Αντένα ,μικρή πραγκαρολα δολωμένη με ζύμη Χρύσανθεchrysanthos9 wrote:Ρε Μαριε τι τεχνικη και τι δολωμα?
ορεες πιατελουες μου θυμίζουν σέρβις εστιατορίου ..ούτε εστιατόριο να είχεςSiliS wrote:Ειπαμε να αλλαξουμε για λιγο το μενου...εβαρεθηκαμεν τους κεφαλους...ετσι τιν κυριακη πηγαμε για κουρκουνες...ο μεζες εφκηκεν. Ολα με πικατινι.
Μάριος! Εν σε πολλά πράγματα (εκτός από ζύμη) που τσιμπούν οι κουρκούνες. Και οι νυκτερινές που προανάφερα είναι σε φυσικό (όχι ζυμάρι!) δόλωμα που πιάστηκαν!marios wrote:ορεες πιατελουες ούτε εστιατόριο να είχεςSiliS wrote:Ειπαμε να αλλαξουμε για λιγο το μενου...εβαρεθηκαμεν τους κεφαλους...ετσι τιν κυριακη πηγαμε για κουρκουνες...ο μεζες εφκηκεν. Ολα με πικατινι....μα τσιμπούν στο πικατινι η κουρκουνες
Ναι, ειχαμε εστιατοριο αλλα δεν το δουλευουμε τωρα, ηταν ο "Σαρωνικος" στην δρομολαξια, μπορει μερικοι σκαλιωτες να το ξερουν. Τωρα παμε εκει για φαγητο αφου εχει εκει μπροστα απο το κεντρο ο αδερφος μου περιπτερο.marios wrote:ορεες πιατελουες μου θυμίζουν σέρβις εστιατορίου ..ούτε εστιατόριο να είχεςSiliS wrote:Ειπαμε να αλλαξουμε για λιγο το μενου...εβαρεθηκαμεν τους κεφαλους...ετσι τιν κυριακη πηγαμε για κουρκουνες...ο μεζες εφκηκεν. Ολα με πικατινι.έτσι περιποιημένες η κουρκουνουες ανιξαμου την όρεξη
...μα τσιμπούν στο πικατινι η κουρκουνες
ΌχιSomeone wrote:Ρολάνδο, το "φυσικό" δόλωμα εν "σαλατικό";
μπιλι, επειδη ξερω οτι εν με εγγλεζικο που ψαρευεις, η μουρμουρα εν και εκεινη με εγγλεζικο?SiliS wrote:Ειπαμε να αλλαξουμε για λιγο το μενου...εβαρεθηκαμεν τους κεφαλους...ετσι τιν κυριακη πηγαμε για κουρκουνες...ο μεζες εφκηκεν. Ολα με πικατινι.
ρε φιλε παεις συχνά σε εκείνην την περιοχή ??για περίπου 2 μήνες επίενα 2-3 φορές την βδομάδα αλλά αγανάκτησα και άλλαξα τοπούι....έβγαλες τπτ αξιόλογο τζαμέ?seabass wrote:ΧΘΕΣ ΑΠΟ 21.00 ΜΕΧΡΙ 00.00 ΣΤΙΝ ΠΕΡΙΟΧΙ ΠΕΡΒΟΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΛΑΡΝΑΚΑ 15 ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΠΣΑΝ ΠΙΣΩ....ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΣΤΙΝ ΠΕΡΙΟΧΙ ΕΚΕΙ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΚΙΑ...ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ
νε οντως αμαν εν ανατολικος δεν καμνιseabass wrote:Ε ΦΙΛΕ ΕΧΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 8 ΜΗΝΕΣ ΨΑΡΕΥΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ......ΕΒΓΑΛΑ ΑΡΚΕΤΑ ΛΑΥΡΑΚΙΑ ΚΑΛΑ....ΜΟΥΡΜΟΥΡΕΣ...ΚΑΙ ΣΟΡΚΟΥΣ..ΠΑΙΖΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΙ ΡΟΛΟ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΚΕΙ...ΑΛΛΑ ΨΑΡΙ ΕΧΙ ΑΡΚΕΤΟ....