Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Panikos

Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα

Post by Panikos »

admin wrote:

Δυστηχώς ο φίλος ο νικ έχει λίγο πρόβλημα και επαράγγειλε φακούς επαφής για να μπορεί να κυνηγήσει . Την πρώτη Κυριακή πήγε και είχε πρόβλημα δέν έβλεπε καλά τις φάσσες, την πρώτη Τετάρτη δοκίμασε με τα παλιά του γιαλιά αλλά τα έβλεπε λίγο θολά, εκατάφερε να παίξει δύο περδίκια αλλά τα έχασε κουτσόφτερα :( Την Δεύτερη Κυριακή επείε πάλι χωρίς γιαλιά και είδε ένα πέρτικο να περπατά χαμέ :!: Επροσπάθαν να τον λαόση να πετάσει να τον παίξει του φτέρου αλλά εν επέταν :?: Τότε λαλεί παρά να τον αφύσω να φύγει ενα τον παίξω :twisted: Σημαδκιάζει μπάμ έπεσε το πουλί, έπιαντον τσε επείεν σπίτι , όταν έφτασερ είδεν τον η πεθερά του τσε λαλεί του Ρε γαμπρέ μα που ήβρες τον ΠΕΤΕΙΝΟ :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

αχαχαχαχαχαχα ,προς πληροφορίας σου κύριε ʼAριστε ο νικ ειπε μου οτι εν φασιανό που έπαιξε και είμαι καλεσμένος στο τραπέζι , λαλεις να με ταισει πετινο για φασιανο :?: :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

caveman

Post by caveman »

ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααα

Όι ρε Πανίκκο, με εσύ με η πεθερά του εκαταλάβατε καλά... εν φαραόνα που θα φάτε :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==

no-nick

Post by no-nick »

εν πετεινο που επαιξα γιατι το στηθος του φωσφωριζη και ειναι το καλητερο δωλωμα για τις φουρτουνες. :)

ps1xas

Post by ps1xas »

Καλησπέρα παιδιά.... ψάρεμα σήμερα από η ώρα 5 μέχρι τις 9 στα κατεχόμενα (κερύνεια) 5 σορκους ο καθεενας ζυγίζει 400gr και ida ένα τέρας σόρκος που τον έβγαλαν κάτι μικροί τούρκοι θα ήταν το πιο λείο 1kg τον έπιασαν πάνω στην ζωντανή γαρίδα.

ImageImage

A και πριν σκεφτείτε ότι 4 έχει φωτό... και εγώ έγραψα ότι έχω πιάσει 5 , τον άλλον τον χάρισα :P

caveman

Post by caveman »

Ωραία ψαριά ρε φίλε :D :D

Ασσέν τζαι που τα κατεχόμενα :lol: :lol: Έχει που την μέρα που άνοιξε το οδόφραγμα που σκεύτομαι να πάω... αλλά ακόμα ΔΕΝ μπόρεσα να πάρω την απόφαση :? :? :? :?
==ΤΟΥΡΝΑ==

ps1xas

Post by ps1xas »

caveman wrote:Ωραία ψαριά ρε φίλε :D :D

Ασσέν τζαι που τα κατεχόμενα :lol: :lol: Έχει που την μέρα που άνοιξε το οδόφραγμα που σκεύτομαι να πάω... αλλά ακόμα ΔΕΝ μπόρεσα να πάρω την απόφαση :? :? :? :?

Ρε φιλε όταν αποφασίσεις και θες να πας... έλα να πάμε.. πιάσε και τον πανικό και ελάτε :)

caveman

Post by caveman »

Τώρα να δούμε :? Πάντος πέρσι... είχα ένα παρέα που επάεννεν Κερήνεια, εγώ επάεννα Πάφο... τζαι εύκαλλα πιο πολλύ ψάρι τζαι πιο ποιοτικό. Τώρα να μπει ο Δεκέμβρης και βλέπουμε.
==ΤΟΥΡΝΑ==

