Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

maratheftis

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by maratheftis »

ΣημερΑ, επια Ακτη Κυβερνητη αλλα είσχεν αστραπες τζιαι ειπα να μεν κατεβω,τελικα επια ζυγι....NOTHING!!!!!!!! ΟΥΤΕ ΤΣΙΜΠΗΜΑ
ΗΤΟΙ ΜΕΝ ΠΡΩΤΙΣΤΑ ΧΑΟΣ ΓΕΝΕΤΟ

Greg

Post by Greg »

Περασα σημερα απο εκεινες τις περιοχες, οσοι ψαρευαν στο λιμανι του βασιλικου φορτωθηκαν με τσιπουρες κλουβισιες
Esox Lucius

marios pafitis

Post by marios pafitis »

ψάρεμα χθες περιοχή μαζωτού αποτέλεσμα μια τσιπουρα Image

evol12

Post by evol12 »

απο τισ 14 00 - 19 00 στο αρχιροδος απολιτος τπτ

Someone

Post by Someone »

Επιτέλους, μετά απο πολλές μέρες είχα αποτελέσματα.
Σήμερα το πρωϊ, 06:00 - 09:00, δύο ωραία μπαρμπούνια, τζιαι ένας σορκός 1+ κιλό.
Έχασα ακόμα ένα σορκό ίδιου μεγέθους γιατί εμπλέχτηκε το βαριδι μέσα στα φύτζια που εξέβρασε η θάλασσα, 2-3 μέτρα που τον άμμο, τζιαι εκατάφερε να μου κόψει το παράμαλλο πριν να προλάβω να μπώ μέσα να τον πιάσω. Χαλάλι του.
Περιοχή τουριστικής Λεμεσού, ούλλα στον ακροβάτη (μονοδόλι-γαρίδα ούτε τσιμπιά).

Someone

Post by Someone »

Greg wrote:Περασα σημερα απο εκεινες τις περιοχες, οσοι ψαρευαν στο λιμανι του βασιλικου φορτωθηκαν με τσιπουρες κλουβισιες
Πρέπει να εφανήκαν τζιαι μες τη Λεμεσό, άκουσα ότι κάτι παρόμοιο έγινε τζιαι στο Four Seasons σήμερα το πρωϊ.

Giorkos

Post by Giorkos »

Someone wrote: ούλλα στον ακροβάτη (μονοδόλι-γαρίδα ούτε τσιμπιά).
Ωραίοι οι ΣΟΡΚΟΙ Σου φίλε μου,

Υ.Γ: εν να με κάμετε να γοράσω ακροβάτες τωρά..........να δούμε αν ακροβατεί καλά πάστην 6.3 :lol: :lol: :lol:
που κουρκούνα....μέχρι τούνα....

savvis

Post by savvis »

Στην παφο τοπον εν λαλω! Πεμπτη τρεις Σορκους ο ενας θηριο ανημερο τζαι τεσσερεις μουρμουρους.Τρια κιλα πας την ζυγαρια που ζυγιζομαι εγω.Ακροβατη.Σαββατο Δκυο σορκους δκυο μουρμουρους μουρμουροι τεραστιοι σορκοι καλοι.Ακροβατης.Τριανταρκα παραμαλλα.Κυριακη μια σαρπα πρωτη φορα πανω σε ακροβατη ενα κιλο εν εφκενεν με τιποτε ηρτεν τζαι εμπηκτικεν που κατω μου που κατι πετρες τζαι επιεννεν τζαι ερκετουν ως που να την εφκαλω ειδα τζαι επαθα τοπον εν λαλω! α επιασα τζαι κατι σιηλες αλλα εν μετρουν

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

Ρε φιλε που πια περιοχη της Παφου εισαι?
Rememper always someone waiting for you at home

CASTING

Post by CASTING »

Αλλος ενας 0 επροστεθηκε.Εκαμαμεν τους 10 στι σειρα αρα η επομενη εννα γεματη :wink: .Εγγλεζικο που τες 6:30-12:00.
ΤΟ ΨΑΡΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΕΑΤΟΣΥΛΛΟΓΗ.......

savvis

Post by savvis »

chrysanthos9 wrote:Ρε φιλε που πια περιοχη της Παφου εισαι?
Κατω-Παφο
Ε ,.παιδκια λαλειτε να κατσει ο αερας για να πιαιννουμεν τζαι να απολαμβανουμεν το ψαρεμα Σωστο ,αλλα οσες φορες επιασα ψαρι- πανω που δκυο κιλα σε τρεις ωρες- ηταν η θαλλασσα οπως τη σουπα.Μπορει να τρωεις τα νερα να τραβας συνεχεια φιτζια αλλα μονον ετσι ξεγελιεται το ψαρι τζαι ειδικα τα μεγαλα.Μπορει να εν σπαστικο αλλα μονον ετσι φορτωνομαι ψαρι.
Οσες φορες επια με φιλους οργανωμενος ,με ενα σωρο δολωματα ,φαγια πολλα καλαμια τζαι θαλασσα ησυχη μονο την εξοχη απολαμβαναμε, ψαρι γιοκ.

Someone

Post by Someone »

Ψάρεμα της μιάμισυ ώρας εχτές μετα της συζύγου μου απο τις 5 μέχρι τις 6:30 το απόγευμα με δόλωμα καλαμάρι (που "εξίχασα" άψητο μεστο ττάπερ. :lol: ):
Ατομικό ρεκόρ...μελάνας (μισόκιλη+).
Βασικά εν εσταμάτησε να τσιμπά, εφκήκαν 4 μελανούες τζιαι 2 μουρμουρούθκια που επήαν πίσω.

