Ψάρεμα κάπου στην παραλία Λάρνακας ψες βράδυ (μετά τις καταιγίδες που περιγράφει ο Fish&Chips και που ηρέμησαν η ώρα 7μμ) με MariosK και Μιχάλη Κοπτίδη. Μας τίμησε η κυρία της φωτό...(και ένας αστερίας )...
Attachments
DSC_0395_(Small).JPG (25 KiB) Viewed 4910 times
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
(CyBasser) wrote:Αλλά τελικά με κέφαλο ή με spinning? Κάπου μας εμπέρδεψες ρε Πέτρο.....
σπίννινγ,απλα σε κάποια φάση επαρετησα το και έκατσα σε ενα τοπούι που έκοφκε ο αέρας και έσιρα ένα κέφαλο ,όσπου και ένα που τα ψεύτικα μου είπεν μου ότι ήθελε να κολυμπήση ακόμα λίο πριν φύω ,μια κ έκαμα του την χάρη,ανταπόδοσε μου το
(CyBasser) wrote:Ψάρεμα κάπου στην παραλία Λάρνακας ψες βράδυ (μετά τις καταιγίδες που περιγράφει ο Fish&Chips και που ηρέμησαν η ώρα 7μμ) με MariosK και Μιχάλη Κοπτίδη. Μας τίμησε η κυρία της φωτό...(και ένας αστερίας )...
ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ Η ΣΥΝΑΓΡΊΔΑ ΣΟΥ
Είμουν σε ψαροταβέρνα σήμερα εδείξαν μου μισόκιλους μουρμουρους και επροσπαθήσαν να μου πουν ότι είναι ΣΥΝΑΓΡΙΔΕΣ.
hemilios wrote:
ΠΟΛΛΑ ΩΡΑΙΑ Η ΣΥΝΑΓΡΊΔΑ ΣΟΥ
Είμουν σε ψαροταβέρνα σήμερα εδείξαν μου μισόκιλους μουρμουρους και επροσπαθήσαν να μου πουν ότι είναι ΣΥΝΑΓΡΙΔΕΣ.
γελούμε αλλά κάπιον εν να έβρουν να του πουλήσουν μούρμουρο για συναγρίδα (εδώ που τα λέμε κανένα μουρμούρατσο έτρωα τον )
Μετά από καιρό φίλοι και συμπολεμιστές του forum εκανονονίσαμεν με το φίλο μου το Μάχλα να εξορμήσουμεν ψαρευτικά στην περιοχή Πόλεως Χρυσοχούς - Λατσιού - Αργάκας για casting - αντέννα κτλ. Ξεκινούμεν που λέτε παρασκευή κατά τις εφτά το βράδυ και φτάνουμε στην Αργάκα κατά τις 9 - 930. Να σημειώσω ότι από την Τετάρτη ενημερωθήκαμε ότι ο καιρός θα είναι άσχημος το σαββατοκυρίακο αλλά πάλε είπαμεν να πάμε μιάς και δυσκολευόμασταν να κανονίσουμε άλλο σαββατοκυρίακο. είχαμε μαζί μας 8 αμερικάνους - 4 ακροβάτες και μια κορδέλλα. φτάνουμε που λέτε στην περιοχή που θα ψαρεύαμε και η θάλασσα ήταν 4 μποφόρ και έσπαζε αρκετό κύμμα έξω μαζί με κάμποσο αέρα. εστήσαμεν τα όλα και κατά τες εντεκάμισι άρχισε το ψάρεμα. κατά τις δοδεκάμισι επιάσαμεν τον πρώτο καλό μούρμουρο σε αμερικάνο αλλά μόλις τον βγάλαμε επιάσαν μας κάτι νερά εβουρόυσαμεν όπως τους πελλούς να μπούμε μες το αυτοκίνητο. αφού κόπασαν τα νερά επιστρέψαμε. την επόμενη μισή ώρα είχαμε κάποια τσιμπήματα χωρίς αποτέλεσμα. και ξανά νερά τούρμα επελλάναν μας. αφού τσάκισε η ψυχολογία μας είπαμε να αναχωρήσουμε και να πάμε στην θαλπωρή του Ξενοδοχείου που μας περίμενε και να επιστρέψουμε δρυμήτεροι την επομένη.
