Η σφυρνα μασαει το ψαρι,ο αγαπημενος μας κουνελος βαλει τα βουκο ασε που 5-6 το πρωι δεν εχω νιωσει ποτε κουνελο και τα παραμαλλα μου ηταν ολα πανω στα υπολοιπα καλαμιαkonstantinos kalogir wrote:Γιατί γοφάρι και όχι σφύρνα-κούνελλος...;

Η σφυρνα μασαει το ψαρι,ο αγαπημενος μας κουνελος βαλει τα βουκο ασε που 5-6 το πρωι δεν εχω νιωσει ποτε κουνελο και τα παραμαλλα μου ηταν ολα πανω στα υπολοιπα καλαμιαkonstantinos kalogir wrote:Γιατί γοφάρι και όχι σφύρνα-κούνελλος...;
Σωστός! Η σφύρνα ούτε κατα διάνια να κάμει έτσι πράμα τζαι για τον κούνελλο πολλά νωρίς... αν τζαι... υπάρχει κάπια πιθανότηταAggelosLRK wrote:Η σφυρνα μασαει το ψαρι,ο αγαπημενος μας κουνελος βαλει τα βουκο ασε που 5-6 το πρωι δεν εχω νιωσει ποτε κουνελο και τα παραμαλλα μου ηταν ολα πανω στα υπολοιπα καλαμιαkonstantinos kalogir wrote:Γιατί γοφάρι και όχι σφύρνα-κούνελλος...;
θα συμφωνησω με τον κων/νο εγω μπορει να ηταν και κουνελλακιkonstantinos kalogir wrote:Γιατί γοφάρι και όχι σφύρνα-κούνελλος...;
Εχεις δει ρε Γρηγόρη πως κόβει το γουφαρούδι? Εγώ παραδέχομαι πάντως ότι δεν ξέρω πως κόβει ο κούνελοςGreg wrote:θα συμφωνησω με τον κων/νο εγω μπορει να ηταν και κουνελλακιkonstantinos kalogir wrote:Γιατί γοφάρι και όχι σφύρνα-κούνελλος...;
Καλή αρχή Παίδες...CASTING wrote:Απογευματινο spinning........Τα πρωτα του ιδους.Το λαβρακι απο μενα και η λιτσα που το κουμπαρο
οχι δεν εχω δει οπως ουτε και συ εχεις δει, ΟΜΩΣ εχω δει πως κοβει ο κουνελλος το ψαροδολι και πιστεψε με πιο χειρουργικο κοψιμο απο τον κουνελλο εν εχει. Μακαρι ομως να εχω λαθος και να ηταν γοφαρι.(CyBasser) wrote:
Εχεις δει ρε Γρηγόρη πως κόβει το γουφαρούδι? Εγώ παραδέχομαι πάντως ότι δεν ξέρω πως κόβει ο κούνελος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
CASTING wrote:Απογευματινο spinning........Τα πρωτα του ιδους.Το λαβρακι απο μενα και η λιτσα που το κουμπαρο
Μακάρι!Greg wrote:οχι δεν εχω δει οπως ουτε και συ εχεις δει, ΟΜΩΣ εχω δει πως κοβει ο κουνελλος το ψαροδολι και πιστεψε με πιο χειρουργικο κοψιμο απο τον κουνελλο εν εχει. Μακαρι ομως να εχω λαθος και να ηταν γοφαρι.(CyBasser) wrote:
Εχεις δει ρε Γρηγόρη πως κόβει το γουφαρούδι? Εγώ παραδέχομαι πάντως ότι δεν ξέρω πως κόβει ο κούνελος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2kg.Οσο για τις πετρες.........Greg wrote:οχι δεν εχω δει οπως ουτε και συ εχεις δει, ΟΜΩΣ εχω δει πως κοβει ο κουνελλος το ψαροδολι και πιστεψε με πιο χειρουργικο κοψιμο απο τον κουνελλο εν εχει. Μακαρι ομως να εχω λαθος και να ηταν γοφαρι.(CyBasser) wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ casting, πολυ ωραιο το λαυρακι φαινετε θηριο, και οι πετρες πολυ γνωριμες
Άψογοι!!!!!CASTING wrote:Απογευματινο spinning........Τα πρωτα του ιδους.Το λαβρακι απο μενα και η λιτσα που το κουμπαρο
Ρε φιλε γυρω στις 18:00 το λαβρακι και 18:30 η λιτσα(μιλουμε για το Σαββατο).Τζαι ακομα κατι που παρατηρησα ηταν οτι οσες φορες επιαμε τζαμε ειδαμεν τα να κυνηγουν μονον οταν ηταν πολλα ταραμενη η θαλασσα.Greg wrote:tι ωρα σας εκτυπησαν? συλλεγω πληροφοριες