Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Cheers...
Btw tous akrovates vallw tous panw se jina ta kollona agistria pou xw sti foto.. en arketa megala No 2 lalei to pakettui..souvlizo ton akrovati ke meta denno ton kala me to lastixui misina.. Aman stereothei meta panw sto impact shield.. Paei mia xara mesa.. Epses epidi eksiasa na parw sakko pses, ke edokimaza na kamw to 'pendulum cast' na vrasw llio :p.. aman ta eivra esurna k ton akrovati (an den dokimasis den tha mathis pote, an dualiete stin voli i oxi)... H mlkia omws en oti thelis 5-6 lepta gia na ton dolosis telia :S. Kapioi ipan mu oti ton skoulouko dolonnis ton me mia 'velona'... Ma enta theoria en touti????
Btw tous akrovates vallw tous panw se jina ta kollona agistria pou xw sti foto.. en arketa megala No 2 lalei to pakettui..souvlizo ton akrovati ke meta denno ton kala me to lastixui misina.. Aman stereothei meta panw sto impact shield.. Paei mia xara mesa.. Epses epidi eksiasa na parw sakko pses, ke edokimaza na kamw to 'pendulum cast' na vrasw llio :p.. aman ta eivra esurna k ton akrovati (an den dokimasis den tha mathis pote, an dualiete stin voli i oxi)... H mlkia omws en oti thelis 5-6 lepta gia na ton dolosis telia :S. Kapioi ipan mu oti ton skoulouko dolonnis ton me mia 'velona'... Ma enta theoria en touti????
Esox Lucius
δεν ειναι θεωρια, ειναι πραγματικοτητα, αγορασε μια και θα δεις διαφορα.δωλωνης πιο ευκολα και με λιγοτερες πληγες τα σκουληκια, χανουν σιγα σιγα το αιμα τους η τα υγρα τους και αντεχουν πιο πολυ μεσα στο νερο, αρα ειναι πιο αποδοτικα στο ψαρεμα, δοκιμασε αγκιστρια 2ρια η 4ρια με μακρυ στελεχος, τα λενε aberdeen νομιζω, mustad worm i mustad surfcasting.Greg wrote:Cheers...
Btw Kapioi ipan mu oti ton skoulouko dolonnis ton me mia 'velona'... Ma enta theoria en touti????
ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ.no-nick wrote:Greg wrote:pu tes 1 ws tis 5 extes laidis mile... Efa kati teratotsimpies panw ston akrovati ke tin garida pou mu egonatisan ta kalamia tou surf casting.. Alla epiastiken aeras koupanistos!!.. akoma aporo ti stanathwema ginete... mallon fteoun ta ajistria mu..
P.S.. Eida ke ena meteoriti pou eppefte je ekrouze pas ta 6 seconds.. Eprolava na kamw tin efji mu gia kana 6kilo mourmouro alla tpt en eginin![]()
πως δωλωνης τον ακροβατη? ειναι μεγαλα τα αγκυστρια σου? ειχες κοντα παραμαλα? ειχες τεντωμενη την μανα? εισαι μουσουπεττης ?:D![]()
![]()
. σοβαρα τωρα, αμα θελη να πιαστει πιανεται και πανω σε σχοινι του πλοιου, μαλλον δεν ηταν η μερα σου, δοκιμασε μονοδωλια και μακρινες ριψεις, αν δεν βρεις μονωδολια στειλε μου εγκαιρα πμ.
ΕΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟΔΟΛΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ;
(Έσιει θκυό εβδομάδες, μόνο ακροβάτες βρίσκω. "Ελείψαν μου" τζιαι "ελείψαν μου", όπου ρωτήσω.Μόνο παριζάκι ΝΙΚΑΣ εν εδοκίμασα να δολώσω που το χάλι μου)
ahahah pragmati.. epia ston 'theori' elipsan mu, epia ston 'orfanidi' elipsan mu, ston 'medex' elipsan mu... Esxi 1 week twra en sold out 
p.s. thanks panikko

