Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

EVANTHIS LOIZOU

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Παρακαλω τους ειδικους :wink: :wink: :wink: να βαλουν μερικες Φωτο

marios
Site Admin

Post by marios »

:)
Attachments
rcornetlang.jpg
rcornetlang.jpg (53.44 KiB) Viewed 4515 times
rcornetkira2.jpg
rcornetkira2.jpg (35.02 KiB) Viewed 4515 times
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

stylgeo

Post by stylgeo »

Εξέθαψα κάποιες παλιές φώτος, αν θυμούμαι καλά ήταν που την Ακτή του Κυβερνήτη με ψαροτούφεκο.
Attachments
DSC01420.jpg
DSC01420.jpg (164.54 KiB) Viewed 4509 times
DSC01416.jpg
DSC01416.jpg (198.2 KiB) Viewed 4509 times

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

ηταν γεματη και η ροδος με τουτες μλκς και πηγαιναν τελεια οπως τις κοιμησμενες

jack tar

Post by jack tar »

τελικα τουτες εν οι τρομπεττεες??????
''surf casting'' A way of Living

stylgeo

Post by stylgeo »

Εν ξέρω πώς τα λαλούν, αλλά με τους παρέες μου ελαλούσαμεν τα ''τζείντα μακρουλλά τα παλαβόψαρα'' :lol: Η αλήθεια είναι πως ήταν υπερβολικά εύκολο να τα πιάσεις, εν εδοκίμασα ποτέ με καλάμι, αλλά αν έβρισκες τότε σίουρα θα έπιαννες ούλλο το κοπάδι, και επειδή εν μεγάλο ψάρι, έτσι γύρω στους 60-70 πόντους, και επειδή εμέναν ακίνητα στον βυδό, εν υπήρχε περίπτωση να αστοχήσεις. Και έννεν άσχημα κομμένα στα 4 στο τηγάνι! 8) 8-) :wink:

Giorkos

Post by Giorkos »

τρομπέτες, σάλπιγγες, πουρούες, trumpet fish , fistularia (τωρά ποιο είδος ακριβώς εν ξέρω) ...
νομίζω να αρκέψουμε να τες ονομάζουμε τζαι κλαρίνα αν δεν τε λέν έτσι ακόμα..... :dance:

εγώ πάντως λυπούμε τα...θυμίζουν μου τα αππαρούθκια της θάλασσας......

κάμε ένα καρτέρι τζαι άφηστα να έρτουν..μεν τα πάιξεις...δες τα μεσατ μάθκια....είμαι σίουρος ότι εν θα τα ξαναπάιξεις :dance: :dance: :dance: :doh:

Υ.Γ αφού αν ωραιά τηανιτά εν πειράζει :wink:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

stylgeo

Post by stylgeo »

Φίλε Γιώρκο (συνονόματε :D ) αναγνωρίζω πως έννεν σπόρ το ψάρεμα τους με το ψαροτούφεκο, είναι εκτέλεση εν ψυχρώ. Η αλήθεια είναι πως στες περιοχές που βουττώ δεν τα βλέπω πλέον, ίσως επειδή εν είμαι και ψαροτούφεκκάς, απλά τυχαίνει αραιά και που να πάω με φίλους που ασχολούνται, τζείνοι με τα τεράστια τους τα ξύλινα τα ψαροτούφεκκα με την βέρκα την μονοκόμματη, και γω με το 95άρι μου που πρέπει να πετύχω το ψάρι πολλά κοντά για να το παίξω, ή να στήσω καρτέρι. Ο λόγος που έχω δελφινιέρα και όχι τρίαινα, δεν είναι επειδή θεωρώ πως εν καλύτερη στο ψαροτούφεκκο, αλλά επειδή με τούντο τρόπο αποφεύγω την πρόκληση να παίξω τες πέρκες και τες χειλούες ή τα σορκούθκια κάτω που παλάμη που βλέπω μπροστά μου, αλλά δεν θα σου το κρύψω, αν τα δώ τούντα ψάρκα μπροστά μου, που κοντεύκουν 1 μέτρο σε μήκος, έχουν ωραία γεύση, και δεν έχω δει άλλο ψάρι κοντά μου, then it's fair game my friend και δεν θα τους την χαρίσω :lol: :wink:

marios
Site Admin

Post by marios »

jack tar wrote:τελικα τουτες εν οι τρομπεττεες??????
Ναι τα λένε και τρομπέτες,σακοράφες, κουρπατζια κ.α