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

Σπίννινγ σήμερα ,αποτέλεσμα η ασημένια της φωτογραφίας ... έννεν το ΟΝΕΙΡΟ αλλά .... :)
Μεν πείτε οτι ε μικρη και επρεπε να την αφήσω ...οντως ε μικρή αλλα είχε την ατυχία να είναι η πρώτη μου ..ετσι έπιασα την :wink: :wink: :wink:
Συνθήκες : ταραγμένη θάλασσα,βάθος περίπου 2 μέτρα , βυθός πέτρες ... περιοχή-Λάρνακα
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια

chrysanthos9

Post by chrysanthos9 »

Ρε φιλε επρεπε να την κανεις release επειδη τουτο το ειδος φτανει 20+ κιλα. :oops: :oops: :oops:
Rememper always someone waiting for you at home

sifu-nas

Post by sifu-nas »

πολλα καλη ρε πετρη :D ,πως τζιαι ετσιμπισε σε ετσι συνθηκες?

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

chrysanthos9 wrote:Ρε φιλε επρεπε να την κανεις release επειδη τουτο το ειδος φτανει 20+ κιλα. :oops: :oops: :oops:
Ε είπαμε ρε φίλε,την πρώτη κάμνω την release μες το στομάχι μου , χρειάζουμαι και λίο ιόδιο(το οποίο βρίσκεται στα θαλασσινά) στον οργανισμό μου για να δουλεύκει καλά :wink: Οσο για το release στην θάλασσα έχω το ακουστά :wink: :wink: :wink:

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

πεσμου ωρα!! :P οι λιτσες δεν παιζουν με τον καιρο ειναι παντος καιρου φτανει να πεινανε,μονο η ωρα μετραει,ατε πεμου! :mrgreen:

Greg

Post by Greg »

Μπραβο ρε Πετρο. Ετζηνιουσες την πολλυ καιρο την πρωτη σου λιτσα, ας ηταν και μικρη δεν πειραζει... Πεμου τι ωρα να παω λαρνακα αυριο :D
Esox Lucius

fISHANDCHIPS

Post by fISHANDCHIPS »

Ηταν ακριβώς 12 το μεσημέρι ... μπορεί να μεν παίζει ρόλο ο καιρός αλλά για εμένα έπαιξε ρόλο...εφίσαν πολλα και έσειρα ενα κέφαλο μέσα και επεριμενα ... μόλις εσκοτίνιασε λιο πριν ξεκινήση να βρέχει εφάνηκε μου οτι ήρτεν η ώρα της,και στο 2 ρίξημο εφκήκε....βασικά άμαν έχει λίστα τζαμέ που εννα σήρης και χρισιμοποιάς σωστή μέθοδο, πιστεύκω εννα χτυπήση

(CyBasser)

Post by (CyBasser) »

fISHANDCHIPS wrote:Ηταν ακριβώς 12 το μεσημέρι ... μπορεί να μεν παίζει ρόλο ο καιρός αλλά για εμένα έπαιξε ρόλο...εφίσαν πολλα και έσειρα ενα κέφαλο μέσα και επεριμενα ... μόλις εσκοτίνιασε λιο πριν ξεκινήση να βρέχει εφάνηκε μου οτι ήρτεν η ώρα της,και στο 2 ρίξημο εφκήκε....βασικά άμαν έχει λίστα τζαμέ που εννα σήρης και χρισιμοποιάς σωστή μέθοδο, πιστεύκω εννα χτυπήση
Καλή λιτσούα. Συμπαθητική. Αλλά τελικά με κέφαλο ή με spinning? Κάπου μας εμπέρδεψες ρε Πέτρο.....

Αυτό για την κακοκαιρία είναι ότι Νιόβρη του 2000 θυμάμαι (έχω στις σημειώσεις μου) ότι στην Λάρνακα είχα μια σειρά από επιτυχίες με τέτοιου μεγέθους λίτσες και πιο μικρούς σούρους όταν μαζεύονταν μελανοσωρείτες (σύννεφα καταιγίδων), μαύριζε ο ουρανός και φούσκωνε η θάλασσα αλλά πριν αγριέψουν οι καταιγίδες...

ΠΡΟΣΟΧΗ: :!: :!: :!: όχι ψάρεμα όταν τα σύννεφα αυτά είναι ορατά ηλεκτρισμένα, από πάνω μας, ή μπορείτε να ακούσετε τις βροντές - τουλάχιστον να είναι 7 με 8 χμ μακριά για να είστε ασφαλισμένοι :!: :!: :!:
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”