...γειά σας παίδες!!!
Επέστρεψα που τες..... ΓΕΡΙΜΕΙΕΣ!!!! Πάντα γεριμείες ρε γμτ
Έφεια στες 5 του μηνός κατά το μεσομέρι.... αφού επέρασα μιαν πολλά κουραστική μέρα μέσα σε σταθμούς λεωφορίων, ταξιά, αεροπλάνα, λεωφορία κτλ κτλ στο τέλος εκατάφερατα γίρο στα μεσάνυχτα να φτάσω στην Καβάλα τζαι έδωκα μες τα σεντόνια ως την επομένη το μεσομέρι.....
Πρώτη μέρα, εκατέβηκα κάτω τζαι επερίμενα να δω ήλιο τζαι θάλασσα....

τπτ εν εφέναιτουν, παντού ομίχλη!

Αμέσος εκατάλαβα τη μλκια έκαμα τζαι επεία τζικάτο μες τον Νιόβρη!!
Τις πρώτες 2 μέρες εφάτζισα ούλλα τα λιμάνια γυρόν, μέχρη Νέα Ηρακλήτσα, Νέα Περάμο και Νέα Κεραμοτή.... εν άφεικα λιμάνι, αλλά τπτ απολύτος τπτ!
Ούλλοι οι ντόπιοι ψαράδες συνέχειαν μου ελέαν για τον περασμένο τζαι τον προπερασμένο χρόνο.... ειδικά πέρσι έτσι καιρό στο μεγάλο λιμάνι της Καβάλας ήταν γεμάτο σαφρίδια, τονάκια, λιτσες, μαγιάτικα κτλ
Μιας τζαι δεν είχεν καθόλου κηνυγιάρικα στην Καβάλα, μετά από πολλές προτροπές των ντόπιων, αποφάσισα με ακόμα έναν φίλο, τον Κρασιμίρ, να πάμεν ως την Θάσο..... επείαμεν με το φέρι-μπόουτ, επείαμεν με το αυτοκήνητο του παρέα σε μια τέλεια παραλία, εν επρόλαβα να σίρω τρεις φορές τζαι εσυνιδιτοπίοισα ότι κάπου έχασα το κηνιτό

εστραφήκαμεν πίσω στο λιμάνι αλλά εκλείσαν τα οι νάυτες τζαι εφείαν ούλλοι, λαλεί μου ο λημενάρχης, έλα άβριο στις 3 όταν θα έχει γραμμή να το πάρεις.... έμεινα σε ξενοδοχείο την νύχτα περημένοντας την επομένη.....
Επεία πρωί πρωί, περιμένοντας να φανεί κάνας ναύτης να ανοίξει το πλοίο... όσων επερήμενα στο παγκάκι, ήρτεν έναν κοπέλλι με το ποήλατο, τέλεια πελλός

έπιαν με στην κουβέντα για τα καλάμια που εκουβαλούσα μαζί μου.... στα πολλά είπεν μου πως ακριβός τζιαμέ μπροστά μας, την νύχτα φκάλλει γοφάρκα

εν επίστευκα διότι ήταν τέλεια σκαρτότοπως... όταν έφειεν, έμενεν ακόμα λίγη ώρα μέχρι να έρθει κάποιος να ανίξει το πλοίο, οπόταν αποφάσισα να ρίξω λίγο, τζαι καλά έκαμα διότι που την πρώτη βολή άρπαξα το πρώτο μου γοφάρι, ήταν τέρας.... λίγο πριν να σηκόσω το ψεύτικο από το νερό.... ΜΠΑΜ!! και ξεκινά το βούρος...ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖζζζζζζζζζζζζζΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖζ

ήταν πελλαμός, μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα επείρεν μου πάνω που 40 μέτρα, όπως επάεννεν, έκαμε μια παύση τζαι τζίνον ήταν, εξαπόλισε... λίγο αργότερα άνοιξε το πλοίο αλλά το τηλέφονο χασιμιό

έφειγά, εστράφηκα Καβάλα, λίγη ώρα αργότερα εύκαλα μια μικρή λίτσα τζαι τζίνον ήταν, τις υπόλοιπες μέρες τες επέρασα βαούμενος έσσο(ΕΓΥΡΙΣΕΝ ΜΟΥ) πολλίν ύπνο ως σήμμερα που εστράφηκα.
Παρόλα ταύτα, έστω και αν δεν είχεν κηνηγούς, που άλλα ψάρκα(φαγκρούθκια, λιθρίνια, μουρμούρες, κεφάλους, ούγενες, τσιπούρες, περκάκια, σορκούς, χαρατζίες, μελάνες κτλ κτλ κτλ κτλ)....... έτσι ψάρι ούτε στα πιο άγρια μου όνειρα δεν είδα

σε κάποια φάση για κάνα δεκάλεπτο άφεισα τα ψεύτικα και έδισα κάνα αγκίστρι.... εύκαλα τα πρώτα λιθρίνια της ζωής μου

που να το πεις.... λιθρίνια σε λιμάνι

ένας πάρα δίπλα είχε βγάλει φαγκρούθκια
το βρέφος, επείεν πίσω αμέσος