Giorkos

Post by Giorkos »

stylgeo wrote:Φίλε Γιώρκο (συνονόματε :D ) αναγνωρίζω πως έννεν σπόρ το ψάρεμα τους με το ψαροτούφεκο, είναι εκτέλεση εν ψυχρώ. Η αλήθεια είναι πως στες περιοχές που βουττώ δεν τα βλέπω πλέον, ίσως επειδή εν είμαι και ψαροτούφεκκάς, απλά τυχαίνει αραιά και που να πάω με φίλους που ασχολούνται, τζείνοι με τα τεράστια τους τα ξύλινα τα ψαροτούφεκκα με την βέρκα την μονοκόμματη, και γω με το 95άρι μου που πρέπει να πετύχω το ψάρι πολλά κοντά για να το παίξω, ή να στήσω καρτέρι. Ο λόγος που έχω δελφινιέρα και όχι τρίαινα, δεν είναι επειδή θεωρώ πως εν καλύτερη στο ψαροτούφεκκο, αλλά επειδή με τούντο τρόπο αποφεύγω την πρόκληση να παίξω τες πέρκες και τες χειλούες ή τα σορκούθκια κάτω που παλάμη που βλέπω μπροστά μου, αλλά δεν θα σου το κρύψω, αν τα δώ τούντα ψάρκα μπροστά μου, που κοντεύκουν 1 μέτρο σε μήκος, έχουν ωραία γεύση, και δεν έχω δει άλλο ψάρι κοντά μου, then it's fair game my friend και δεν θα τους την χαρίσω :lol: :wink:
όι...επαρεξήγησες με...εν είπα να μεν τα παίζετε...απλά είπα ότι εγώ 'λυπούμε τα' ....

δεν έχω κανένα πρόβλημα με κάποιο που θα τα παίξει !!! :wink:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

marios
Site Admin

Post by marios »

οι πρώτες μου φετινές .. :)
Attachments
koyrk.jpg
koyrk.jpg (67.94 KiB) Viewed 4453 times

theodoulos

Post by theodoulos »

ΡΕ ΜΑΡΙΕ ΕΠΙΑ ΜΙΑΝ ΕΧΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΕΝΝΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ;;;(ΚΟΥΡΚΟΥΝΑ)
ΝΑ ΓΙΑΤΙ:
1.ΕΠΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΟΥ ΤΕΣ 5 ΤΟ ΠΡΩΙ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΤΖΑΙ 7 ΕΙΜΟΥΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ... :lol: :lol: :x :x
2.ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΠΙΑΝ ΟΙ ΑΘΚΙΑΣΕΡΟΙ ΟΙ ΚΑΛΑΜΑΕΣ (ΕΓΙΩ ΕΧΩ ΚΑΙ ΣΧΟΛΕΙΟ) ΤΖΑΙ ΕΣΟΡΕΨΑΝ ΜΟΥ ΤΕΣ ΟΥΛΛΕΣ ΩΣ ΤΗΝ ΜΙΑ (Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΟΥ ΕΠΙΑΕΝ 18) ΚΑΙ ΕΓΥΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΒΑΡΚΕΣ ΜΕ ΔΙΧΤΥΑ ΑΛΛΑ ΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΝΟΜΟΘΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ... :angry-screaming:
3.ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΕΤΑΙΣΑ ΝΑ ΨΑΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΠΙΑ ΜΙΑΝ ΚΟΥΡΚΟΥΝΑ ΠΟΥ ΑΠΛΩΣ ΕΧΑΣΕΝ ΤΕΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ, ΕΙΠΕΝ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΦΑΙ ΤΖΑΙ ΕΒΑΛΕΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΚΑΡΟΛΛΟΥ ΒΟΥΚΟ ...

ΣΑΜΠΟΥ ΕΝ ΝΑ ΠΑΕΝΩ ΜΟΝΟ ΑΜΑΝ ΣΠΑΖΟΥΝ ΤΑ ΥΧΘΙΟΤΡΟΦΕΙΑ .... :dance: :dance: :dance: :think: :think: :think:

ΕΣΚΕΦΤΟΥΜΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ,ΑΛΛΑ Η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ...
ΕΙΠΑΜΕ...ΕΒΑΛΕΝ ΤΟ ΒΟΥΚΚΟ :D :lol: :D :lol:
ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΑΓΚΙΣΤΡΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΩ ...
ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΡΕ ΕΛΥΠΗΘΗΚΑ ΤΗΝ ... :cry:
ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΕΡΤΕΙ ΚΑΙ Η ΑΜΠΟΥΛΑ ..... :auto-ambulance:
Attachments
ΕΝ ΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ<br />ΕΝ ΚΑΛΗ
ΕΝ ΩΣ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΙΚΡΗ
ΕΝ ΚΑΛΗ
KOYRKOYNA.JPG (50.78 KiB) Viewed 4440 times