Η πλάκα ένει ότι σχεδόν όποτε έρτει τζιαι η γυναίκα μου μαζί ψάρεμα, εν σταματά να τσιμπά τζιαι φεύκουμε συχνά με καλά κομμάθκια. Άτε τωρά να πιστέψει ότι εν ψάρεμα που πάω τες τόοοοσες άλλες φορές που πάω σπίτι παπαγάλος.

Someone

Post by Someone »

savvis wrote:
chrysanthos9 wrote:Ρε φιλε που πια περιοχη της Παφου εισαι?
Κατω-Παφο
Ε ,.παιδκια λαλειτε να κατσει ο αερας για να πιαιννουμεν τζαι να απολαμβανουμεν το ψαρεμα Σωστο ,αλλα οσες φορες επιασα ψαρι- πανω που δκυο κιλα σε τρεις ωρες- ηταν η θαλλασσα οπως τη σουπα.Μπορει να τρωεις τα νερα να τραβας συνεχεια φιτζια αλλα μονον ετσι ξεγελιεται το ψαρι τζαι ειδικα τα μεγαλα.Μπορει να εν σπαστικο αλλα μονον ετσι φορτωνομαι ψαρι.
Οσες φορες επια με φιλους οργανωμενος ,με ενα σωρο δολωματα ,φαγια πολλα καλαμια τζαι θαλασσα ησυχη μονο την εξοχη απολαμβαναμε, ψαρι γιοκ.

Έσιεις δίκαιο φίλε μου, αλλά εξαρτάται τζιαι που την περιοχή.
Προσωπικά εγώ εν έχω χρόνο να "ξομακρύζω" που τη Λεμεσό εκτός που 1-2 φορές το μήνα.
Τζιαι έτσι εποχή πελλανίσκει μας ο Δυτικός παραπάνω, που ούτε τη θάλασσα ανακατώνει, τζιαι ρεύμα πολλύ βάλλει, τζιαι δυσκολεύκει πολλά το ψάρεμα γιατί έσιεις τον ή τέλλεια πλευρό (παραλιακό μέτωπο), ή που πίσω σου (Lady's mile).
Εν λλίες οι φορές που γυρίζει λλίο νότιος ή ανατολικός.

savvis

Post by savvis »

chrysanthos9 wrote:Exτές επία casting στον Πωμό μόλις έστησα τα καλαμια μου ερκεται μια βαρκα τζαι αρκεφκει να βάλει δικτυα 30 μετρα μποστα μου.Πιανω το τμήμα αλιειας τζαι λαλω τους τι γινεται τζαι λαλου μου επεψαμε ανθρωπους τζαι ερκουνται κομα εν να ερτουν :cry:
Πανω στην Αργακα ειδικα γινονται πολλες παρανομιες με τα δικτυα .Πιανω τους τζαι γω τηλεφωνο στη Λιμενικη τζαι παιζουν πελλο.Και μιλω για καλοκαιρι που εχει σημαδουρες.Κανενα πρωι θα πνιξουν κανενα λουομενο
Τουτην τη ψαρια εκαμα την ενα μηνα πριν παλε μιαν ημερα που εβρεσιε συνεχεια .Ακριβως την ιδια εκαμα την πριν μιαν βδομαδα μονο που ο μεγαλος ο σορκος ηταν ξιδοντας.Ελυπαν του δκυο μπροστινα δοντια γερος εκατον χρονων :shock:
Last edited by savvis on Tue Mar 03, 2009 5:17 pm, edited 2 times in total.

konstantinos kalogir

Post by konstantinos kalogir »

Someone wrote:Ψάρεμα της μιάμισυ ώρας εχτές μετα της συζύγου μου απο τις 5 μέχρι τις 6:30 το απόγευμα με δόλωμα καλαμάρι (που "εξίχασα" άψητο μεστο ττάπερ. :lol: ):
Ατομικό ρεκόρ...μελάνας (μισόκιλη+).
Βασικά εν εσταμάτησε να τσιμπά, εφκήκαν 4 μελανούες τζιαι 2 μουρμουρούθκια που επήαν πίσω.

Η πλάκα ένει ότι σχεδόν όποτε έρτει τζιαι η γυναίκα μου μαζί ψάρεμα, εν σταματά να τσιμπά τζιαι φεύκουμε συχνά με καλά κομμάθκια. Άτε τωρά να πιστέψει ότι εν ψάρεμα που πάω τες τόοοοσες άλλες φορές που πάω σπίτι παπαγάλος.
Ε, είδες, πέρνε την μαζί σου, εν να πιάνεις ψάρια και εν να γλιτώνεις και τη 'μουρμούρα'....!!!
Τούντο Σαββατοκυρίακο εν ήταν καλό, λόγω του καιρού ίσως. Το Σάββατο ολονύχτιο έπιασα ένα λαυράκι, 4 μουρμουρούες και 2 σορκούθκια.
Κυριακή μια πολλά καλή μουρμούρα, και 2 μουρμουρούθκια. (΄πάλε μιλούμε για ολονύχτιο)
Τελικά την καλύτερη δουλειά έκαμα την την Παρασκευή που έπιασα τον κιλίσιμο σορκό σε 2 ώρες ψάρεμα μόνο. Αλλά μιλούμε για πολλά μποφόρ την Παρασκευή, μόλις έπιασα το ψάρι έφυα, ικανοποιημένος μεν που το αποτέλεσμα αλλά και με την απορία 'αν έμενα ολονύχτιο τι θα γινόταν;;;' :twisted:

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”