποι που διαθέτουν βάθος πάνω από 5,6 μετρα είναι 2,3 σε ολόκληρη την ελεύθερη κύπρο
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Ξέρω τους δύο!!!!!marios wrote:ψαρότοποι που διαθέτουν βάθος πάνω από 5,6 μετρα είναι 2,3 σε ολόκληρη την ελεύθερη κύπρο
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
-
Παιδια οι τοποι που γνωριζετε ποσο βαθος εχουν αν ξερετε..κανατε καθολου βυθομετρηση?ρωτω γιατι εχω ψαρεψει τοπο με 12-15 μετρα σε μικρη αποσταση απο την ακτη αλλα μου ειπαν πως υπαρχει τοπος με 25 μετρα βαθοςLEONIDAS wrote:Ξέρω τους δύο!!!!!marios wrote:ψαρότοποι που διαθέτουν βάθος πάνω από 5,6 μετρα είναι 2,3 σε ολόκληρη την ελεύθερη κύπρο

όχι δεν έκανα βυθομέτρησηchristos nic wrote:Παιδια οι τοποι που γνωριζετε ποσο βαθος εχουν αν ξερετε..κανατε καθολου βυθομετρηση?
christos nic wrote:ρωτω γιατι εχω ψαρεψει τοπο με 12-15 μετρα σε μικρη αποσταση απο την ακτη αλλα μου ειπαν πως υπαρχει τοπος με 25 μετρα βαθος

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
- AggelosLRK
μπορει να ξερω και 10 σε αμμοχωστο /λαρνακαmarios wrote:ψαρότοποι που διαθέτουν βάθος πάνω από 5,6 μετρα είναι 2,3 σε ολόκληρη την ελεύθερη κύπρο

-
Aν ρωτας για τον τοπο που ψαρεψα οχι δεν γινονται καταδυσεις εκει θα το αποφευγα να ψαρεψω ετσι τοπο για τον γνωστο κυνδυνοmarios wrote:"παίζει" να πιάσεις και κανένα δύτη τουρίστα εκεί?

- marios pafitis
θυμιζει μου ταινια επιστημονικης φαντασιας τουτο...ειδικα η μουσικη του
Esox Lucius
- AggelosLRK
αν ηταν ο χαμπης διπλα του ηταν να βουτισει να το πιαει τοσην ωρα ! 

Ναι ρε ναι γιατί είμαι τίποτε η συτζιά του μαύρου!!! Πάντα εγώ διώ μέσα γμτ 

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- konstantinos kalogir
Πιάστο εσύ τζαι βουττώ εγώ!caveman wrote:Ναι ρε ναι γιατί είμαι τίποτε η συτζιά του μαύρου!!! Πάντα εγώ διώ μέσα γμτ

-
re kopelia egw asxoloume 2 xronia me tountin texniki...arkepsa p tn patra jai ekataliksa kipro...stin patra eshiei apistefta vathi idika se sigkekrimena simeia...prepei na imaste jai damesa esiodoksoi gt eshiei gera psarka..jai n nen anagkaio naxoume 100m vathos gia na kamnoume shore jigging...to pan ine nashiei psaka jiame p kamnoume shore...jai distixws n ena idos psaremmatos p n mporoume na xrisimopioume metrio eksoplismo...to kalami mas prepei na eshiei ws ta 150-180 gr gt pio lia n kamnoume douleia..jai mia mixanoua toulaxiston 6000 jai panw...proswpika o eksoplismos m ekatse m 460 evropoulla jai p ellada...mono kalami jai mixanoua..eksw ta ipolipa.. doulefkw me ena xzoga mastery 100 me mixanoua shimano technium alla distixws akm na piaw tpt..siga siga..
φίλε Γιώργο γράφε Ελληνικά