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

Ρε Μαριε τι τεχνικη και τι δολωμα?
Rememper always someone waiting for you at home

since1984

Post by since1984 »

Catch & Release (Piasto k aisto piso pu lali k o pares ton SPILEON)
το καλύτερο μέρος του forum εν που κάμνι τον κάθε ένα απο μας να σέβεται και περισσότερο την φύση.... :clap: :clap: :clap:
εθκίαβαζα το ποστ του θεοδουλου που μολις εγγράφτικε κ ελάλες μας ια τσάκρεσ δυναμίτες κ άλλα και τώρα θωρείς ότι εκατάλαβεν το λάθος....... BRAVO PANTOS!!! :romance-grouphug:

stylgeo

Post by stylgeo »

Giorkos wrote:
stylgeo wrote:Φίλε Γιώρκο (συνονόματε :D ) αναγνωρίζω πως έννεν σπόρ το ψάρεμα τους με το ψαροτούφεκο, είναι εκτέλεση εν ψυχρώ. Η αλήθεια είναι πως στες περιοχές που βουττώ δεν τα βλέπω πλέον, ίσως επειδή εν είμαι και ψαροτούφεκκάς, απλά τυχαίνει αραιά και που να πάω με φίλους που ασχολούνται, τζείνοι με τα τεράστια τους τα ξύλινα τα ψαροτούφεκκα με την βέρκα την μονοκόμματη, και γω με το 95άρι μου που πρέπει να πετύχω το ψάρι πολλά κοντά για να το παίξω, ή να στήσω καρτέρι. Ο λόγος που έχω δελφινιέρα και όχι τρίαινα, δεν είναι επειδή θεωρώ πως εν καλύτερη στο ψαροτούφεκκο, αλλά επειδή με τούντο τρόπο αποφεύγω την πρόκληση να παίξω τες πέρκες και τες χειλούες ή τα σορκούθκια κάτω που παλάμη που βλέπω μπροστά μου, αλλά δεν θα σου το κρύψω, αν τα δώ τούντα ψάρκα μπροστά μου, που κοντεύκουν 1 μέτρο σε μήκος, έχουν ωραία γεύση, και δεν έχω δει άλλο ψάρι κοντά μου, then it's fair game my friend και δεν θα τους την χαρίσω :lol: :wink:
όι...επαρεξήγησες με...εν είπα να μεν τα παίζετε...απλά είπα ότι εγώ 'λυπούμε τα' ....

δεν έχω κανένα πρόβλημα με κάποιο που θα τα παίξει !!! :wink:
Φίλε μου, εν επαρεξήγησα, εκατάλαβα τι ήθελες να μου πεις, απλά και γω 'δικαιολογούμαι' επειδή όντως, εν καθαρή εκτέλεση :wink:

Μάριος, ωραία κομμάθκια φίλε μου, η κουρκούνα εν που τα αγαπημένα μου ψάρκα στην αντένα, τραβά όπως την πελλή. Μόνο που νομίζω πως εν με συμπαθούν και ιδιέταιρα εμένα. Ασπούμε, εγώ και ο παρέας μου που πάμε μαζί ψάρεμα κάθε φορα, όποτε στηθούμεν για αντένα, στήνουμε τα καλάμια μαζί, ίδιες μισίνες, παράμαλα, φελλούς, το καλάμι εν το ίδιο, αγοράσαμεν το μαζι, αλλά για κάθε μιαν κουρκούνα που πιάννω εγώ πιάνει 5 τζείνος. Μπορεί να πιάσω άλλα ήδη ψαριών, αλλά κείνος φτηχά τες, και έννεν ο τρόπος που καρφώνουμεν, έχει σχεδόν 20 χρόνια που ψαρεύκουμεν μαζί, και αν και εξεληχτήκαμεν σαν ψαράες, σε σερφκαστινγ, σε εγγλέζικο, σε σπιννινγκ κτλ, η αντένα είναι παλιά και αγαπημένη, και εμάθαμεν την τσιμπιά του κάθε ψαρκού με 100% σιγουριά, και πολύ απλά, εμένα δεν μου τσιμπούν όπως του τσιμπούν τζείνου. Και με την κουρκούνα επρόσεξα το πως έσιει ανθρώπους που απλά περνά τους. Ο παπάς του παρέα μου ασπούμε, είναι γνωστός κουρκουνάς στον κύκλο μας, αρκετές φορές που πάμε οι 3 μας, το σίγουρο είναι πως το πιο μεγάλο κομμάτι θα είναι εκείνου. Εν τέχνη η ευλοημένη :D

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”