Εν η πρώτη φώτο που με επαραπλάνησε. Τζίνος που έφκαλα πριν 10 μέρες (850γρ) είχε παλιό τραύμα στο πάνω μέρος και ελείπαν του και μερικά αγκάθια, εν εξαναβλαστήσαν που την ημέρα που τον επέξαν..caveman wrote:τωρά που το ξαναβλέπω... αμα κοιτάξεις πρωσεκτηκα, εν που γιαλύζει και φέναιτε έτσι, ενεν χτυπιμένοςkonstantinos kalogir wrote:Ωραίος. Εν κτυπημένος κοντά στην ουρά που ψαροτούφεκο;
Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- konstantinos kalogir
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- maratheftis
LEONIDAS wrote:Ψάρεμα εψές από τις εξίμησι μέχρι τις έντεκα σε γνωστή περιοχή της Λάρνακας με δόλωμα αμερικάνο αποτέλεσμα τρεις όμορφες μουρμούρες 300 - 350 γρ. οι οποίες τσίμπησαν από τις 9 μέχρι τες δεκάμισι αφότου έκατσεν ο αέρας που φυσούσε. Επιτέλους έσπασε η γκαντεμιά που μας ταλαιπωρούσε που την αρχή του 2009. Εν καιρός να επανέλθουμε εντατικά στο νυκτερινό casting νομίζω.
Γεια σου φιλε μου...η συγγεκριμενη περιοχη εν τζιαμε που εβρεθηκαμε που εισουν με το Μαχλα το καλοκαιρι?
Εσπασεν τζιαι εμενα η παρθε...ερμ..λαθος..η γκατεμια μου... Σαββατο απο τις 5-1 το μεσημέρι στη Λάρνακα στον δρομο μεταξυ του φοινικουδων/καστρου και ψαρολιμανου -ένα Λαυρακι σχεδον 1 kg σε ένα αναγιουμενο ακροβατη.ι ωρα 10...και μια μικρη μουρμουρα που εγινε release... θα παω στον ίδιο τοπο νυχτα να δω τι παιζει....
επιτελους..................
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ
η χρονια μου εμενα συνεχιζει γκαντεμικη... να δουμε αλλο ποσο εννα συνεχιστει.. Αγγελε, εβρε μου κανενα stoudio στην ροδο να το νοικιαζω με τον σειρα και οποιαν αλλη προκυψει 

Esox Lucius
Φιλε μαραθεύτη, μετά "επιες" για spinning στο ψαρολίμανο ?:P
- AggelosLRK
πηγα το τελευταιο ψαρεμα το σαββατο ολονυχτιο και επιασα μια σμερνα κανα μετρο και ωστε να φερω το εργαλειο να την απαγγιστρωσω στραγγαλιστηκε πανω στην αρματωσια χαχα μετα τις 3'30 βαρεθηκα αφου δεν ειχε τπτ παλι και κοιμηθηκα ως τις 5'30 και ειχα πανω 1 μουρμουρουι τελεια δολωμενο για ζωντανο αλλα δεν ειχε λαβρακες εκεινη την νυχτα οποτε πηγε και εκεινο στο καλο και εγω σπιτακι μου
- maratheftis
Costas wrote:Φιλε μαραθεύτη, μετά επιες για spinning στο ψαρολίμανο?:P
ναι κώστα? ήσουν εσύ εκεί,από λευκωσία ?
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ
Ναι ρε φιλε! Ήμουν εκεί.. ετάραξε μας η σκόνη εκείνη την μέρα !! Τα μαλλιά μου είχαν γίνει άσπρα από την σκόνη για να καταλάβεις!! Είχα μια υποψία ότι μπορεί να ήσουν μέλος του site, αλλα δεν ρώτησα! Τελικά 0 το spinning a? Εν πειράζει, υγεία , άλλη φορα !!
Ποσον αερα ποσον 6-7 μποφορ στην Παφο Καθε Σαββατο τα ιδια!
- chrysanthos9
Καλύτερα εγώ εν να πάω τωρά surfcasting

Rememper always someone waiting for you at home
- chrysanthos9
Εν μπορείς να ψαρέψεις ουτε με πομπες σε ετσι καιρό

Rememper always someone waiting for you at home
Όχι ρε φίλε δεν είναι εκεί είναι μέσα στην Λάρνακα προς την Δεκέλεια.
maratheftis wrote:LEONIDAS wrote:Ψάρεμα εψές από τις εξίμησι μέχρι τις έντεκα σε γνωστή περιοχή της Λάρνακας με δόλωμα αμερικάνο αποτέλεσμα τρεις όμορφες μουρμούρες 300 - 350 γρ. οι οποίες τσίμπησαν από τις 9 μέχρι τες δεκάμισι αφότου έκατσεν ο αέρας που φυσούσε. Επιτέλους έσπασε η γκαντεμιά που μας ταλαιπωρούσε που την αρχή του 2009. Εν καιρός να επανέλθουμε εντατικά στο νυκτερινό casting νομίζω.
Γεια σου φιλε μου...η συγγεκριμενη περιοχη εν τζιαμε που εβρεθηκαμε που εισουν με το Μαχλα το καλοκαιρι?
Εσπασεν τζιαι εμενα η παρθε...ερμ..λαθος..η γκατεμια μου... Σαββατο απο τις 5-1 το μεσημέρι στη Λάρνακα στον δρομο μεταξυ του φοινικουδων/καστρου και ψαρολιμανου -ένα Λαυρακι σχεδον 1 kg σε ένα αναγιουμενο ακροβατη.ι ωρα 10...και μια μικρη μουρμουρα που εγινε release... θα παω στον ίδιο τοπο νυχτα να δω τι παιζει....
επιτελους..................
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
Τρια σαργουδακια!
Φωτο οταν τα βγαλω απ την καταψυξη
Περιοχη: Ακαμας
Φωτο οταν τα βγαλω απ την καταψυξη
Περιοχη: Ακαμας
Μπράβο ρε Savvi αλλά δαμέ έκαμες faulsavvis wrote: Φωτο οταν τα βγαλω απ την καταψυξη

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Η μεγαλυτερη σαλπα που ειδα και που με βασανισε πολλα να φκει
Επηαν στην καταψυξη γιατι ειχαν ξεπαγωσει τουτα!!!