Πάντως ενδιαφέρομαι να μου μάθεις τον τρόπο γιατί έχει καιρό που θέλω να το δοκιμάσω σαν δόλωμα...
Πηγα να ελεξω για λαβρακια σε 3 τοπους, τιποτε..jack tar wrote:εκαμε κανενας καμια εξορμηση σημεερα???ειχεν κανενα καλο αποτελεσμα?
οπωσδήποτεAggelosLRK wrote:...μερικοι ισως καταλαβαν γιατι κυνηγω τους κεφαλους
Ρε φιλε μα ησουν εσου τζινος που εστησε 5 καλαμια στην παραλια της Αργακας την πεμπτηsince1984 wrote:3 μέρες συνεχόμενες surfcasting (πολλά ωραία θάλασσα με ωραία κύματα) στην περιοχή της αργάκας αλλά τίποτε ψάρι.
ωραιος φιλε!!.. Αλλα οπως ειπες αν δεν βραχεις Δεν παιρνεις μεγαλο ψαρι.AggelosLRK wrote:Σημερα εχασα τον μεγαλυτερο κεφαλο της ζωης μου 3κ+ μετα απο 15 λεπτα μαχης καταφερε να παει τελικα στα βραχια.Απιστευτα πεταγματα,πανω απο 50μετρα μεσηνας και εγω με το setup για spinning να προσπαθω να σωσω την 20αρα μου απο βιασμο.
Τον εχασα γιατι δεν ηθελα να βραχω και αν δεν βραχεις οταν φερνεις μεγαλο ψαρι δεν το παιρνεις..
Δεν στεναχωρηθηκα,κερδισε το ψαρι γιατι το αξιζε για παρηγορια εβγαλα 2 κιλισιους υστερα.
Το οργωμα της θαλασσας για την ανοιξη συνεχιζετε,μερικοι ισως καταλαβαν γιατι κυνηγω τους κεφαλους
Επιασαν τα μουγκρια ουλα στο λειτς μαιλ εν αφηκαν ουτε για δειγμα ομως καλα εκαμανkonstantinos kalogir wrote:Γερό στομάχι ο κάττος σου ρε φίλε πάντως.Εγώ εψές μόνο ένα μουγγρί με το ζόρι. Μα που εξαφανιστήκαν ούλλα????????