Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Άτε, πέρκει βουρήσουν τζιαι οι επαγγελματίες με τα δίχτυα να ησυχάσουν λλίο οι μερκές "μου".
- AggelosLRK
ου γμτ πηγα αναγκαστικα ζυγι σημερα γιατι ειχε πολυ θαλασσα στη λαρνακα,ευτυχως δεν βρηκα κανενα λοχο ψαραδες να δερνονται στο τοπουι μου 
αν ειμαι σωστος με τους υπολογισμους μου και αν συνεχιστουν οι νοτιοδυτικοι ανεμοι θα ερθουν μακενζυ αλλα μπορει να εν μλκς που λαλω

αν ειμαι σωστος με τους υπολογισμους μου και αν συνεχιστουν οι νοτιοδυτικοι ανεμοι θα ερθουν μακενζυ αλλα μπορει να εν μλκς που λαλω

....μα ήννα μπου γείνετε ρε γμτ ποτζί?
Έχει 2-3 μήνες τώρα που συνέχεια ξαπολούν ψάρκα τζαι λέν μετά ότι τάχα έσχεισαν τα δύχτια οι ψτδες..... έχει 2-3 μήνες εν γεμάτοι οι τόποι κλουβίσια τζαι δεν λεν να φύουν τα εβλοημένα
Επεία την Κυριακή ποτζί... γεμάτοι οι τόποι κολ_τσιπούρες τζαι καμπόσους αντενάριες
πιλέ μου εφάν καλά οι μίνεροι!! Εβάλαν καμπόσα κιλά.... πόννα τους πιάμεν του χρόνου να έχουν κάνα κιλό παραπάνο

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Εγώ είμαι σίγουρος οτι επίασαν 1000 αρρώστιες τα κ*λόψαρα τους και γι'αυτό τα χαπολούν. Εν να ήθελα πολλά να στείλω ένα για αναλύσεις να δούμε...
να σε σιγουρος φιλε κοστα οτι στην συγκεκριμενι περιπτοσι εν κατι αχαπαροι που θελουν να λεγονται ψαραδες(και για αυτους εχουμε να πληρωσουμε πολλα)που εν ξερουν να ψαρευουν και αυτι την βδομαδα εκαναν 2 προσπαθειες για να σχισουν τα ιχθυοτροφια οπου η 2ι ηταν αποτελεσματικη με πολλεσ χιλιαδεσ ευρω ζημια στους ιδιοκτητες.γνωριζω προσψπικα κατα γραμμα την συνομιλια στελεχων τμιματος αλιειασ και λιμενικης για την συγκεκριμενη περιπτωση....
''surf casting'' A way of Living
δυστηχως φιλε οπως λεει και ο admin..ο γαρος ειναι το εθνικο μας ζωο
Esox Lucius
- AggelosLRK
χαχαχα πελαναν τελια τελικα,στο καζαντι εδινε λαγο φρεσκο και οταν γνωρισα λιγο τον ιδιοκτητη μου ανοιξε το φορτηγο και ειχε μεσα καμια 100στι λαγους ακαθαριστους.
Συνχωρηστε με γιαυτο που θα πω αλλα βρηκα 1 επιθετο για τους πλειστους ψαραδες/κυνηγους σε αυτον τον τοπο "Εξολοθρευτες"
Συνχωρηστε με γιαυτο που θα πω αλλα βρηκα 1 επιθετο για τους πλειστους ψαραδες/κυνηγους σε αυτον τον τοπο "Εξολοθρευτες"
- AggelosLRK
εντομεταξυ υπαρχουν πολλοι αλλοδαποι που δεν γνωριζουν τον κουνελλο και να με θυμαστε θα εχουμε καποιο θυμα με ολους αυτους που ηρθαν απο τα φραγματα..
- konstantinos kalogir
Ολονύχτιο ψάρεμα εχτές περιοχή Μαζωτού... Πολύ κύμα και αέρας ερχόμενα από το πέλαγος. Ωραίος τόπος, βαθιά νερά με άμμο, βράχους και φυκιάδες.
Από τις 18:00 μέχρι τις 23:00 ένα μουγγρί, ένας σορκός και 3 ωραίες μουρμούρες, από τις 23:00 μέχρι το πρωί μόνο 2 μουρμούρες ακόμα και ελάχιστα τσιμπήματα... Κατά τις 23:30 όμως ένα πολύ δυνατό τσίμπιμα (5-6 μέτρα φρένο) σε ακροβάτη με flotter, κάρφωμα, ένα βαρύ κεφάλι και απελευθέρωση του ψαριού μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Μάλλον μεγάλος σορκός. Δυστυχώς οι πολλές αστραπές οι οποίες πύκνωσαν μετά τις 23:30 και οι κατά διαστήμα βροχές απομάκρυναν τα ψάρια. Να σημειωθεί πως τα ψάρια που πιάστηκαν είχαν όλα καταπιεί το αγκίστρι, ίσως κατάλαβαν την επερχόμενη καταιγίδα...
Από τις 18:00 μέχρι τις 23:00 ένα μουγγρί, ένας σορκός και 3 ωραίες μουρμούρες, από τις 23:00 μέχρι το πρωί μόνο 2 μουρμούρες ακόμα και ελάχιστα τσιμπήματα... Κατά τις 23:30 όμως ένα πολύ δυνατό τσίμπιμα (5-6 μέτρα φρένο) σε ακροβάτη με flotter, κάρφωμα, ένα βαρύ κεφάλι και απελευθέρωση του ψαριού μετά από λίγα δευτερόλεπτα. Μάλλον μεγάλος σορκός. Δυστυχώς οι πολλές αστραπές οι οποίες πύκνωσαν μετά τις 23:30 και οι κατά διαστήμα βροχές απομάκρυναν τα ψάρια. Να σημειωθεί πως τα ψάρια που πιάστηκαν είχαν όλα καταπιεί το αγκίστρι, ίσως κατάλαβαν την επερχόμενη καταιγίδα...
jack tar wrote:να σε σιγουρος φιλε κοστα οτι στην συγκεκριμενι περιπτοσι εν κατι αχαπαροι που θελουν να λεγονται ψαραδες(και για αυτους εχουμε να πληρωσουμε πολλα)που εν ξερουν να ψαρευουν και αυτι την βδομαδα εκαναν 2 προσπαθειες για να σχισουν τα ιχθυοτροφια οπου η 2ι ηταν αποτελεσματικη με πολλεσ χιλιαδεσ ευρω ζημια στους ιδιοκτητες.γνωριζω προσψπικα κατα γραμμα την συνομιλια στελεχων τμιματος αλιειασ και λιμενικης για την συγκεκριμενη περιπτωση....
Jack,
Δηλαδή τα δίχτυα έκοψαν επίτηδες κάπιοι ψαράδες ???

