Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Με τον πεις ρε Κωνσταντίνο... Έτυχε μου ψάρεμα σε μια παραλία, 12 καλάμια στημένα, πάνω κάτω τα ίδια δολώματα, 6 ώρες ψάρεμα, ένα μυλοκόπι περίπου 5 κιλά. Μονον...
Fishing... http://www.cyprusfaa.com
- chrysanthos9
Eγώ πέρσι έτσι καιρό επία με 4 παρεες μου surfcasting με 6 μποφορ αερα μες τα μουτρα 7 καλάμια στημένα δολωμένα με σαρδέλα και ολόκληρες γαρίδες 6 ώρες ψάρεμα μόνο ένα λαβράκι και ένα σορκόMariosK wrote:Με τον πεις ρε Κωνσταντίνο... Έτυχε μου ψάρεμα σε μια παραλία, 12 καλάμια στημένα, πάνω κάτω τα ίδια δολώματα, 6 ώρες ψάρεμα, ένα μυλοκόπι περίπου 5 κιλά. Μονον...

Rememper always someone waiting for you at home
Τσιμπουν τα μυλοκοπια στον ακροβατη? Ψαρευκω τοσο τζαιρο τζαι μονο κατι μιτσια πιαννω την νυκτα τζαι συρνω τα πισω
-
ψαρεμα στο covernors beach ... μια τσιπούρα και ...έσυρα τη πίσω ... έσυρα τη πίσω ... έσυρα τη πίσω ... έσυρα τη πίσω ... έσυρα τη πίσω ... έσυρα τη πίσω ... έσυρα τη πίσω ... έσυρα τη πίσω ... έσυρα τη πίσω ...

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
κυριακη και δευτερα απο τις 5 μεχρι τις 9 το προι surfcasting στον αγιο θεοδωρο λαρνακας με ακροβατη για δολωμα ,απολογισμος 2 λαυρακια 300αρια και ενας σορκος λιον πιο μεγαλος..αρκετες τσιμπιες απο μικρα μουρμουρακια αλλα ισχυσε και παλι το catch & release .........
''surf casting'' A way of Living
- chrysanthos9
Υπάρχουν και καποιες εξαιρεσεις σπανιΕς εγω πηρα 3 κιλα μυλοκοπι σε ακροβατη αλλα συνηθος προτιμουν πιο σαρκωδει δολωματα οπως μια χαντρα μεγαλη η ενα μεγαλο κομματι φαραωsavvis wrote:Τσιμπουν τα μυλοκοπια στον ακροβατη? Ψαρευκω τοσο τζαιρο τζαι μονο κατι μιτσια πιαννω την νυκτα τζαι συρνω τα πισω

Last edited by chrysanthos9 on Wed Mar 04, 2009 4:38 am, edited 1 time in total.
Rememper always someone waiting for you at home
fISHANDCHIPS wrote:ψαρεμα στο covernors beach ... μια τσιπούρα και ...έσυρα τη πίσω ... έσυρα τη πίσω ... έσυρα τη πίσω ... έσυρα τη πίσω ... έσυρα τη πίσω ... έσυρα τη πίσω ... έσυρα τη πίσω ... έσυρα τη πίσω ... έσυρα τη πίσω ...![]()
![]()

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
fISHANDCHIPS wrote:ψαρεμα στο covernors beach ... μια τσιπούρα και ...έσυρα τη πίσω ... έσυρα τη πίσω ... έσυρα τη πίσω ... έσυρα τη πίσω ... έσυρα τη πίσω ... έσυρα τη πίσω ... έσυρα τη πίσω ... έσυρα τη πίσω ... έσυρα τη πίσω ...![]()
![]()

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Οταν ψαρευα μεσα στη βροχη στην Παφο κρατουσα το καλαμι 4.50 μετρα και μαζευα ( tica ) αστραψε και με κτυπησε το ρευμα στο ποδι εκει που ακουμπουσε το καλαμι.Απο τοτε εχω χεστει κανονικα.Την τελευταια φορα που εβρεχε και αστραφτε εβλεπα το καλαμι που κατι ειχε πιασμενο και δεν ελεγα να το τραβηξω.Περιμενα αλλα η βροχη και οι αστραπες δεν ελεγαν να σταματησουν.Τελικα το τραβηξα με τη μυτη κατεβασμενη.Οποτε εριχνα ομως ετρεμε ο κ... μου.Οταν ηρθα σπιτι ειδα στις ειδησεις οτι ενας κεραυνος ειχε κτυπησει καποιον Αιγυπτιο στη Λευκωσια .
Ειναι κανενας τροπος που μπορουμε να προστατευομαστε απο τους κεραυνους¨?Μαλλον οχι ε?
Ειναι κανενας τροπος που μπορουμε να προστατευομαστε απο τους κεραυνους¨?Μαλλον οχι ε?
Αλεξικέραυνο

