Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- maratheftis
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Ψαρεμα εχτες παρασκευη που τες 5-9:30pm περιοχη μεταξυ Κιτι-Μαζωτου καπου που εσχι καμποσους που κάμνουν καμπινκγ....δολωμά ακροβατης και γαριδα "της Επισκοπης" αποτελεσμα........
....
....
....wait for it....
ΕΝΑΣ ΑΣΤΕΡΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! μιλω σας ουτε τσιμπημα....δεν ξερω τι να καμω αλλο φεφκουν τα ευρα τζιαι ψαρι γιοκ....
που θα παω Λατσι θα καμω θραυση
....
....
....wait for it....
ΕΝΑΣ ΑΣΤΕΡΙΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!! μιλω σας ουτε τσιμπημα....δεν ξερω τι να καμω αλλο φεφκουν τα ευρα τζιαι ψαρι γιοκ....
που θα παω Λατσι θα καμω θραυση
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ
[quote="maratheftis"]Ψαρεμα εχτες παρασκευη που τες 5-9:30pm περιοχη μεταξυ Κιτι-Μαζωτου καπου που εσχι καμποσους που κάμνουν καμπινκγ....δολωμά ακροβατης και γαριδα "της Επισκοπης" αποτελεσμα........
....
....
....wait for it....
που θα παω Λατσι θα καμω θραυση[/quot
φιλε μου σε εκεινη την περιοχη περιπου ημουν και εγω ...ειχα 5 τσιμπιες και εβγαλα 2 μουρμουρους αρκετα καλους ομως βλεπω πολλα συχνα φκιολες και επροσεξα οτι αμαν εχει φκιολες ψαρι γιοκ......αναλογως καλα κρατουν εκεινες οι περιοχες
....
....
....wait for it....
που θα παω Λατσι θα καμω θραυση[/quot
φιλε μου σε εκεινη την περιοχη περιπου ημουν και εγω ...ειχα 5 τσιμπιες και εβγαλα 2 μουρμουρους αρκετα καλους ομως βλεπω πολλα συχνα φκιολες και επροσεξα οτι αμαν εχει φκιολες ψαρι γιοκ......αναλογως καλα κρατουν εκεινες οι περιοχες
''surf casting'' A way of Living
εδούλεψε καλά το συρματόσχοινο απολογισμός 7 κούνελλι σήμερα το πρωί ... τούτο με τις φκιόλες επρόσεξα το τζαι γώ ... πολύ το κακό με τους κούνελλους ούλα τα ψάρκα θωρούν τα κ κόφκουν μίλια πάντα αθύμούμε ήταν γεμάτη η θάλασσα μουρμουρούθκια πάντα έπιανα λια κ δόλωνα τα ζωντανά τωρά έν έχει ούτε για δείγμα...
ελπιζω αποψε να μεν βρω κουνελλους διοτι θα μου χαλασουν τις ορεξεις και στο τελος θα τα τυλιξω και θα φιο......οπως καμνω παντα αμα τους συναντω
μα τωρά τί προσαθούμε να κάμουμε, να μπαλανσάρουμε το οικοσύστημα??

- theodoulos
να φερουμε καρχαριδοειδη για να εξαλειψουν τα λαγοψαρα κουνελλους οπως θελετε πετε τους !!!

εμ .....προς το παρων επειδη λυση ενεχουμε ... τουλαχιστον ελπιζουμε να μεν μας χαλουν το ψαρεμα μαςsifu-nas wrote:μα τωρά τί προσαθούμε να κάμουμε, να μπαλανσάρουμε το οικοσύστημα??![]()
![]()
![]()
φίλε μου δεν απευθύνθηκα μόνο σε εσένα για το σχόλειο που έκαμα αλλά σε όλους μας.
χρειαζόμαστε μια γνώμη ειδικού και συγκεκριμένα το Τ.Α θα έπρεπε να δώσει οδηγίες..
Τωρά πόσεου κούνελλους μπορουμε να καθαρίσουμε, δεν νομίζω να λύσει το πρόβλημα είτε το θέλουμε ή όχι ηρταν για να μείνουν..
Πρέπει να γίνει μια έρευνα απο τους ειδικούς για να καταλάβουμε αν είναι όντως παράσιτο ή αν θα φέρει μαζί του και άλλα ψάρια, πχ κυνηγούς.
Αυτά..
χρειαζόμαστε μια γνώμη ειδικού και συγκεκριμένα το Τ.Α θα έπρεπε να δώσει οδηγίες..
Τωρά πόσεου κούνελλους μπορουμε να καθαρίσουμε, δεν νομίζω να λύσει το πρόβλημα είτε το θέλουμε ή όχι ηρταν για να μείνουν..
Πρέπει να γίνει μια έρευνα απο τους ειδικούς για να καταλάβουμε αν είναι όντως παράσιτο ή αν θα φέρει μαζί του και άλλα ψάρια, πχ κυνηγούς.
Αυτά..

ψαρεμα σημερα απο η ωρα 12-00 - 8-00 15 κεφαλους απο 300-800γρ και 1 τσιπουρα μισοκιλη
- marios pafitis
νυχτερινό ψάρεμα χτες με το φίλο μου mario αποτες 8-11 αποτέλεσμα ένα σόρκος 600g δεν υπήρχε άλλη τσιμπιά
- Attachments
-
- SSA45727.JPG (75.43 KiB) Viewed 5267 times
ωραιος φιλε ,ωραιος και ο σορκος σου 
* σε τι δολωμα ετσιμπισε ??

Μπράβο. Ωραίο ψάρι.marios pafitis wrote:νυχτερινό ψάρεμα χτες με το φίλο μου mario αποτες 8-11 αποτέλεσμα ένα σόρκος 600g δεν υπήρχε άλλη τσιμπιά
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- marios pafitis
Αμερικανο φιλε μουandrea5 wrote:ωραιος φιλε ,ωραιος και ο σορκος σου
- theodoulos
Ψαρεμα Σημερα το πρωι με καστινκ αποτελεσμα ενας μισοκιλος σορκος!
Δοξασι επια το τηλεφωνο που εθελα! Την απαντηση εγραψα την που το τηλεφωνο

Δοξασι επια το τηλεφωνο που εθελα! Την απαντηση εγραψα την που το τηλεφωνο