C.A.B.A.C

marios
Site Admin

Re: C.A.B.A.C

Post by marios »

admin wrote:http://www.cyprusangling.org/
ΈΛΑ ΠΡΟΧΩΡΟΎΜΕ ΔΥΝΑΤΑ......
:clap: :clap:
Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!

angiec

Post by angiec »

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :clap: :clap: :clap:

psarakas

Post by psarakas »

Παιδιά έστειλα ταχυδρομικώς αίτηση πριν κανένα μήνα. Δεν πήρα κάποια απόδειξη. Μπορείτε να μου επιβεβαιώστε την εγγραφή μου?
catch and release

admin
Site Admin

Post by admin »

φίλε στείλε μου με προσωπικό μύνημα τα στοιχεία σου

admin
Site Admin

Post by admin »

Αγαπητά Μέλη
Παρά το νεαρό της ηλικίας του συνδέσμου μας, καταφέραμε μέσο της ένωσης της φωνής μας να πετύχουμε αρκετά πράγματα επίσημα και πλέον το Τμήμα Αλιείας να λογαριάζει και τους ερασιτέχνες ψαράδες της Ακτής ως ισότιμο μέλος της οικογένειας των ψαράδων. Μπορούμε πλέον χάρης στον σύνδεσμο να απαιτούμε τα δικαιώματα μας και να διεκδικούμε ένα καλύτερο αύριο για το ερασιτεχνικό ψάρεμα. Η άρση της απαγόρευσης στο Λιμανάκι του Ζυγίου ήταν μια μεγάλη νίκη. Τώρα συνεχίζουμε ακόμη πιο δυναμικά έτοιμοι να διεκδικήσουμε απομάκρυνση των δικτύων από τις ακτές , καλύτερη αστυνόμευση των θαλασσών, ενημέρωση του κοινού και πολλά άλλα. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύνδεσμος μας έχει πλέον την δική του ιστοσελίδα στο www.cyprusangling.org όπου μπορείτε να μαθαίνεται τα τελευταία νέα του συνδέσμου μας και όλες τις εκδηλώσεις που πρόκειται να γίνουν.
Τώρα μπορείς και εσύ να λάβεις μέρος ενεργά στον σύνδεσμο θέτοντας την δική σου υποψηφιότητα για μία θέση στο συμβούλιο του συνδέσμου. Στις 15 Δεκεμβρίου ημέρα Πέμπτη στις 19,30 το βράδυ στο κέντρο Βασιλική στην Χοιροκιτία θα γίνει η Δεύτερη Γενική εκλογική συνέλευση του Συνδέσμου μας για ανάδειξη του νέου συμβουλίου. Πρέπει όλοι να δώσουμε το παρών μας είτε για να θέσουμε υποψηφιότητα είτε για να στηρίξουμε τους κατάλληλους ανθρώπους. Ο σύνδεσμος είναι η μόνη προστασία των δικαιωμάτων του ερασιτέχνη ψαρά της ακτής.

Σας περιμένουμε για να θέσουμε την στρατηγική μας και τους στόχους μας για την νέα χρονιά.
Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 25-577750

Με εκτίμηση
Άριστος Αριστείδου

AggelosLRK

Post by AggelosLRK »

Πολλα καλα, :clap:

Στάθης

Post by Στάθης »

Άριστε μου, μια εισήγηση:
Θα παρακαλούσα όπως μελλοντικές συνελεύσεις συλλόγων γίνονται μέρα όπου η επόμενη δεν είναι εργάσιμη.
Αν και ο χώρος συνελεύσεων είναι στρατηγικά επιλεγμένος, δεν παύει να είναι καπως χρονοβόρα και κουραστική η μετάβαση και επιστροφή από ορισμένα σημεία της Κύπρου, όσο μικρή και να θεωρείται.

