Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Ρε φιλέ δηλαδή κινητό (γιοκ) catch and disapeared
. Εμπειράζει ρε φιλε πάλε καλέ που επείες και ήρτες καλά είμαι σίγουρος ότι η Αίγυπτος θα σε αποζημιώση. Πέρνα που το γραφείο αν μπορείς να σου δείξω τα νέα πράγματα που έφερα (κάμερες-φωτογραφικές)

Ευχαριστό Ρολάνδο
Άφησμε λίον να χαρώ ότι έπιασα την Trachinotus ovatus ρε φίλε
πάντος μιάζει πολλά.
Έλαβα μήνυμα που τον φίλο σας από την Βουλγαρία, τον Γιούρι, θά έρτει
Γεια σου φίλε
ελπίζω να τα πάμε καλά.

Άφησμε λίον να χαρώ ότι έπιασα την Trachinotus ovatus ρε φίλε

Έλαβα μήνυμα που τον φίλο σας από την Βουλγαρία, τον Γιούρι, θά έρτει

PrEdAtΩR wrote:ΧΑΜΠΉ ,6 ΜΈΡΕΣ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΈΣ?![]()
![]()
![]()
![]()
Γεια σου φίλε

Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
Γεια σου φίλεadmin wrote:Ρε φιλέ δηλαδή κινητό (γιοκ) catch and disapeared. Εμπειράζει ρε φιλε πάλε καλέ που επείες και ήρτες καλά είμαι σίγουρος ότι η Αίγυπτος θα σε αποζημιώση. Πέρνα που το γραφείο αν μπορείς να σου δείξω τα νέα πράγματα που έφερα (κάμερες-φωτογραφικές)

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- (CyBasser)
Πές το του Γρηγόρη που σου το είπε άμεσαcaveman wrote:Ευχαριστό Ρολάνδο![]()
Άφησμε λίον να χαρώ ότι έπιασα την Trachinotus ovatus ρε φίλεπάντος μιάζει πολλά..

Ωραία, θα κανονίσουμε να τα πούμε όλοι μαζί από κοντά. Έτσι κι αλλιώς θα είμαι Λεμεσό εκείνες τες μέρες....caveman wrote:Έλαβα μήνυμα που τον φίλο σας από την Βουλγαρία, τον Γιούρι, θά έρτει![]()
..
Θα τα πάτε καλάcaveman wrote:Γεια σου φίλεPrEdAtΩR wrote:ΧΑΜΠΉ ,6 ΜΈΡΕΣ ΕΊΝΑΙ ΠΟΛΛΈΣ?![]()
![]()
![]()
![]()
ελπίζω να τα πάμε καλά.

There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
- sea-hunter
Ευχαριστώ σου φίλε μου
Άρκεψε να ετοιμάζεσε ρε! Τζιάμαν στραφώ που το Ασσουάν τέλος του Νιόβρη θα ξεκηνίσω τα καθηερομένα
αλλά.... ξερεις εσύ.... ούτε λέξη σε κανέναν! 

Άρκεψε να ετοιμάζεσε ρε! Τζιάμαν στραφώ που το Ασσουάν τέλος του Νιόβρη θα ξεκηνίσω τα καθηερομένα

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- sea-hunter
μεν φοασε τιποτε
τι πρεπει να πιασω για νε ειμαι ετοιμος? 

Keep Walking...Keep Fishing!!
Ρε λεβεντες.. Καμετε ποστ κανενα ψαρι που εφκικε το weekend, και κανει για Αιγυπτους κτλ off-topic. Μεν παιζεται πελλο, Μαριε? Psixa?..Νο-nick??
Esox Lucius
Greg wrote:Ρε λεβεντες.. Καμετε ποστ κανενα ψαρι που εφκικε το weekend, και κανει για Αιγυπτους κτλ off-topic. Μεν παιζεται πελλο, Μαριε? Psixa?..Νο-nick??
Eν επιαμε πούποτε ρε φιλε το weekend, ένα πάμε σήμερα με το mario .. ο no-nick εχάθηκε τέλεια το τελευταίο καιρό.... Ρε ζεις?
Θα τα πούμεν ειδιετέροςsea-hunter wrote:μεν φοασε τιποτετι πρεπει να πιασω για νε ειμαι ετοιμος?

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
επαρετησα το ψαρεμα για λιγο, τωρα ειμαι ερωτευμενοςps1xas wrote:
Eν επιαμε πούποτε ρε φιλε το weekend, ένα πάμε σήμερα με το mario .. ο no-nick εχάθηκε τέλεια το τελευταίο καιρό.... Ρε ζεις?

no-nick wrote:επαρετησα το ψαρεμα για λιγο, τωρα ειμαι ερωτευμενοςps1xas wrote:
Τουλάχιστον epiaes κανένα περτικουα?

ps1xas wrote:no-nick wrote:επαρετησα το ψαρεμα για λιγο, τωρα ειμαι ερωτευμενοςps1xas wrote:
Τουλάχιστον epiaes κανένα περτικουα?
Δυστηχώς ο φίλος ο νικ έχει λίγο πρόβλημα και επαράγγειλε φακούς επαφής για να μπορεί να κυνηγήσει . Την πρώτη Κυριακή πήγε και είχε πρόβλημα δέν έβλεπε καλά τις φάσσες, την πρώτη Τετάρτη δοκίμασε με τα παλιά του γιαλιά αλλά τα έβλεπε λίγο θολά, εκατάφερε να παίξει δύο περδίκια αλλά τα έχασε κουτσόφτερα