Εφάνηκες τυχερός τζιαι απλά "εσύναξες" το στατικό ηλεκτρισμό που εμαζεύτηκε.savvis wrote:ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Οταν ψαρευα μεσα στη βροχη στην Παφο κρατουσα το καλαμι 4.50 μετρα και μαζευα ( tica ) αστραψε και με κτυπησε το ρευμα στο ποδι εκει που ακουμπουσε το καλαμι.Απο τοτε εχω χεστει κανονικα.Την τελευταια φορα που εβρεχε και αστραφτε εβλεπα το καλαμι που κατι ειχε πιασμενο και δεν ελεγα να το τραβηξω.Περιμενα αλλα η βροχη και οι αστραπες δεν ελεγαν να σταματησουν.Τελικα το τραβηξα με τη μυτη κατεβασμενη.Οποτε εριχνα ομως ετρεμε ο κ... μου.Οταν ηρθα σπιτι ειδα στις ειδησεις οτι ενας κεραυνος ειχε κτυπησει καποιον Αιγυπτιο στη Λευκωσια .
Καλλύττερα μακρυά που έτσι καταστάσεις φίλε μου.
-
Ημουν αρρωστος το 3ημερο τζαι πηγα τζαι γω με καλαμουι κοπελια!!
πηγα εκει στα ιχθυοτροφεια στην τιμη εν ξερω αν εν καλος τοπος μολις εσυρα τες αρματωσιες
παντως ηρτεν ενας σειρας
πεζ....σπορος και εβαλε δικτυ πας στο κυμα.
πηγα την απομενη ποξω που το λιμανι του λατσιου πρωι πρωι κοφκω δκυο αρματωσιες και καταλαβαινω οτι κατι εν παει καλα.βλεπω ενα δευτερο σειρα παλε πεζ...σπορο να μαζευκει το δικτουι του απο ταβαθια και να ερχεται εξω σχεδον πας το κυμμα!
για πιο λιμενικο μιλαμε δεν ξερω
γελαει ο κοσμος μαζι τους.παιζουν το τζαι αυστηροι οι λιμενικοι του λατσιου μονο με μας που παμε το καλοκαιρι για να παιαμε κανενα ψαρουι με το τουφετσιη!
ηταν μες τα μαθκια τους τουτος που εβαλλε δικτυ τζαι εν ειπαν τιποτε!τρων τα μαζι τα ψαρακια αλοπως!

πηγα εκει στα ιχθυοτροφεια στην τιμη εν ξερω αν εν καλος τοπος μολις εσυρα τες αρματωσιες

πηγα την απομενη ποξω που το λιμανι του λατσιου πρωι πρωι κοφκω δκυο αρματωσιες και καταλαβαινω οτι κατι εν παει καλα.βλεπω ενα δευτερο σειρα παλε πεζ...σπορο να μαζευκει το δικτουι του απο ταβαθια και να ερχεται εξω σχεδον πας το κυμμα!
για πιο λιμενικο μιλαμε δεν ξερω

ηταν μες τα μαθκια τους τουτος που εβαλλε δικτυ τζαι εν ειπαν τιποτε!τρων τα μαζι τα ψαρακια αλοπως!
Φύε το αλόπως τζε είσαι μέσαNIKOLAS HARRIS wrote: ηταν μες τα μαθκια τους τουτος που εβαλλε δικτυ τζαι εν ειπαν τιποτε!τρων τα μαζι τα ψαρακια αλοπως!

Fishing... http://www.cyprusfaa.com
Ψάρεμα εψές από τις εξίμησι μέχρι τις έντεκα σε γνωστή περιοχή της Λάρνακας με δόλωμα αμερικάνο αποτέλεσμα τρεις όμορφες μουρμούρες 300 - 350 γρ. οι οποίες τσίμπησαν από τις 9 μέχρι τες δεκάμισι αφότου έκατσεν ο αέρας που φυσούσε. Επιτέλους έσπασε η γκαντεμιά που μας ταλαιπωρούσε που την αρχή του 2009. Εν καιρός να επανέλθουμε εντατικά στο νυκτερινό casting νομίζω.
- Attachments
-
- LARNACA 4 MARCH 09.jpg (20.17 KiB) Viewed 4622 times
Το ψάρι θέλει υπομονή και το μ....νί κυνήγι.
- konstantinos kalogir
Τούτη την εποχή στες περιοχές που ψαρεύω (δεν ξέρω τι γίνεται αλλού) πάντα η θάλασσα εν να σου δίξει που την αρχή αν θα φκάλεις ψάρια η όχι. Απλά κάθουμε πάντα επειδή θέλω να χορτάσω ψάρεμα, άσχετο αν θα πιάσω ή όχι. Και βασικά ψάρια όπως ο σορκός ή η μουρμούρα που εν κοπάδια μεγάλα πιάνεις αρκετά κομμάτια όταν περνά το κοπάδι που την περιοχή, τα μυλοκόπια εν ψάρια που κάμνουν πιο μικρά κοπάδια και έτσι μεγέθους όπως το δικό σου μπορεί να ήταν ζευγάρι ή και μόνο του ακόμα.. Αλλά σίγουρα μπορεί που το πρώτο λεπτό να βγάλεις ψάρι και μετά για ώρες να μεν πιάσεις ούτε τσίμπημα, και το αντίθετο. Τούτη εν και η γοητεία του ψαρέματος άλλωστε...MariosK wrote:Με τον πεις ρε Κωνσταντίνο... Έτυχε μου ψάρεμα σε μια παραλία, 12 καλάμια στημένα, πάνω κάτω τα ίδια δολώματα, 6 ώρες ψάρεμα, ένα μυλοκόπι περίπου 5 κιλά. Μονον...