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
- (CyBasser)
Φίλε Γιώρκο, είναι πολύ πιθανόν όντως να έγινε έτσι. Παλιά. όταν το ΤΑ ανάγιωνε πέστροφες σε κλουβιά για να τις αφήσει μετά ελέυθερες σε μεγάλο μέγεθος υπήρχαν οι "έξυπνοι" που έμπαιναν στο φράγμα, κολυμπούσαν ως τα κλουβιά, και τα έσχιζαν, απελευθερώνοντας χιλιάδες μικροσκοπικές πέστροφες για να πιάσουν όσες μπορούσαν περισσότερες κι ας ήταν σε σάιζ μαρίδας αντί να είναι 300γρ η μιά!!!! Αυτό παρ' ολίγο να σήμαινε τον οριστικό τερματισμό του ψαρέματος πέστροφας στο νησί, ευτυχώς τελικά δεν διακόπηκε. Αλλά για χάρη κάποιων ανεγκέφαλων λίγο έλειψε να χάσουμε το υπέροχο αυτό ψάρεμα. Γνωρίζω ότι σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις στο παρελθόν (πριν το 2003) κάποιοι έσχισαν κλουβιά στο Ζύγι, σε μια περίπτωση μάλιστα έδειραν και εργάτη που έτυχε να είναι στο κλουβί όταν το προσέγγισαν. Δυστυχώς παραμένουν ασύλληπτοι ως σήμερα. Έτσι υπάρχει όντως πιθανότητα να είναι και κακόβουλη ενέργεια, χωρίς να αποκλείεται και "εσκεμμένη" απελευθέρωση από το ιχθυοτροφείο για διάφορους λόγους...Giorkos wrote:jack tar wrote:να σε σιγουρος φιλε κοστα οτι στην συγκεκριμενι περιπτοσι εν κατι αχαπαροι που θελουν να λεγονται ψαραδες(και για αυτους εχουμε να πληρωσουμε πολλα)που εν ξερουν να ψαρευουν και αυτι την βδομαδα εκαναν 2 προσπαθειες για να σχισουν τα ιχθυοτροφια οπου η 2ι ηταν αποτελεσματικη με πολλεσ χιλιαδεσ ευρω ζημια στους ιδιοκτητες.γνωριζω προσψπικα κατα γραμμα την συνομιλια στελεχων τμιματος αλιειασ και λιμενικης για την συγκεκριμενη περιπτωση....
Jack,
Δηλαδή τα δίχτυα έκοψαν επίτηδες κάπιοι ψαράδες ???
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
Τελικά είμαστε ένας άπαιχτος λαός
Είμαστε παμπόνηροι !!!

Είμαστε παμπόνηροι !!!

που κουρκούνα....μέχρι τούνα....
Μακάρι να μείνουν τζεικάτω τζαι να μεν κοντέψουν τες περιοχές μου κουβαλόντας τζαι ένα σωρό κόσμο μαζί τους όπως έγινε πέρσι.Greg wrote:παιδια, 'εσπασαν' τα κλουβια περιοχες ζυγι-βασιλικο..ΒΟΥΡΑΤΕ!! να καθαρισετε την θαλασσα που τα μολυσμενα![]()
.. Επιασαν με 4 τηλεφωνα ως τωρα, οποιος παει φεφκει με τες συκλες του γεματες φρεσκια ψαροτροφη
Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
τον τελευτεο χρονο εχουν σχισει τα ιχτηιτροφια πανο απο 6 φορεσ πραγμα που εχει καταντησει οσ βεντετα μεταξυ ψαραδων και ιδιοκτητων ιχθυοτροφιων.....θα σας κανο μια ερωτηση και με την απαντηση θα λυσετε το μυστηριο....τοσα χρονια μπαιναμε με το αυτοκινητο μεσ το λιμανι που λεει ο λογος,πριν 4 χρονια μασ το απαγορευσαν και δινοντας την δικαιολγια οτι το λιμανι ειναι υψιστης ασφαλειας,γιατι αραγε?λογο τον αχαπαρον που δυστυχως εν σεβονται τις περιουσιες τον αλλων.....
''surf casting'' A way of Living