Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
- AggelosLRK
Re: Ψαρευτικές Εξορμήσεις και Αποτελέσματα
για μενα αν ο αερας ειναι κοντρα πανω μου ειναι μεγαλο προβλημα αλλα αν ειναι προς την φορα που συρνω κερδιζω αρκετα επιπλεον μετρα.
οι ωρες που παω εγω ειναι απο τις 7 το απογευμα ωστε να βαρεθω και απο τις 4 το ξημερωμα ως τις 7 το πολυ
οι ωρες που παω εγω ειναι απο τις 7 το απογευμα ωστε να βαρεθω και απο τις 4 το ξημερωμα ως τις 7 το πολυ
re kopelia meta apo polli apofasisan na kamo mia e3ormisi se ena vraxodi topo ston protara me apotelesma miden....exrisimopiousa armatosia paternoster me molivi temolino....dolomata akrovati,garida,kotopoullo.ti epies lathos?eshi kanenas kami ides?ipologiszo oti to telomino en tergiazi se paternoster...any ideas?
PANTIS wrote:re kopelia meta apo polli apofasisan na kamo mia e3ormisi se ena vraxodi topo ston protara me apotelesma miden....exrisimopiousa armatosia paternoster me molivi temolino....dolomata akrovati,garida,kotopoullo.ti epies lathos?eshi kanenas kami ides?ipologiszo oti to telomino en tergiazi se paternoster...any ideas?
Τί εννοείς;
Απλά εν ετσίμπησε τίποτε, ή εμπλέκουνταν τα παράμαλλα στη μάνα/βαρίδι;
ixa kai tsimpimata re file alla to jino pou me provlimatise emena ine oti to temolino ekratan to pater noster orthio...to pater noster n prepi na eshi mia klisi gia na kremounte ta paramalla?
γιατι το τρεμολινο να βαστα την "αρματωσια σου ορθια? αυτο θα συνεβενε αν ψαρευες στα 2 μετρα προστα σου, αν ψαρευες πιο μεσα μονο το τρεμολινο λογικα θα ηταν "ορθιο και η μανα με την αρματωσια σου θα ειχε την κλιση της μανας.μαλλον θα ησουν ατυχος η ειχες ψαρια καθηγητες .το τρεμολινο ηταν στο κατω μερος της αρματωσιας????
Ψάρεμα σε βραχώδη βυθό = σορκοι!! οι σορκοι φιλε μου στην περιοχή που πηγες ετελείωσαν που 3 πανεπιστήμια ο καθένας πως να αποφεύγουν τα αγκίστρια και τους ψαροτουφεκαεςPANTIS wrote:re kopelia meta apo polli apofasisan na kamo mia e3ormisi se ena vraxodi topo ston protara me apotelesma miden....exrisimopiousa armatosia paternoster me molivi temolino....dolomata akrovati,garida,kotopoullo.ti epies lathos?eshi kanenas kami ides?ipologiszo oti to telomino en tergiazi se paternoster...any ideas?

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!
Συμφωνώ με τον φίλο Μάριο ότι έχει σορκούς που έν τους γελούν ούτε οι σατανάες... τζιαι πρέπει να είμαστε πάρα πολλά προσεκτικοί πάνω στα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουμε αν θέλουμε να γελάσουμε κανενου...Είδικά την ημέρα το τεμολίνο φαίνεται πάρα πολλά εύκολα τζιαι ίσως να είναι και τούτος ένας λόγος που έν σου εδωσαν ούτε τσιμπιά...πρόσπάθησε με μολύβι και απελευθερωτή σε paternoster και μακρυά παράμαλλα με λεπτή μισίνα τζιαι πιστεύκω κάτι θα γίνει... 

