Giorkos wrote:stylgeo wrote:Φίλε Γιώρκο (συνονόματε

) αναγνωρίζω πως έννεν σπόρ το ψάρεμα τους με το ψαροτούφεκο, είναι εκτέλεση εν ψυχρώ. Η αλήθεια είναι πως στες περιοχές που βουττώ δεν τα βλέπω πλέον, ίσως επειδή εν είμαι και ψαροτούφεκκάς, απλά τυχαίνει αραιά και που να πάω με φίλους που ασχολούνται, τζείνοι με τα τεράστια τους τα ξύλινα τα ψαροτούφεκκα με την βέρκα την μονοκόμματη, και γω με το 95άρι μου που πρέπει να πετύχω το ψάρι πολλά κοντά για να το παίξω, ή να στήσω καρτέρι. Ο λόγος που έχω δελφινιέρα και όχι τρίαινα, δεν είναι επειδή θεωρώ πως εν καλύτερη στο ψαροτούφεκκο, αλλά επειδή με τούντο τρόπο αποφεύγω την πρόκληση να παίξω τες πέρκες και τες χειλούες ή τα σορκούθκια κάτω που παλάμη που βλέπω μπροστά μου, αλλά δεν θα σου το κρύψω, αν τα δώ τούντα ψάρκα μπροστά μου, που κοντεύκουν 1 μέτρο σε μήκος, έχουν ωραία γεύση, και δεν έχω δει άλλο ψάρι κοντά μου, then it's fair game my friend και δεν θα τους την χαρίσω

όι...επαρεξήγησες με...εν είπα να μεν τα παίζετε...απλά είπα ότι εγώ 'λυπούμε τα' ....
δεν έχω κανένα πρόβλημα με κάποιο που θα τα παίξει !!!

Φίλε μου, εν επαρεξήγησα, εκατάλαβα τι ήθελες να μου πεις, απλά και γω 'δικαιολογούμαι' επειδή όντως, εν καθαρή εκτέλεση
Μάριος, ωραία κομμάθκια φίλε μου, η κουρκούνα εν που τα αγαπημένα μου ψάρκα στην αντένα, τραβά όπως την πελλή. Μόνο που νομίζω πως εν με συμπαθούν και ιδιέταιρα εμένα. Ασπούμε, εγώ και ο παρέας μου που πάμε μαζί ψάρεμα κάθε φορα, όποτε στηθούμεν για αντένα, στήνουμε τα καλάμια μαζί, ίδιες μισίνες, παράμαλα, φελλούς, το καλάμι εν το ίδιο, αγοράσαμεν το μαζι, αλλά για κάθε μιαν κουρκούνα που πιάννω εγώ πιάνει 5 τζείνος. Μπορεί να πιάσω άλλα ήδη ψαριών, αλλά κείνος φτηχά τες, και έννεν ο τρόπος που καρφώνουμεν, έχει σχεδόν 20 χρόνια που ψαρεύκουμεν μαζί, και αν και εξεληχτήκαμεν σαν ψαράες, σε σερφκαστινγ, σε εγγλέζικο, σε σπιννινγκ κτλ, η αντένα είναι παλιά και αγαπημένη, και εμάθαμεν την τσιμπιά του κάθε ψαρκού με 100% σιγουριά, και πολύ απλά, εμένα δεν μου τσιμπούν όπως του τσιμπούν τζείνου. Και με την κουρκούνα επρόσεξα το πως έσιει ανθρώπους που απλά περνά τους. Ο παπάς του παρέα μου ασπούμε, είναι γνωστός κουρκουνάς στον κύκλο μας, αρκετές φορές που πάμε οι 3 μας, το σίγουρο είναι πως το πιο μεγάλο κομμάτι θα είναι εκείνου. Εν τέχνη η ευλοημένη