Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
φιλε μετα τες συνεχομενες αποτυχιες εν ταρασσω που τη λεμεσο 

Esox Lucius
τα "αμερικάνικα" ήρτασην, τώρα να έρτη τζαι η "κυρία" που την Ιαπωνία τζαι με Λάρνακα, με Πάφο.... έχει τζαι ποδά Λεμεσό καμπόσα!!
Στις εκλογές 2013, ψηφίζουμε:
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
-
ΗΡΤΕΝ
Πολλα ωραια η Ιαπωνεζου σου ρε Cave

Καλως τα δεχτηκες

Πολλα ωραια η Ιαπωνεζου σου ρε Cave

Καλως τα δεχτηκες

-

Last edited by fISHANDCHIPS on Thu Oct 16, 2008 2:34 pm, edited 1 time in total.
... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
-
Μια καινούρια σελίδα ανοίγει στη ψαρευτική καριέρα του ΧαμπήfISHANDCHIPS wrote:EVANTHIS LOIZOU wrote:ΗΡΤΕΝ![]()
![]()
![]()
Πολλα ωραια η Ιαπωνεζου σου ρε Cave![]()
![]()
Καλως τα δεχτηκες![]()
![]()
![]()

... φευγω και αφηνω πισω μου σκουπιδια
- AggelosLRK
2,5 κιλά λαλεί ο παίχτηςAggelosLRK wrote:αφιερωμενο στοn greg! http://www.youtube.com/watch?v=8Um54DwP ... re=related

Who the cap fit
Let them wear it
Let them wear it
hdemetris wrote:2,5 κιλά λαλεί ο παίχτηςAggelosLRK wrote:αφιερωμενο στοn greg! http://www.youtube.com/watch?v=8Um54DwP ... re=relatedΠρέπει ναν στον Δία που την εζύασε

- (CyBasser)
Καλά, ούτε καν στον Δία! Σε κανένα άστρο λευκό νάνο δεν λες καλύτερα! Μόνο έτσι φκαίνει στα 2.5 κιλά. Μακάρι να είναι 800 γραμμάρια, άτε ένα κιλό αν έφαε κανένα αναγιούμενο κέφαλο πριν πιαστεί!hdemetris wrote:2,5 κιλά λαλεί ο παίχτηςΠρέπει ναν στον Δία που την εζύασε

Έτσι που περιέργεια, την λίγδα έβαλεν την για δόλωμα ή έπιασε την η λίτσα όπως την έφερνε έξω ο τύπος? Αν εκατάλαβα τι είδα εν το δεύτερο...
There is fishing, and there is BASS FISHING!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
ALWAYS PRACTICE CATCH AND RELEASE!!!
AAAAAAAΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αν πκείς μόνος σου πέντε μπουκάλλες τζακ ντάνιελς, μπορεί να κοντέψει νάκκον στα θκιό
ΗΝΤΑ ΠΕΛΛΟΣ ΕΝΕΙ!!!! χαχαχαχαχαχαχαααα
τούτη εν γίρο στα θκίομισι...http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... start=1620

τούτη εν γίρο στα θκίομισι...http://www.cyprusfishingmagazine.com/fo ... start=1620
==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- AggelosLRK
Ψαρια του σαββατοκυριακου, συνολικα 11 ωρες ψαρεμα. Ολα με προνυμφες και απ οτι δειχνει τα ψαρια αρχισαν να "ξυπνουν" καθως χειμωνιαζει!!
- Attachments
-
- IMGP2671.jpg (65.08 KiB) Viewed 4210 times
I d rather be fishing!!!
Είμουν έναν τόπο το Σαβάτο ρε Sili για spinning... ήταν ένας γνωστός μου τζιαμέ τζαι έπιανεν αβέρτα μεγάλες μελάνες αλλά ήταν με μια κοντή(4μέτρα) αντένα... για τούτον τα 2/3 έχανεν τες. Έχασεν τζαι καμπόσους σορκούς... μόλις έπεσε το φως, εύκαλε τζαι μια χαρατζία 600ρα
αλόπως εν τζαιρός να πάω τζαιγώ με Εγγλέζικο 

==ΤΟΥΡΝΑ==
==ΤΟΥΡΝΑ==
- AggelosLRK
Εχω μια απορια.Την κυριακη επιασα τον παρεα μου και πηγαμε να συρουμε για τυχον κεφαλους μολις φθασαμε στον προορισμο μας βλεπω 1 van με τους προβολεις ανοικτους και 2 σειρες διχτυα μια αριστερα και μια δεξια τα οποια ξεκινουσαν απο την ακτη μεχρι 30μετρα περιπου μεσα στη θαλασσα.Ο εν λογο "ψαρας" ειχε σιρει και 1 παραγαδι 500-600 αγγιστρια και το ωραιο ειναι οτι ειχε και 2 καλαμια casting ενδιαμεσα σε τουτον ουλο το πανικο
Με λιγα λογια ειχε καλυψει μια ακτινα 300+ μετρων και ψαρευε οτι αναπνεε.Εγω θελω να ρωτησω ειναι νομιμο το εν λογο διχτυ και τα 500 αγγιστρια παραγαδι απο ακτη?
Το καλο επιασε μονο μια βιολα μικρη και την εσυρε της σικλας διοτι ο καιρος δεν ηταν και ο καλυτερος την κυριακη.
και εκανα και μια βολη μακελοου με το ζυμαρι πανω και επιασα το παραγαδι του,καταλαθος φυσικα

Με λιγα λογια ειχε καλυψει μια ακτινα 300+ μετρων και ψαρευε οτι αναπνεε.Εγω θελω να ρωτησω ειναι νομιμο το εν λογο διχτυ και τα 500 αγγιστρια παραγαδι απο ακτη?
Το καλο επιασε μονο μια βιολα μικρη και την εσυρε της σικλας διοτι ο καιρος δεν ηταν και ο καλυτερος την κυριακη.
και εκανα και μια βολη μακελοου με το ζυμαρι πανω και επιασα το παραγαδι του,καταλαθος φυσικα