Ευχαριστώ.
no whey no gain

EVANTHIS LOIZOU

Post by EVANTHIS LOIZOU »

Σταθη (πελεκανουδιν εκκολαπτομενον) :!: :!: :!:
Κατ'αρχη Καλην Εσπεραν :D
Ακουω εισηγηση :think:

Στάθης

Post by Στάθης »

Καλημέρα κ. Ευάνθη!
Θα προτιμούσα Παρασκευή η Σάββατο, την ίδια ώρα.
Τώρα, δεν ξέρω κατά πόσο αυτό βολεύει και την πλειοψηφία...
no whey no gain

admin
Site Admin

Post by admin »

Κανονικά η συνάντηση θα οριζόταν Τετάρτη αλλά λόγω κυνηγίου είπαμε να την μεταφέρουμε Πέμπτη . Είναι προσωρινή απόφαση για να γίνουν επιτέλους οι εκλογές να βγεί νέο συμβούλιο και να μπορεί να πάρει μόνιμες αποφάσεις. Παρασκευή και Σάββατο προσωπικά εγώ που κρατάω όλα τα αρχεία του συνδέσμου και πρέπει να παρευρεθώ για να τα παραδώσω δέν μπορώ . Έτσι σας ζητώ όπως κάνετε όλοι μια προσπάθεια να παρευρεθείτε την Πέμπτη για να βγεί ένα μόνιμο συμβούλιο να αναλάβει επίσημα τον σύνδεσμο γιατί έχει αρκετά πράγματα που έχουν να γίνουν.

angiec

Post by angiec »

Εγώ ,δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στην Συγκέντωση δυστυχώς γιατί πριν απο λίγο με είδοποίησαν από το νοσοκομείο της Αμερικής ότι στις 14 Δεκεμβρίου θα κάνει μια επέμβαση η κόρη μου τα πόδια της και γύρω στις 9 η 10 Δεκεμβρίου πρέπει να φύγω για Μασσαχουσέτη Αμερικής και θα μείνω περίπου δύο μήνες η και περισσότερο εκεί
Πάντως θα προσπαθήσω να επικοινωνώ με το φόρουμ . Εύχομαι να πάνε όλα καλά στην συγκέντρωση και να μπούμε δυνατά!!!!

Στάθης

Post by Στάθης »

angiec wrote:Εγώ ,δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στην Συγκέντωση δυστυχώς γιατί πριν απο λίγο με είδοποίησαν από το νοσοκομείο της Αμερικής ότι στις 14 Δεκεμβρίου θα κάνει μια επέμβαση η κόρη μου τα πόδια της και γύρω στις 9 η 10 Δεκεμβρίου πρέπει να φύγω για Μασσαχουσέτη Αμερικής και θα μείνω περίπου δύο μήνες η και περισσότερο εκεί
Πάντως θα προσπαθήσω να επικοινωνώ με το φόρουμ . Εύχομαι να πάνε όλα καλά στην συγκέντρωση και να μπούμε δυνατά!!!!
Περαστικά Άντζιη μου, εύχομαι όλα να πάνε καλά.
no whey no gain

Tryfon

Post by Tryfon »

Περαστικά Αντζη
Like us on Facebook: Super Action Stores Cyprus

giannosP

Post by giannosP »

angiec wrote:Εγώ ,δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ στην Συγκέντωση δυστυχώς γιατί πριν απο λίγο με είδοποίησαν από το νοσοκομείο της Αμερικής ότι στις 14 Δεκεμβρίου θα κάνει μια επέμβαση η κόρη μου τα πόδια της και γύρω στις 9 η 10 Δεκεμβρίου πρέπει να φύγω για Μασσαχουσέτη Αμερικής και θα μείνω περίπου δύο μήνες η και περισσότερο εκεί
shriners hospital :?:
Life is a game....Fishing is serious!

angiec

Post by angiec »

giannosP wrote:
shriners hospital :?:
ΝΑΙ!!!!!!!!! Σεαυτό το νοσοκομείο,

Post Reply

Return to “Ψάρεμα από ακτή”