p.s. thanks panikko
Last edited by Greg on Wed Sep 19, 2007 3:19 am, edited 1 time in total.
Esox Lucius
και τουτη την εβδομαδα δεν θα φερουν γιατι αυτος που τα φερνη( απο λευκωσια) λεει εμειναν του πολλοι ακροβατες, πηγενεται πιαστε ακροβατες της περασμενης βδομαδας, με ετσι στηβες μεσα στα ψυγεια ελιωσαν και εσταξαν..panikos wrote:Tin perasmeni vdomada den eferan se kanena monodolia , pos elegan oti einai sold outGreg wrote:ahahah pragmati.. epia ston 'theori' elipsan mu, epia ston 'orfanidi' elipsan mu, ston 'medex' elipsan mu... Esxi 1 week twra en sold outnomizw epiasamas sto peripe3imo
Tin solina tou nerou pou espases ektes esases tin prwta je kamneis mas kirigma dame ?no-nick wrote: και τουτη την εβδομαδα δεν θα φερουν γιατι αυτος που τα φερνη( απο λευκωσια) λεει εμειναν του πολλοι ακροβατες, πηγενεται πιαστε ακροβατες της περασμενης βδομαδας, με ετσι στηβες μεσα στα ψυγεια ελιωσαν και εσταξαν..

psarema epses perioxi aerodromiou apo 20:00 mexri 02:00 kamia dekaria mourmourou8kia ton 20cm
kai ena violaki misokilo
oti emine zontano os tin ora pou efia epistrafike stin 8alassa
epoka8arisa diladi 4 mourmourou8kia pou epiran to agkistri sto k*lo tous..

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
epses egorasa 4 paketa akrovati pou ton sigkekrimeno isagogea!! itan ouloi terata exi pou ton ximona na do etsi megalous kai se kali katastasi!epiasa je 4 tora kai einai to idio!!no-nick wrote:και τουτη την εβδομαδα δεν θα φερουν γιατι αυτος που τα φερνη( απο λευκωσια) λεει εμειναν του πολλοι ακροβατες, πηγενεται πιαστε ακροβατες της περασμενης βδομαδας, με ετσι στηβες μεσα στα ψυγεια ελιωσαν και εσταξαν..panikos wrote:Tin perasmeni vdomada den eferan se kanena monodolia , pos elegan oti einai sold outGreg wrote:ahahah pragmati.. epia ston 'theori' elipsan mu, epia ston 'orfanidi' elipsan mu, ston 'medex' elipsan mu... Esxi 1 week twra en sold outnomizw epiasamas sto peripe3imo

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Ela re file mu.. Esxi ena week pou irta pou aglia, en ksero ti eginetoun tes proigoumenes eftomaes alla etsi mu ipasin.. Entometaksu se ena maxazi epoulousen pou jina ta skouloukoutkia tis mougias pou en opws tis kampies (aspra) peripou 1misi cm to ena pou eni. Edokimase kanenas to sugekrimeno eidos k kserei an exoun epitixia? Efatsaren mu kalo doloma gia sorkuthkiapanikos wrote:Tin perasmeni vdomada den eferan se kanena monodolia , pos elegan oti einai sold outGreg wrote:ahahah pragmati.. epia ston 'theori' elipsan mu, epia ston 'orfanidi' elipsan mu, ston 'medex' elipsan mu... Esxi 1 week twra en sold outnomizw epiasamas sto peripe3imo
Esox Lucius
loipon file greg to skouloukoui pou les to aspro einai to biggantini.den to exw dokimasei pote alla apo oso exw diavasei sto psarema.gr oi kalamaraes einai euxaristimenoi me to eggleziko kai tin antena.rwtisa kai ena typo pou agoraze pou ena maxazi psarikwn dakatw stin patra kai eipe oti en 8anatos gia tous sorkous.o anipsios m edwkimase to sti kypro alla tzifos,mporei na etyxe omws.oso afora tis velones dolwsis en kales polla kai volikes ama einai poly leptes, ama einai xontri to skouliki xanei ola ta ygra tou ama to trypiseis.
kati pou 8elw na rwtisw epeidi en etyxe na agorasw pou tin kypro monodolia kai amerikano poso ekostizoun stin kypro?dakatw ta monodolia einai 0.60 eyrw dld 35 cent tis liras enw o amerikanos 5.5-6 eurw to kouti pou exei 5 mesa
kati pou 8elw na rwtisw epeidi en etyxe na agorasw pou tin kypro monodolia kai amerikano poso ekostizoun stin kypro?dakatw ta monodolia einai 0.60 eyrw dld 35 cent tis liras enw o amerikanos 5.5-6 eurw to kouti pou exei 5 mesa