Keep Fishing!!!
Χθεσινη εγγλεζικη εξωρμηση με αποτελεσμα τρεις κεφαλους, οι δυο τερατακια. Μου ειχαν σπασει τα νευρα εξ αρχης επειδη τους εβλεπα να γυροφερνουν στα μεσονερα και αφρο δεν ελεγαν να κατεβουν κατω να φανε παρολο το μαλαγρωμα που πηγαινε γρηγορα πατο. Μετα απο δυο ωρες δεν ειχα παρει τσιμπια και ειπα να ξηλωσω την αρματωσια και να την στησω (αφρου) απ την αρχη.
Σταθερη αρματωσια με παραμαλλο 1 μετρο fluorocarbon o.14, μικρο στριφταρι και ακριβως μετα ο φελλος 2 + 2 με 0.9 γραμμαριο πριν και μετα για σταθεροποιηση και δυο 0.1 πανω στο παραμαλλο. Μετα απο μια ωρα....τιποτα, σνομπαραν τα αγαπημενα μου πικατινι . Τοτε...σηκωθηκα τα μαζεψα και....πηγα στον φουρνο!!!! Παιρνω 3 φραντζολες και αλευρι και επιστρεφω σχετικα αργα. Αυτοι ομως ηταν εκει. Το ιδιο στησιμο, τωρα ομως δολωμενο μια με ψιχα και μαλαγρωμα με φουσκωμενη ψιχα με την σφεντονα και μια με ζυμαρι "τυλιχτο".
Παρολο που ηταν ωρα να κοψουν καταφερα να παρω τους οικονιζομενους, ενα μεγαλο και το μικρο με το τυλιχτο και τον αλλο μεγαλο με την ψιχα.
Σταθερη αρματωσια με παραμαλλο 1 μετρο fluorocarbon o.14, μικρο στριφταρι και ακριβως μετα ο φελλος 2 + 2 με 0.9 γραμμαριο πριν και μετα για σταθεροποιηση και δυο 0.1 πανω στο παραμαλλο. Μετα απο μια ωρα....τιποτα, σνομπαραν τα αγαπημενα μου πικατινι . Τοτε...σηκωθηκα τα μαζεψα και....πηγα στον φουρνο!!!! Παιρνω 3 φραντζολες και αλευρι και επιστρεφω σχετικα αργα. Αυτοι ομως ηταν εκει. Το ιδιο στησιμο, τωρα ομως δολωμενο μια με ψιχα και μαλαγρωμα με φουσκωμενη ψιχα με την σφεντονα και μια με ζυμαρι "τυλιχτο".
Παρολο που ηταν ωρα να κοψουν καταφερα να παρω τους οικονιζομενους, ενα μεγαλο και το μικρο με το τυλιχτο και τον αλλο μεγαλο με την ψιχα.
I d rather be fishing!!!
Εξορμηση με εγγλεζικο "ματσ" και προνυμφες απο τις 17 00 - 20 30. Σταθερη αρματωσια με backshots και droppers λογο ρευματων και γιατι ο γονος θα με "σκοτωνε". Φελλος 3 + 2 γρ, αρματωσια περιπου 4 μ με 1.5 μ παραμαλλο. Droppers πανω στο παραμαλλο στο μεσω 0.9 γρ και ολα τα αλλα πανω και κατω απο το φελλο σε αποσταση 15 π. Ο τοπος ειναι περιπου 5 μ βραχια επιφανειακα προς τα μεσα και μετα σκανε σταδιακα κατω, βολη περιπου στα 6 -7 μ με σφεντονιες απο προνυμφες οταν επετρεπε ο καιρος. Μανα 18, παραμαλλο 16 fluorocarbon. Καταφερα τους 3 που φαινονται στιν φωτο, ενας μου τα κοψε απο τριψιμο στα βραχια και ακομα ενας μου τρυπωσε. Με bolognese αυτο δεν θα γινοτανε αλλα ακομα να ερθει το δικο μου που εχω παραγγειλει .
Η μερα εδειχνε καλη για σαργους αλλα ο αδερφος με τρελλανε οτι αν αργησω θα πρεπει να αναψει αλλα καρβουνα απ την αρχη. Μαζι με ενα αλλο γιναν 4 και ο μεζες ολοκληρωθηκε. Χρονος για ζυγισμα η μετρημα δεν υπηρχε (επρεπε να μπουν στο καρβουνο!!) ετσι οι φωτο ειναι αυτες...
Εν το μεταξυ κατι που ειδα για πρωτη φορα ειναι οτι στις κοιλιες τους ειχαν μονο χορτο, οχι αυτο σαν μαλλι, αλλα τα αλλα που μοιαζουν σαν μικρα νουφαρα.
Η μερα εδειχνε καλη για σαργους αλλα ο αδερφος με τρελλανε οτι αν αργησω θα πρεπει να αναψει αλλα καρβουνα απ την αρχη. Μαζι με ενα αλλο γιναν 4 και ο μεζες ολοκληρωθηκε. Χρονος για ζυγισμα η μετρημα δεν υπηρχε (επρεπε να μπουν στο καρβουνο!!) ετσι οι φωτο ειναι αυτες...
Εν το μεταξυ κατι που ειδα για πρωτη φορα ειναι οτι στις κοιλιες τους ειχαν μονο χορτο, οχι αυτο σαν μαλλι, αλλα τα αλλα που μοιαζουν σαν μικρα νουφαρα.
I d rather be fishing!!!
το παττερνοστερ θελει κακο καιρο, επδ εν πολλα κοντα τα παραμαλλα για να μην πλεκονται, αμαν η θαλασσα εν καλη εν καμνει
μπραβο φιλε σιλι.. ο κσθηγητης του εγγλεζικου 

Esox Lucius
Αμα βαλω και τις φωτο με τις απειρες αψαριες...τοτε θα δεις τι καθηγητης ειμαιGreg wrote:μπραβο φιλε σιλι.. ο κσθηγητης του εγγλεζικου

I d rather be fishing!!!
φιλε καλωσορισες πολλα ωραιοι οι χαρακοτοι φανταζομε την μαχη και πορωνομε
πρεπει να εισαι δασκαλος , οι αψαριες ειναι μαλλον ο κακος καιρος και οι τοποι!
πρεπει να εισαι δασκαλος , οι αψαριες ειναι μαλλον ο κακος καιρος και οι τοποι!

Κοντράρεις σε αψαρίες στο εγγλέζικο;SiliS wrote:Αμα βαλω και τις φωτο με τις απειρες αψαριες...τοτε θα δεις τι καθηγητης ειμαιGreg wrote:μπραβο φιλε σιλι.. ο κσθηγητης του εγγλεζικου

Pambs wrote:το παττερνοστερ θελει κακο καιρο, επδ εν πολλα κοντα τα παραμαλλα για να μην πλεκονται, αμαν η θαλασσα εν καλη εν καμνει

Τίποτε δεν είναι τόσο χάλια που να μην μπορεί να γίνει χειρότερο!!