επόμενη μέρα το Σάββατο ξυπνήσαμε για να παμε για καμιά αντέννα και μετά το βράδυ για casting. ο καιρός και πάλι χάλια η θάλασσα 5 μποφόρ ΝΔ γινότανε χαμός. παραλία αργάκας ήταν λες και είχε τσουνάμι!!είπαμε να πάμε στο λιμάνι στο Λατσί μπας και κόφκει λίγο. πάμε εκεί πολύς αέρα αλλά ψαρέψαμε καμιά ώρα αντέννα έπιασα δυο σκάρους πολύ καλούς αλλά τίποτα άλλο. είδα τον ουρανό να σκοτεινιάζει και λέω στον Μάχλα να την κανουμε όσπου εν ώρα γιατί εννά γινούμεν πουλλιά πάλε. μετά τα παίζαμε όλα για όλα για την νύκτα μπας και μας κάνει ο καιρός το χατήρι. όμως ο θεός είχε άλλη άποψη ο καιρός όλο και χειροτερευε. τελοσπάντων ούτε σάββστο νυκτα μας άφησε καθόλου να ψαρέψουμε ολο βροχή και θυελλώδεις άνεμοι. λέμε τζιαι μείς εδκιαλέξαμε τις ημέρες να ρτουμε. υπομονή λαλούμεν άτε να ξημερώσει η κυριακή να δούμε τι θα γίνει. ρε παιδκιά την κυριακή (σήμερα δηλαδή) ήταν Ο ΧΑΜΟΣ. τέτοιο κακό έσιει πολλήν καιρό να δω κύπρο. σήμερα ήταν 7-8 μποφόρ η θάλασσα ετύλιεν κύμμα που 100 μέτρα μέσα τζιαι έβρεχε τουμάνι. που την μιαν εχαρήκαμεν για τις βροχές που την άλλην τρεις μέρες σε έτσι τόπους τζιαι να ψαρέψεις 2 ώρες εν κρίμα τζιαι οι κόποι μας τζιαι τα εκατόν ευρώ δολώματα που εδόκαμεν.
ποτζιή ποδά επειδή είδαμεν ότι εν έχουμεν υπόθεση αναχωρήσαμεν με τις παγωνιέρες γεμάτες δολώματα και την ουρά στα σκέλια να επιστρέψουμεν Λευκωσία στα πάτρια εδάφη. στην διαδρομή παντού γινόταν χαμός. πάφο πέτρα του ρωμιού κτλ. έχει πολύ μα πάρα πολύ καιρό να δώ έτσι θάλασσες. εθυμίθηκα τα μελτέμια τον Αύγουστο στις Κυκλάδες που κουμπά 8-9 μποφόρ.
γενικά ήταν μια αποτυχημένη και κουραστική ψυχολογικά εξόρμηση αλλά γενικά επεράσαμεν καλά εκάμαμεν διακοπές!
Αυτά (μόνο!!!).
Λεωνίδα , επαθαν την και άλλοι με τι συγκεκριμένη περιοχή
πάντως χθες μετάνιωσα που δεν πήγα για surfcasting τουριστική λεμεσού
πήγα για φαει στο ναυτικό όμιλο κερύνειας και έτσι θάλασσα έχει πολύ καιρό να δω
Ενας λουτσος 3300, ρεκορ μεγεθος για μενα μεχρι σημερα, το απογευμα του Σαββατου. Μετα απο 2 ωρες σπινινγκ και ενα κοψιμο καταφερα να φερο εξω τον εικονιζομενο. Με YoZuri crystal minnow, κοκκινοκεφαλο, 9 εκ., 10 γραμμαριων. Η μαχη ηταν ατελιωτη αλλα και μια σκετη απολαυση. Το καλαμι μου ειναι το Tica Adventure, 3.00 m, 10 - 40 gr, και το μηχανακι το Tica 3059, μαζι και τα δυο πιστευω εχουν ταιριαξει τελεια.
Last edited by SiliS on Mon Nov 24, 2008 6:17 am, edited 1 time in total.
Φιλε Λεωνιδα, στον συγκεκριμενο τοπο επαθα την και εγω με τον caveman...Μαζι με δολωματα 100 ευρω και βαλε, αν δεν εγινουνταν τουτες οι γεριμιες, εν θα εθυμουμασταν πολλα ψαρεματα
SiliS wrote:Ενας λουτσος 3300, ρεκορ μεγεθος για μενα μεχρι σημερα, το απογευμα του Σαββατου. Μετα απο 2 ωρες σπινινγκ και ενα κοψιμο καταφερα να φερο εξω τον εικονιζομενο. Με YoZuri crystal minnow, κοκκινοκεφαλο, 9 εκ., 10 γραμμαριων. Η μαχη ηταν ατελιωτη αλλα και μια σκετη απολαυση. Το καλαμι μου ειναι το Tica Adventure, 3.00 m, 10 - 40 gr, και το μηχανακι το Tica 3059, μαζι και τα δυο πιστευω εχουν ταιριαξει τελεια.
SiliS wrote:Ενας λουτσος 3300, ρεκορ μεγεθος για μεναενα μεχρι σημερα, το απογευμα του Σαββατου. Μετα απο 2 ωρες σπινινγκ και ενα κοψιμο καταφερα να φερο εξω τον εικονιζομενο. Με YoZuri crystal minnow, κοκκινοκεφαλο, 9 εκ., 10 γραμμαριων. Η μαχη ηταν ατελιωτη αλλα και μια σκετη απολαυση. Το καλαμι μου ειναι το Tica Adventure, 3.00 m, 10 - 40 gr, και το μηχανακι το Tica 3059, μαζι και τα δυο πιστευω εχουν ταιριαξει τελεια.
Μπράβο Βασίλη!!!
Μια ερώτηση, οι σφύρνες εν κοπαθκιαστές που κυνηγούν?